anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am observat ca foarte multi crestini atribuie zeului lor asa numitele "minuni" gen vindecari, supravieturie in accident si altele. Pentru crestini, aceste "minuni" constituie o dovada a existentei zeului lor. Totusi, acele cazuri miraculoase sunt in proportie de 10% (+/-). Ce se intampla cu restul de 90% (+/-) care mor?

Si chestia asta nu se rezuma doar la miracole, si cand vine vorba de oamenii care si-au dat viata pentru crestinism chiar daca ei reprezinta acel 10% (+/-) iar restul de 90% (+/-) fiind cei care au fost ucisi din cauza crestinismului si a crestinilor, observ ca ignorati acest mic (mare) aspect.

Cand vine vorba de acel 90% mergeti pe "misterioase sunt caile domnului"?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vreau sa vad un om amputat ca i se vindeca membrul taiat

| RAY a răspuns:

Aia se stie ca cu unu poti trai

| martzian a răspuns:

"Cand vine vorba de acel 90% mergeti pe "misterioase sunt caile domnului"?" Nicidecum.

anonim_4396
| Anonim explică:

Tocmai am spus ca ce considerati voi "miracole" intra in 10%. Gasesti pe net foarte multe explicatii la asa zisele miracole, am si explicat eu cateva aici pe site. Ce se intampla cu celelalte cazuri de 90% in care oamenii mor? Daca un avion cu 30 de oameni se prabuseste si mai ramane unul singur care este salvat de medici dupa ore grele de operatii, voi considerati asa ceva ca fiind miracol, o dovada a existentei zeului vostru, dar ce se intampla cu ceilalti pasageri care au murit? La fel si in cazul bolilor, daca unul din 30 traieste, este un miracol "praise the lord"... cum ramane cu ceilalti 29 care au murit si care au suferit de aceeasi boala?

| AndraRox a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai auzit de soarta? Tu ai vrea ca toata lumea sa traiasca, indiferent de ce se intampla. Miracolele sunt lucruri rare. Daca tu crezi ca este nevoie de un miracol in fiecare zi pentru a dovedi existenta lui Dumnezeu, te inseli. Acel 90% despre care tot vorbesti, este numarul de oameni care nu a reusit sa supravietuiasca unui accident unei boli sau mai stiu eu ce. Scuza-ma daca unii oameni mor datorita unor boli ce pot fi fatale.Revin la miracole, nu prea cunosti bine termenul din cate vad eu. De ce ai nevoie de explicatii mai logice de atat? cu ce te ajuta? Crezi ca sunt naivi crestinii pentru ca ei cred in Dumnezeu, iar tu esti mai inteligent pentru ca nu te lasi influentat de niste carti gen > Biblia?

anonim_4396
| Anonim explică:

Si eu ma refer la cei care mor. Daca rata ar fi fost 90% miracol 10% morti, da, ai fi putut zice ca este o dovada a existentei zeului tau (cat de cat). Mai plauzibil ar fi fost 100% sanse de supravietuire. Dar, cand realitatea este invers, nu mai poti spune asa ceva. Ti-am dat 2 exemple... cum ramane cu cei 29 care mor de aceeasi boala sau cei 29 care mor in accident?

anonim_4396
| Anonim explică:

Ia priveste colea; stramta este calea credintei si putini apuca pe ea.si nu e aglomerata de loc.larga e calea spre iad, si pavata cu bune intentii.si toti apuca pe ea cu incredere si bucurie mergand ca la nunta.multi spun; ei si? unde merge toata lumea voi merge si eu.pai da.acolo vom merge, unde am ales sa fim.iar la misterioase sant caile domnului, intra intalnirea lui pe drumul damascului cu sila, ucigasul de crestini, pe care l-a ales apostol al neamurilor.dar nu se putea sa nu vad o prostie pe aici? vreau sa vad un amputat vindecat. daca ai vedea ai zice; vreau sa vad un decapitat inviat.sa ma ierte postatorul dar; DACA nu-i cred pe prooroci, nici daca ar invia cineva nu ar crede.de impietrirea inimii voastre nu comentati? de ce santeti jigodii? fiti drepti si fara frica.

| rocco09 a răspuns:

"Dumnezeu a facut un miracol"
"asa-zisii crestini au facut atrocitati"
Care e legatura intr-e cele doua afirmatii ale tale? Poate asta trebuia sa fie intrebarea!