|

Ajung in Rai/Iad daca nu ma duc la biserica decat ocazional(de Craciun si de Pasti) si acasa ma rog de 3 ori pe zi la Dumnezeu pentru iertare de pacate, sanatate, bunatate, putere de nu a mai face pacate, de a avea grija de parintii mei etc?P. S : M-am masturbat, m-am rugat sa mi se ierte acest pacat, sa nu il mai repet.In BIBILIE scrie ca "Nici curvarii nici nici malahii (cei care se masturbeaza) nu ajung in Rai". Daca ma rog sa mi se ierte acest pacat am sansa de a ajunge in Rai? Evident, sa nu il mai comit.

11 Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Problema cu masturbarea este atat din punct de vedere religios, cat si din punct de vedere sociologic - cum a mai zis cineva, daca este singur in camera o pateste iarasi.
Despre Rai/Iad nu trebuie sa te ingrijorezi, caci: "problema fundamentala nu este nici moartea, nici suferinta, ci a nu fi despartiti de El, de Mire, care a biruit si moartea, si suferinta" - aceasta am ascultat intr-un scurt interviu cu parintele Galeriu.
Daca vrei sa schimbi ceva in privinta masturbarii trebuie sa schimbi modul de viata, activitatea, evita imprejurarile care te imping la asta. Daca vrei sa schimbi ceva cu privire la credinta, incearca sa ajungi in acea unire despre care vorbea parintele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te mai stresa atata! Daca exista rai, iad si dumnezeu si te rogi din suflet o sas te ierte(presupun). Daca vrei sa fi sigur du-te la un preot si spovedeste-te(cred ca asa se zice) si spune-i toate pacatele si o sa ti le ierte dzeu si te duci in rai. Nu-i stresoh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
...2024 - 2229 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate se vede esti o persoana destul de credincioasa dar tu crezi ca exista Rai sau Iad?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreea_7493):

Da ExistA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana la urma nu cred ca este un pacat.deoarece ar insemna ca toti oamenii sunt niste pacatosi, deci nu -ti mai face atatea probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti catolica sau ortodoxa? Eu sunt catolic si religia mea spune sa mergem cel putin o data pe saptamana sa ne rugam seara si dimineata. Degeaba te rogi tu daca nu sunt din suflet. Si eu ma rog seara si il rog sa ma ierte cand ma masturbez si mereu ii zic ca nu mai fac dar cand sunt singur acasa tot fac si dupa ce fac imi dau seama ca iar am facut-o si ca am pacatuit din nou. Daca crezi in el si il iubesti totul va fi bine ai sa vezi. Dumnezeu e milostiv si te va ierta. Sper sa ma ierte si pe mine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu chiar nu stiu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ajuns in rai nu stie nimeni daca va ajunge, poti gresi oricand fara sa iti dai seama, important e sa incerci mereu sa te ridici de,, jos", sa incerci sa nu mai pacatuiesti.
Stii? poti gresi si pe patul de moarte aducandu-ti aminte de ceva si se duce cat colo toata munca ta daca nu esti atent, dar mai avem o speranta mare de tot:Maica Domnului si sfintii din cer care se roga pentru omenirea asta pacatoasa!
In ziua de azi este cam dificil sa urmam,, Ad litteram" tot ce scrie in cartile sfinte, am evoluat si traim intr-o lume in plina miscare, nu mai putem sa ne retragem in schituri sa ne rugam in liniste si e pacat, caci numai asa ne-am afla adevarata liniste!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te ingrijora... unchiul meu este preot si daca chiar nu poti sa ajungi la biserica doar de paste si craciun pacatul acesta iti poate fi iertat prin spovedaniewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu ma duc la biserica din 3 motive:mi-e rusine, imi conoaste parinti, rude, bunici ( sunt dintr-un oras mic) si de aceea.Plus ca unii preoti...vedeti si voi ce fac la TV... ceva cu baieti (3 litere) incepe cu Swinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează