| TristanTzara a întrebat:

Am o întrebare pentru oamenii religioși de pe acest site: De ce aveți religia voastră și nu alta? Nu vă faceți griji că după moarte o să dați nas în nas cu Mohamed sau Vishnu?

39 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Răspunsul bunicii mele.
Tăt on dracu-s.

| Celcestietot a răspuns:

Ce Mohamed, caci el a spus ca Iisus nu a murit pe cruce, iar de fapt dumnezeul acestui arab era Satana, nu Dumnezeul cel adevarat. Vishnu laughing? Hinduismul învață ceea ce este cunoscut sub numele de panteism. Conform acestei teologii, Dumnezeu nu este un Dumnezeu personal, ci este o entitate universală care coexistă cu universul și avem acea esență în noi. În esență, hinduismul ne învață că suntem Dumnezeu. Ei bine, acest lucru este fals, cu siguranță nu poate fi adevărat dacă creștinismul este adevărat. Creștinismul ne învață că ne naștem o dată, murim și după aceea ne confruntăm cu judecata (Evrei 9:27). Hinduismul învață reîncarnarea.

| Digikey a răspuns:

Mohamed a fost doar un profet. Zeul lui, Allah care in traducere inseamna dumnezeul, este acelasi spiridus la care se inchina atat crestinii cat si evreii.Doar ca cei mai multi dintre ei sunt foarte ignoranti in domeniu, exemplu clar Celcestietot.

| doctorandus a răspuns:

Alegerea pentru sau contra unei religii nu este obiectiv-rationala, ci subiectiva si arbitrara. Toate religiile sunt alegeri arbitrare si subiective, iar ateismul este la fel de subiectiv si arbitrar.

| Teffan a răspuns (pentru Celcestietot):

"Ce Mohamed, caci el a spus ca Iisus nu a murit pe cruce, iar de fapt dumnezeul acestui arab era Satana, nu Dumnezeul cel adevarat."

Ce tari sunteti voi abrahamistii.Beti apa de la aceeasi fantana otravita, adica iudaismul, in timp ce va bateti intre voi.E ceva interesant, sa stii.Aia stau si se uita, si voi va incaierati ca fraierii.Mai grav, voi crestinii va mai si omorati intre voi.(cu sabia, cu vorbele; istoria e martora). Stii cum se vede asta din exterior? E culmea penibilului.

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Numai prostii ai putut sa scrii, sincer. Nici nu exista dovezi in legatura cu ceea ce ai scris.

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Apropo, esti ateu, ce religie ai sau in ce crezi?

| Teffan a răspuns (pentru Celcestietot):

Prostiile sunt doar in mintea ta, creştinule.Stai linistit, ca traiesti intr-o fantezie, nu in lumea reala.

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Si nu vrei sa ma ajuti cu dovezile? Pacat, nici nu exista...

| danut a răspuns (pentru Teffan):

Stai linistit NEcrestinule, lumea TA reala s-ar putea termina chiar anul asta, atunci sa te vad, nici nu-ti trece prin cap ce vine, in curand, toata "credinta" ta se va spulbera. Mai vorbim, NEcrestinule peste doar cateva luni (nu multe).

| doctorandus a răspuns:

Lol, danut prezice sfârșitul lumii în câteva luni? Știe ce scrie-n Biblie despre profeții mincinoși?

| TristanTzara explică (pentru danut):

Stai linistit NEmusulmanule, lumea TA reala s-ar putea termina chiar anul asta, atunci sa te vad, nici nu-ti trece prin cap ce vine, in curand, toata "credinta" ta se va spulbera. Mai vorbim, NEmusulmanule, peste doar cateva luni (nu multe). laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Digikey):

CelCeStieTot nu e ignorant, el este luat.

| Teffan a răspuns (pentru danut):

Danuțule, vezi că s-ar putea sa te fi ajuns alzheimerul, ai deja o vârstă.

| Celcestietot a răspuns (pentru TristanTzara):

Ți-am explicat că nu musulmanii au adevărata credință.

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Uite cum jignește un necredincios, ce bunătate puteți avea, voi care va credeți mai morali ca noi? Stai liniștit, că atunci când nu ai argumente ataci și vârsta omului, din pura ignoranță.

| TristanTzara explică (pentru Celcestietot):

Ba nu. Mi-ai spus o poveste părtinitoare. Dovezi?

| Celcestietot a răspuns:

Wow doctorandus, te-ai pocăit? Dacă nu, cum de poți "încerca" să iei apărarea Bibliei, tu un necredincios?

| Celcestietot a răspuns (pentru TristanTzara):

Iisus a fost răstignit, iar în ciuda dovezilor ISTORICE, arabul neagă asta, este clar ca lumina zilei pentru cei care știu. Ar mai fi ceva de spus, ai înțeles acum?

| dany1988 a răspuns:

Mai bine intrebai de ce fiecare are zeul lor.Nu trebuia sa fie un zeu universal?

| dany1988 a răspuns (pentru danut):

Danut.Ce te face sa crezi ca zeul tau e adevarat? Nu trebuia sa fie universal? O ardeti cu ''creationismul', dar culmea e ca zeul vostru nu e creat. Daca totul e creat de zeul vostru, atunci cine l-a creat pe el?

| Celcestietot a răspuns (pentru dany1988):

