| WholeWorldTeam a întrebat:

Am primit acum vreo doi ani intr-o bucata de panza un oscior sl unui sfant (nu mai tin minte numele sfantului, insa cand ma mai intalnesc cu persoana care mi-a dat o intreb) care si in ziua de astazi izvoraste mir si se simte puternic un miros minunat.Cand am primit osciorul in bucata de panza doar avea un miros de mir insa am observat ca uneori scoate un lichid uleios care miroase foarte frumos a mir.Am marea curiozitate cum explicati voi acest fenomen.Ce teorii lumesti o sa imi aduceti? happy Nu este vrajeala. Vorbesc pe bune.

20 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ai multă imaginație!

| WholeWorldTeam explică (pentru MMihai):

Sigur ca da. Voua ateilor niciodata nu va este credibil nimic. oh go on Numai ce spune la tv si oe internet.Si daca va arata cineva adevarul in fata nu vreti sa credeti.

| MMihai a răspuns:

-Sfantul mir este alcatuit din untdelemn si alte vreo 40 de mirodenii.
Când am primit osciorul in bucata de panza doar avea un miros de mir insa am observat ca uneori scoate un lichid uleios care miroase foarte frumos a mir.

Deci dintr-un os obișnuit iese un lichid uleios care miroase foarte frumos a mir.

O imaginație teribilă, în a minții.

Ca să nu fie minciună înseamnă că un om a scos măduva din os.
În locul măduvei scoase a băgat o unsoare f groasă, care topindu-se în timp, se făcea mir.

Acuma ce este mirul, un ulei destul de subțire, untdelemnul este un ulei subțire, cu substanțe are îl parfumează.
Deci nici vorbă de o unsoare, care se topește în timp, ci de un ulei subțire care curge imediat.

Deci cea ce ai explicat tu, cam contrazice fizica curgerii fluidelor vâscoase.

Am fost bânduț, când ți-am scris că ai imaginație!
Tu de fapt, ori ai povestit ce ai visat, ori ne-ai mințit cu bună știință.

Dacă o iau pe parte bisericească, ca să fie cum ai scris tu, osul respectiv ar fi trebuit sa provină de la niște „sfinte moaște".

Cine era atât de inconștient, ca să scoată oase de la sfinte moaște, ca sa îți dea ție, sa te joci cu ele.
Nu merge, nici așa, de fel.

| WholeWorldTeam explică (pentru MMihai):

Problema ta daca nu ma crezi. Sfintele moaste sunt raspnadite bucati in toata lumea a tuturor sfintilor.Si lasa tu fizica si astea pentru ca la Dumnezeu este cu putinta ceea ce la om nu e.ce am eu d ecastigat daca as mintii? happy Sunteti penibili unii si apoi tot voi sunteti aia care va dati destepti si pentru ca nu intelegeti minunile pe care le face Dumnezeu in lume veniti toti cu pareri proprii si personale care nu se bazeaza pe nimic. oh go on in fine.O zi buna.

| Thunderstruck a răspuns:

Troll.

| WholeWorldTeam explică (pentru Thunderstruck):

Du-te si te culcawinking in capul tau exista o sumedenie de trolli.Va deranjaza adevarul si din marea mandrie care va satpaneste nu vreti sa recunoasteti pe Dumnezeu exact ca si satana.

| Thunderstruck a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Wow, chiar vorbeai serios? Secolul 21.

| Mădă0611 a răspuns:

Si eu de unde sa stiu ca acea persoana e de incredere si nu a uns osul cu mir?
Pentru miros, e posibil ce ziceam mai sus, dar teoria mea lumeasca spune ca daca te gandesti la un miros poti sa-l simti, deci e autosugestie.

"Unii preoti spun in gluma ca, daca s-ar aduna toate lemnele din Sfanta Cruce, depuse in bisericile ortodoxe, s-ar face o padure intreaga."
http://stirileprotv.ro/......-tara.html Ca idee.

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns (pentru the2k):

Bleax! :))
http://www.descopera.ro/......-ani-video

Lume noua :>

| Mădă0611 a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu imi apare pentru editare.
Link = moaste, sau moasta/moasca. Ce pupa oamenii straight face

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns (pentru the2k):

Suspendarea nu era pe 3 luni thinking

| WholeWorldTeam explică (pentru Mădă0611):

Ai raspuns pe langa subiect.Eu iti spuneam faptul ca acel oscior era uscat decai cand l-am primit si l-am atins era uscat. Tinandu-l in acea panza in care l-am primit, la temperatura camerei care nu este ridicata dupa un timp a inceput sa emane un lichid asa ca si uleiul care miroase a mir.Eu asta vreau sa imi explici.

| Mădă0611 a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

A fost la subiect, nu stii tu sa faci diferenta.
Culmea, doar credinciosii patesc asa ceva. Nu stiu, invata fizica si chimie, ca sfinti si oase datatoare de mir nu exista.
Mirul e ulei, si mirosul ti-l poti induce.

| WholeWorldTeam explică (pentru Mădă0611):

Multi atei trec prin multe si multe lucruri li se aduc in fata ochilor insa nu cred nimic si daca le areti.Toti ateii vor ca Domnul Hristos sa se arate pe cer.Dar nu o face pentru ca daca nici cand era pe pamnt, in trup lumea nu L-a inteles, nici de s-ar arata acum oamenilor nu ar intelege multi voia Lui.O sa vina odata asa cum vor multi pe norii cerului insa ca sa rasplateasca fiecaruia dupa cum si-a trait viata.Si tot atunci vor vedea si ateii ca toate lucrurile pe care altii le-au pus sub ochii lor nu au fost minciuni.Ai tot dreptul sa razi, sa spui ce vrei, ca sunt nebun, prost etc.Toti suntem muritori.Moartea bate si la cel credincios si la cel necredincios si in momentul acela multi isi vor da seama ce prostie au facut, lipindu-si toata viata asta de pamntul asta trecator de materia asta care se strica.In fine. Numai bine happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Până nu văd nu cred.Deci nu te cred.

Răspuns utilizator avertizat
| AlbaAura a răspuns:

Din moaștele sfinților izvoraște mir.De aceea sunt numiți facatori de minuni și vindecatori.Sunt aleși de Domnul pentru credința lor puternica, pentru binele care l-au facut, pentru viața ascetica pe care au dus-o, pentru cat au indurat de la cei care nu l-au recunoscut pe Dumneze, ajungand chiar sa fie jertfiți.
E interesant ca deții acea bucațica de os.Moaștele sfinților sunt in biserici și manastiri. Oricum, eu cred in ajutorul sfintelor moaște și in minunile pe care le pot face daca ai credința.Lasa-i pe alții sa se amuze, roaga-te și ai credința in Tatal Ceresc.

| Rachetul a răspuns:

Mai ai si altul?