| adrian1419 a întrebat:

Am vazut ca religiosii zic ca ateii devin satanisti prin doua metode
1-daca esti ateu devii usor de manipulat
2-faci direct pact cu diavolul
De unde au venit si balivernele astea? Diavolul nu exista si daca esti ateu nu crezi in el.
Credinciosii(nu doar crestini) nu isi dau seama ca mai usor de manipulat sunt oamenii care se supun unei religii? Caile aste de convertire la Lucy chiar le-am vazut scrise in comentarii pe alt site.Care oameni sunt mai usor de manipulat religiosii sau ateii?

12 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Pai aia manipulati ii avertizeaza pe altii ca sunt usor de manipulat deoarece sunt manipulati sa faca asta.
De ce sunt manipulati sa faca asta? Pai nu este rolul bisericii ca isi tinta supusii de partea ei? Deci clar trebuie sa ii intoarca impotriva ateilor, sa-i faca sa-i ignore ca sa nu devina ca ei.
Religiosii nu sunt mai usor de manipulat decat ateii.Ei sunt deja manipulati.

| Zenithf a răspuns:

"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
Razbunarea poate sa fie o cale care duce la Lucy...

| Mădă0611 a răspuns:

Doar crestinii cred in satan, deci doar ei vin cu povestea asta. Nu stiu unde ai auzit treaba cu manipularea, probabil cineva doar intoarce cuvintele adresate lui, din cate stiu eu, crestinii spun ca orice necrestin e posedat, ca de asta il respinge pe dumnezeu, de acum incepe sa creada orice, adica sa se lase manipulat. Ideea cu manipularea o inventeaza cei care nu inteleg stiinta si cauta mereu ceva impotriva, ca de exemplu, ca oamenii de stiinta se contrazic, bineinteles ca se contrazic, ba mai mult, daca cineva dovedeste ca o teorie/afirmatie e gresita, acel cineva e premiat smug, apoi tot auzi ca stiinta nu stie totul, dar dumnezeu stie. Bineinteles ca stiinta nu stie totul, si afirma asta, daca ar stii nu ar mai cauta vreun raspuns.

Toti sunt usor de manipulat dar doar cei lenesi sau fricosi sunt manipulati. devil

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca nu-i alba e neagra, nu-i asa? care e opusul culorii rosii?

| ErrorFound a răspuns:

Adevarul ii frustreaza, si desi il cunosc, ei il resping.
Acum nu spun ca doar fiindca eu sunt ateu, inseamna ca si ceilalti imi sunt egali, sau mai greu de manipulat, dar vreau sa spun ca eu (macar) sunt constient ca nu tot ce mi se prezinta ca fiind stintific e si adevarat.

| Miauti a răspuns:

Nu stiu daca ati observat dar crestinii cred mai mult in Satan decat in D-zeu. Le este frica mai mult de Dracu decat D-zeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambii, pentru ca in ambele sunt caractere slabe. Si ateii cred si cumpara materiale cu titlu asa-zis stiintific, la fel cum si religiosii merg la biserica si aprind lumanari. Tot manipulare e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si voi si religiosii sunteti la fel de usor de manipulat. Nu conteaza daca esti ateu sau nu.

| Dumniezău a răspuns:

Crestinii sunt limitati in gandire.Ei nu accepta adevarul, acela ca dumnezeu nu exista. Spun despre atei ca sunt satanisti pentru ca ei automat daca nu sunt de partea lor, cea a binelui din perspectiva lor, suntem de partea raului.Dar nu e asa, a fi ateu inseamna sa nu crezi in nicio divinitate fie ea buna sau rea.Ei confunda ateismul cu satanismul ceea ce e total gresit.

| WholeWorldTeam a răspuns:

Sunt de acord cu prima afirmatie.Da ateii sunt usor de manipulat cu niste documentare.Cu asta se lauda ei.Cu niste documentare falsificate de masoni.Masoneria are foarte mare interes ca lumea sa nu creada in Dumnezeu.Una dintre inchinarile care i se aduc lui satan fara ca omul sa isi dea seama este necredinta.Acele documentare de la tv care prezinta "descoperiri" sunt produsul unor "studii"care mai corect spus sunt doar niste puncte de vedere debitate de masonerie ca sa insele pe cei ignoranti.

| adrian1419 explică (pentru WholeWorldTeam):

Ma,oamenii religiosi sunt mult mai usor de manipulati ca ateii pentru ca in religie nu doar ca oamenii accepta si nu pun intrebari, dar in ateii se intereseaza mai bine in stiinta.Eu nu zic doar ca daca s-a demonstrat ceva si aud la TV zic gata asa e, intru pe internet si vad ce argumente zu.In unele cazuri nu ma prea pricep dar e mai buna explicatia decat magia dinBiblie si Coran si alte carti de Petre Ispirescu

| Dumniezău a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Si tu vrei sa spui ca crezi in 'mniezo? Crezi in minuni si tot ceea ce spune biblia?