Lasa ca mai intai trebuie sa confirmi ca El ne-a creat pe noi, iar apoi vine aceasta intrebare. Pas cu pas, nu sari treptele.

| TristanTzara explică (pentru Celcestietot):

Https://www.youtube.com/watch?v=WUYRoYl7i6U

Aparent dovezile ISTORICE par să indice că poate Iisus nici n-a existat, deci...

| Teffan a răspuns (pentru Celcestietot):

Ce argumente vrei sa aduc unui indoctrinat? Crezi ca rezolv ceva? Am TOATE argumentele posibile pe care le pot invoca in orice moment.Dar nu-mi pierd timpul cu tine sau cu altii de teapa ta, cum am facut de multe ori, in zadar. Vrei sa stau 1 ora sa iti aduc argumentele cerute pentru ca tu sa nu intelegi nimic si sa imi dai citate din Biblie? Am experienta asta, de atatia ani de cand sunt pe site.Singura ta aparare este ca "nu am argumente".Am toate argumentele, doar ca nu am chef sa ti le spun.Simple as that.Imi "pierd timpul" cu niste oameni inteligenti, nu cu tine. Daca iti vrei argumentele, poate le gasesti cand raspund unei alte persoane mai inteligente, la o eventuala intrebare.Degeaba spui ca l-am jignit pe Danut.Acest domn are deja o varsta, iar Alzheimerul il poate face sa piarda contactul cu realitatea.Ti se pare ca "Mai vorbim, NEcrestinule peste doar cateva luni (nu multe).", referindu-se astfel la o iminenta "apocalipsa" ce va surveni peste cateva luni, ca fiind afirmatia unui om cu toate tiglele pe casa? Observatia mea a fost cat se poate de rationala.

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Venim la plic din cometa, numai asta ai stii sa imi spui, iar tu te consideri inteligent, dar sa stii ca un inteligent nu jigneste si nu crede in asemenea povesti. Daca Danut nu are dreptate, inseamna ca tu stii deja viitorul de il poti contrazice, nu-i asa? Esti indoctrinat de religia numita stiinta, baiete, te las in apele tale, ca vad ca ti-am tulburat "inteligenta".

| Teffan a răspuns (pentru Celcestietot):

Si apoi, ce fel de "argumente" vrei tu?
Vrei sa iti dovedesc ca voi crestinii v-ati batut de v-ati omorat(la propriu) de-alungul evului mediu? Pai astea sunt niste adevaruri istorice. laughing Un alt adevar este ca crestinismul a persecutat pe oricine care nu se conforma noii religii, impuse politic de catre niste imparati tradatori, bine mituiti(Constantin cel Mare, pe care ortodocsii il zeifica fara sa cunoasca cruzimea acestui monstru care si-a omorat pana si familia; monstrul de Charlemagne care a masacrat mii de saxoni pagani la Verden in 782;
Theodosius care a interzis paganismul prin foarte multe pogromuri si distrugeri s-a.m.d).Un ALT adevar este persecutia "vrajitoarelor" odata cu Inchizitia, acuzate, pe nedrept, de satanism.ALT adevar e ca razboiul de 30 de ani, inceput din cauza unui conflict intre catolici si protestanti, a culminat cu exterminarea a 30% din populatia Germaniei la vremea respectiva.Ei bine, asta se cheama genocid, iar crestinismul este cea mai productiva masinarie de razboi din istoria omenirii.

| Teffan a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu sunt indoctrinat cu stiinta. Daca ai fi inteles ce vorbeam la intrebarile lui sabin, ai fi inteles ca nu am treaba cu "mentalitatea stiintifica" moderna.

| Celcestietot a răspuns (pentru TristanTzara):

M-am uitat la primele 10 minute, pentru ca deja ma saturasem de minciunile ateilor si chiar nu am mai putut continua. "Scepticii" vor incerca tot timpul sa scape de dovezi, vor face nebuni pe cei carora le vorbesc despre anumite experiente paranormale, ba vor spune ca halucineaza si expertiilor care vorbesc despre asa ceva. Ei interpreteaza Biblia intr-un mod eronat, ba mai exact versete din diferite surse doar pentru a-si satisface nevoile.

| TristanTzara explică (pentru Celcestietot):

Interesant punct de vedere, dar cât timp nu aduci nimic pentru a-l susține, e doar asta, un punct de vedere, printre alte puncte de vedere...

| Celcestietot a răspuns (pentru Teffan):

Ce noi crestinii frate, ca nici nu stii ce scrii aici! Razboaie provocate din cauza religiei sunt in proportie de 7% din cele intamplate pana acum, iar 2/3 SUNT cazuate de islam - ALLAHU AKBAR PRIETENE rolling on the floor! Ne spune si Iisus (dar dupa cum tu nu stii si te dai mare zmeu pe aici) ca numai fii Satanei au chinuit si vor chinui pana la moarte pe semenii nostri. Eu nu am treaba cu ortodoxismul, sa stii de pe acum doar asa informativ. Fratii tai necredinciosi uite ce dezastru au facut in istorie : Stalin, Mussolini, Hitler s-a.m.d.

,, Ei bine, asta se cheama genocid, iar crestinismul este cea mai productiva masinarie de razboi din istoria omenirii.
'' -> ca Auschwitzul nu cred laughing!