IntrebariIntrebatoare?==este un cont dublu al unui alt utilizator și nu este corect ca o singură persoană să apară cu mai multe conturi pe Tpu.ro
Și prea multe întâlniri cu domnița Manuela strică, ți-ai făcut cont dublu sau ai mai multe conturi pe tpu.ro, dar cu o pierdere de câteva zile pot afla cine ești și să cer să ți se închidă ambele conturi!
Și ăsta nou pe care pui întrebări aiurea și cel real!
Te știu că ți-am răspuns la o întrebare pe contul celălalt / cu celălalt nume de utilizator.
La cei peste 36 de ani cât ai, în realitate, că de fapt ai mai mult, nu ar trebui să umbli cu prostii de astea!
Nu mă înșel, de loc, ești un bărbat, relativ urât,- -bărbatul trebuie să fie mai fain decât diavolul și aici te încadrezi -- între 45 și 55 de ani după poză aia, dar eu ni mă uit decât după femei și nu m-am obosit să îți rețin figura!
Ești absolvent de arte plastice, arte decorative sau arhitectură, sau ceva de tipul ăsta.
Voiai niște idei ce să faci acolo și ai pus " o întrebare întrebătoare", și ți-am răspuns că nu dau sfaturi și idei pentru absolvenții de arte plastice și decorative decât pe bani, dar ai pus o întrebare, formulată anapoda, că nu am priceput ce voiai de fapt.
Da, se pare că m-am înșelat, ai șters vechiul cont, sau ai schimbat poza și ai și făcut un cont nou.
Tu faci sex cu biserica Creștină (adică ai activități homo -sexuale cu diverși popi ) sau faci sex cu diverse femei?
Ar trebui să te intereseze mai mult ce poziții sexuale, vor, femeile dispuse, să facă sex cu tine.
Dacă se va găsii vreun popă, dispus să-vă țină lumânarea, fără banii, ăla vă va da și niște indicații prețioase, și în acest sens.
Depinde de biserica.Pe catolici nu-i intereseaza ce se intampla dupa usa dormitorului, ortodocsii sunt mai curiosi.Induistii au scris Kama Sutra.
Amin. pozitiile acceptate sunt cele traditionale... lingurita, misionaru` (e mai ales pentru oamenii foarte bisericosi), capra cu capu` in izvor, umeri - craci...
iar in functie de biserica mai sunt cateva... la ortodocsi - cele pe care le pot face 2 barbati intre ei.
la catolici - cele pe care le poate face un barbat cu un copil (minor, sub 15 ani)
Iar dupa expresia "m-am slobozit pe barba popii" se pare ca e acceptata si muia... sau oralu`, cum vreti sa-i spuneti.
amin.
@SaintOcea, pune-te in situatia unei femei de evreu...
din punct de vedere sexual, mozaicul, e cea mai frustranta religie.
Chiar crezi ca cel care a creeat universul (daca ar exista) este interesat de pozitia in care ne f***m?
Exista pozitii neacceptate?
Cred ca dupa religie veceul are o forma satanista
Pozitii ilegale Doamnele meu pe cine mama dracului intereseaza cum ti-o baga
poate ii intereseaza sa incerce si ei pozitiile... dracu cand faci sex numai la pozitii sataniste nu ma gandesc.
Nu exista pozitie sexuala neacceptata de divinitate sau de fetele bisericesti de pe Pamant. Insa, este total interzis sado-masochismul, oralul dar si sexul intre persoanele de acelasi sex. Probabil or mai fi, dar nu are sens sa ne mai gandim acum, ce conteaza este ca poti s-o faci oricum ti-ar trece prin cap. Si asa... ne este greu, ce-ar fi nici sa n-avem voie cumva anume?!
mai Mihaidavidoglu1954, mai schimba naibii pozitiile ca te strici la memeaca
As avea si eu o intrebare
Care e limita maxima de prostie acceptata de Biserica?
Mi se pare ca tu ai depasit-o
Iti las o opinie diferita. Atat timp cat ambii parteneri consimt liber si le face placere ceva, pozitia nu conteaza, se spune. Insa, logic vorbind ceea ce este denumit perversiune este condamnat. Se pune, retoric, intrebarea: ce considera fiecare perversiune? Greu de raspuns.
anonim_4396 întreabă:
Mariusene165 întreabă: