| Annddrree a întrebat:

Am o dilema : Eu stiu ca e mare pacat sa iti dai in cafea sau orice altceva care "iti spune viitorul ", nu? Atunci de ce toata lumea asculta horoscopul? Sau el face parte din alta categorie? thinking

Răspuns Câştigător
| DrunkenRat a răspuns:

Eu prefer o comedie realista in defavoarea horoscopului. Si crede-ma, multi crestini fac pacate precum superstitiile, unii fara sa-si dea seama si altii fara scapare din dependenta lor.

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu nu urmaresc horoscopul.

| Allrc24 a răspuns:

Urasc horoscopul din toata inima.e vrajitorie.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cât de încuiat să fii să te uiţi la horoscop?

| hate1t4ll a răspuns:

Ce-ti dai in cafea?

| William a răspuns:

Nu toata lumea asculta horoscopul. Ce scrie acolo sunt povesti interesante dar complet inutile. Si mai e si pacat sa crezi in ce scrie acolo.

| shadovv a răspuns:

Paradoxal este ca mai multa lume crede in horoscop decat in Dumnezeu.

| Milly_8051 a răspuns:

Nu toata lumea asculta horoscopul.Eu evit de cate ori pot. Poate nu se stie ca e pacat, insa si eu cred ca este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care? toata lumea? chinezii au alt hoscorop.in monitorul e unul in viata libera e altul iar neti sandu spune cu totul alte prostii fata de toate celelalte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, este pacat sa-ti asculti horoscopul,sa-ti vezi viitorul in cartile de tarot sau chesti care iti spun viitorul! Numai Dumnezeu stie ce este, a fost si va fi! Mai pe scurt, da:este un mare pacat sa-ti vezi chiar si horoscopul. Daca ai facut asa ceva, trebuie sa-i marturisesti preotului la urmatoarea spovedanie.Cel putin asa scrie in biblie.
Sper ca ti-am fost de foloswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si a crede in horoscop e un pacat, eu de xemplu inainte imi citeam horoscopu ma uitam la zodiace compatibilitati chestii din astea, in fine dar apoi m-am gandit chestiile astea iti spun ce caliati si defecta ai, dar ti le repara cumva te ajuta cu ceva in viata, iti da de mancare? nu! ca poate un om e mai furios din fire cu ce il ajuta horoscopu sa se schimbe, prostii si eu cred ca oamenii citesc chestiile astea fiindca nu se cunosc pe ei insisi mai bine citesc o carte de cat panaramele astea

http://www.librarie.net/......raiopoulos

| Akasha90 a răspuns:

Pacat? de cand e pacat? atat zodiacul cat si "cititul in stele" - adica observarea stelelor si interpretarea pozitiei lor dateaza de mii de ani. e adevarat, una spune despre zodia ta in horoscopul zilnic si alta ti se intampla tie, dar stai linistita, daca "dai in cafea" sau urmaresti horoscopul, nu vei supara nici un dumnezeu inexistent care te va trimite dupa moarte in iad ca ai urmarit niste astrologi care interpreteaza stelele. hai sa fim putin seriosi...

| Annddrree explică:

laughing))...este ciudat.eu am pus o intrebare aici, nu am zis ca citesc eu horoscopul sau imi dau in cafea.doar ca ma mira faptul ca vad ca toata lumea in jurul meu se uita la horoscop si ei se duc si des la biserica. pai ia ganditi-va de cate ori ai intrebat pe cineva sau ai fost intrebat : Ce zodie esti?

| Pensiuni_Hoteluri_Cazare_1981 a răspuns:

Nu conteaza daca dai in cafea sau citesti prostiile de horoscopuri, nu te va influenta in relatia cu dumnezeul neexistent... si chiar daca ar exista ceea ce ne arata e ca baga ceva in noi!