anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar vrea cineva sa invete ceva nou? sau e deja convins de credinta lui pe viata?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Eu nu ma dau inapoi. Sunt curios cat este de nou acel "ceva".
Esti dispus sa incerci acelasi lucru, sau esti convins pe viata? happy

PS: Sa nu imi trimiti iar blogul ala, ca nu e nou.winking

| RAY a răspuns (pentru martzian):

Isi dau ignor, asa cum ignori stiinta asa te ignor si eu bye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te referi sa invat lucruri despre alta religie ca mai apoi sa imi convina mai mult acea religie iar apoi sa trec la ea? Nu niciodata. Imi place sa aflu chestii despre alta religie dar niciodata nu m-as converti.

| wpetterssone a răspuns:

Sunt mulțumit de credința mea. Se studiază Biblia și se predică Cuvântul lui Dumnezeu. Exact cum scrie în Biblie.

| Kaleo a răspuns:

Stiinta nu este deloc incompatibila cu credinta. Pe masura ce avanseaza, ea isi da seama tot mai mult ca mai are mult de "invatat". Daca vrei un exemplu, gandeste-te la invatatii ce radeau de oamenii lui Dumnezeu, atunci cand acestia afirmau ca pamantul nu este o farfurie ci are forma sferica, pentru ca asa spune Scriptura. Sau faptul ca Dumnezeu a interzis incestul (de ce crezi oare?) inainte ca noi sa stim ce malformatii genetice genereaza...

| Nonono a răspuns:

Legile lui Dumnezeu sunt aceleasi si sunt la fel de statornice si neclintite.

Dumnezeu nu e schimbator. "Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele, nu."

Si ceva nou inveti in fiecare zi, prin invatatura cea Dumnezeiasca, care este cea mai mare intelepciune si invatatura.

Stiinta e doar ceva rational. Desigur ca si ea e buna.

Stiinta e foarte buna, dar de foarte multe ori depaseste limita.

Stiinta ar fi mai buna, daca ar face si ceva bun pentru oameni, iar nu ceva rau.