| Antipaticu a întrebat:

Am avut un vis, ce parea sa semene mai mult cu un cosmar
se facea ca sectantii au reusit sa ajunga la conducerea tarii, si au urmat niste legi foarte dure:
-spitalele au fost inchise
-scolile la fel
-toate barurile au fost calcate cu tractoru
-s-au construit biserici la fiecare 100 metri
-nu aveai sa mananci decat paine cu apa, eventual niste insecte cand era dezlegare
-sapunurile, sampoanele, pastele de dinti, hartia igienica au fost interzise
-toate genurile de muzica in afara de muzica bisericeasca si manele au fost interzise
-bauturile au fost interzise
-televizorul, calculatorul si toate aparatele electrocasnice au fost interzise
-trebuia sa renuntam la haine, fiind obligati sa purtam haine din frunze
lol
voi ce parere aveti?

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Multi din crestinii de pe aici au mult mai multa scoala decat tine,sunt mai curati,oameni integrii in societate,demni de apreciere, de incredere, oameni de baza.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Antipaticu):

Stai linistit pentru ca eu nu ma incadrez in nici una din categorii.Nu sunt nici ipocrita si nici proasta.Stiu cu cine am de-a face.Sectantii asa cum le spui tu,sunt din punct de vedere legal inscrisi la Departamentul Cultelor, admisi de lege, au exact aceleasi drepturi ca si ortodocsii.Nu mai tot vorbi fara tine daca nu esti in cunostinta de cauza.Se pare ca esti cam certat cu legea, cu bunele maniere, cu incadrarea ta in regulile TPU.

| EmaS a răspuns:

Nu te credeam atat de incuiat.Atunci cand am zis ca poate a fost must,a fost un spirit de gluma. Ziceam cam asa ca daca a fost facut din apa, era fara tarie.A fost doar o parere, nu am schimbat eu Biblia.Cat despre cei care afirma ca stiu cand va veni sfarsitul, cred ca am mai discutat pe acest subiect.Asa,si? Altele mai ai? De acestea ai tot facut uz, mai cauta si altele.

Stii vorba respecta ca sa fii respectat.

Adu si argumente cand spui asta, altfel iti fac reclamatii la contact.

Asa,si altceva?

| Bogdanux a răspuns:

Si... cum te simti? Nu ai ramas cu traume nu?

| mgtow a răspuns:

Fiecare are dreptul sa viseze in somn si in realitate.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Si vrei sa te credem ca ai visat asta?laughing

| Skylerx a răspuns:

Scrie o carte. ''Legile Antipaticului" de Antipaticu

| AmelyRain a răspuns:

Terifiant.

| dydy21 a răspuns:

Cam multe detalii pentru un vis...

| vreau1alint a răspuns:

Ce imaginatie bogata ai! Intr-adevar surprinzator... Sper ca nu ai ramas cu traume ca e scump pshihologul laughing

| alina58 a răspuns:

...cred ca ai ramas cu traume. Foarte tare visul tau, daca eram in locul tau, imi era frica sa adorm din nou!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti prea mult la filmele de groaza.mai citeste apocalipsa si,uita-te la situatia mondiala generala,la caracterul general al societatii,al TPU-ului al parerilor tinerilor si adultilor,fa-ti o parere de ansamblu si vezi cum poti corecta,cei stramb,cum te pregatesti pentru asta,ce sanse ai,si mai ales cauta posibilitati de a rezista vremurilor dure cand va trebui sa le faci fata,cand parintii nu o sa-i mai ai, si in frigider nu va fi nimic daca nu ai bagat ceva, iar pe langa asta te vor intreba si alti doi trei pici; mama sau tata? ce mancam azi? ne e foame.parerea mea? esti absurd sau ridicol dar iti va trece.as vrea sa te cunosc atunci.dar cine stie? lumea e mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phew. Sper ca nu eram si eu pe acolo, in cosmarul tau. happy Ce parere am? Ar fi cumplit sa fie asa in realitate, insa ar fi chiar fain daca nu AR MAI FI NEVOIE de spitale, pe bune. Zici ca au ramas manelele? Pai e chiar groaznic ce ai visat. Referitor la haine, sigur ne-ai visat vara laughing Daca ne visai iarna, pe ger, cand pica frunzele... Nu ma mai "rasfir" ca incep si eu sa vizualizez cosmarul tau si vreau sa dorm bine la noapte. laughing

| diablo2 a răspuns:

Un vis

| MatsuKeruGirl a răspuns:

Fara haine? televizor, calculator muzica, sapunul, samponul? daca chiar s-ar fi intamplat asa eu eram deja in iad.

| ZeRo26 a răspuns:

Cand visezi ceva de fapt s-ar putea in realitate sa fie opusul acelui lucru cum ar fi eu am visat ca mama vroia sa ma tunda chiel si in realitate cand am intrebat mi-a zis ca ma lasa sa am parul lung... cam asta este teoria mea

| Inkx a răspuns:

Fugi scrie o carte rolling on the floor

Întrebări similare