Poate ca, pur si simplu, nu le place sa mearga "cu turma".
Sau poate, pur si simplu, aleg sa creada sau nu intr-un mosulica razbunator si acru si, mai ales, invizibil.
In definitiv, care-i problema ta? E o tara libera si (cf. Constitutiei) laica. Deci fiecare e liber sa creada fix ce vrea. Si, pe de alta parte, fiecare ar trebui sa respecte alegerea celuilalt.
Din pacate, "crestinii" nu prea le au pe-astea cu acceptarea alegerii.
Pe mine mă amuză că majoritatea nu pot să stea fără să specifice că sunt atei. Adică mă dacă e ateu parcă e cine știe ce dăștept. Acum eu respect fiecăruia convingerile dar mă aștept ca respectul să fie reciproc, ceea ce nu prea este. E o comedie neagră și cu ateii de tipul ăstora care se comportă așa, râde cine e în stare.
Ce ar putea fi un ateu decat persoana care neaga existenta lui Dumnezeu sau a unei Divinitati si sustine stiinta?
Si chiar asa rai sunt?
Faza este ca si un credincios injura si-si bate joc de cine apuca.
Ateii n-au o religie, dar sunt la fel ca si cei care au o religie si nu stiu sa fie civilizati. N-ar trebui sa se de atat de inteligenti. Pana la urma toti suntem oameni si niciunul nu este mai presus decat celalalt. Fiecare are dreptul la orice pana incalca drepturile celeilalte persoane. Asa-i lumea... REAAA!
Un ateu nu sustine neaparat stiinta. Exista oameni de stiinta crestini.
Exista! Ateul ala oricum nu crede in Divinitati!
Eu cunosc cativa atei, dar nu sunt rai.
Nu am zis ca sunt rai, nu am nimic cu ei doar cu copilasii care nu stiu ce e ala ateu si sustin ca sunt atei.
Asta da!
E o moda prosteasca asta, sa te declari ateu..de parca asta te face mai superior, ei asa cred. Oricum caracterul conteaza nu convingerea religioasa.
Eu pot sa demonstrez oricui, in privat, existenta fortelor raului. Am argumente clare. In Romania, am observat ca in ultima perioada multi se intorc la Dumnezeu. Inseamna ca romanii sunt un popor inteligent.
Hei, hei, hei, sunt ateu. Uite sunt ateu, de 10 ori mai deștept ca tine. Hehehe.
"Ateismul reprezintă negarea existenței lui Dumnezeu și a oricărei alte divinități sau zeități.[1][2][3][4][4][5][5][6][7] Ateismul este opusul teismului,[8][9] cea mai generală formă a credinței în existența a cel puțin unei zeități.[9][10]" Cum tu nu crezi în moș crăciun nici acei copii în Dumnezeu. "Nu cred până nu văd" ce argumente îți trebuie. Vorba lu' sublime89: "De ce sa cred in el daca nimic nu-i dovedeste existenta?"
Promiti ca il bati?
Pe cine trebuie sa omor? -spun in timp ce imi caut toporul-
Pe mine ducesă.
Nu. nu vreau. nu. -pune toporul la locul lui- nu vreau, nu, nup. cum sa imi omor eu relege? nu. refuz. nu vreau
Tu pe unde ai fost ca nu te-am vazut de mult?
Am fost ocupata cu scoala. tu ce ai facut cat am fost eu plecata? sa ma astept sa imi apari la usa cu un cadavru ca sa imi ceri ajutorul sa il ingropi?
Shhh, am mai multe pentru tine, stiu ca te excita cadavrele.
Stii ce? m-am razgandit, unde am pus toporul ala?
Oh... karima, chiar asa te numesti?
Neata la amiaza, de cateva luni ma stii si doar acum te trezesti sa intrebi?
Si da, chiar asa ma cheama.
Te iau usor sa nu te sperii, fain nume.
Nu ma sperii asa usor fi linistit, multumesc.
Poate peste cativa ani te intreb si ce varsta ai.
Auzi, data de nastere e la profil, de aia e acolo, ca sa stii cati ani am daca calculezi.
Pai... De obicei, multi dupa 13-14 ani devin atei sau satanisti si ei habar au ce inseamna, ba chiar enumera niste chestii fara sens.
La ei totul se rezuma la
"contradictiile din Biblie".
Rest: NIMIC.
Nu exista contradictii in biblie, daca cineva sustine asta sa vina cu exemple.
Ai inteles gresit, nu am zis ca ateii sunt copii, m-am referit la copii de 13-14 ani care se dau atei, care se cred mai destepti sau importanti pentru ca se cred atei. Era o intrebare nevinovata, nu am atacat pe nimeni. Nu am pus intrebarea la "religie"pentru ca am stiut ca o sa-mi sara toti ateii in cap.
Daca imi prezinti un ateu care sa dovedeasca ce afirmi imi voi retrage cuvintele serios,zi-mi un singur ateu copil? eu m cunoscut pers atee serioase, rationale, educate desigur si crestine, crede-ma ca nu e cool sa fi ateu din contra e greu, gandeste-te ca la greu noi nu ne rugam, noi dupa moarte nu avem sperante, plus ca stam intro tara crestina nu e nimic cool in a fi ateu crede-ma e chiar greu
Intrebarea ta e prea agresiva.O sa creezi certuri intre crestini si atei din nou.Nu e frumos din partea ta sa ii tratezi asa, copii, adulti, sunt si ei oameni.Tu faci exact ce fac si ei, ataci tabara opusa.Cum adica se dau inteligenti daca se cred ei atei? Care e rolul intrebarii? Sa afli care e mai destept,ateul sau crestinul? Nici nu conteaza asta,exista si crestini destepti si atei destepti.Un crestin nu isca certuri ci incearca sa le repare pe cele provocate si sa inisteasca apele. Daca un ateu arunca vorbe urate la adresa cresinatatii,vorbeste-i frumos, respecta-l si o sa te respecte si el pe tine! Nu il lua cu"Bai, pacatosule, satanistule, prostule sau arata-mi ce destept esti"ca nu o sa asculte ce ai de zis.
Ce probleme?
Probleme ca stiu sa injure sau alte lucruri ca se vor lauda.
Ce gen de probleme?
anonim_4396 întreabă: