| Kabuto79 a întrebat:

As dori daca se poate cartea : Antonn Szandor LaVey - Biblia Satanica in limba romana in format electronic pe Pc, si in caz ca e format.jpg as dori si intructiuni de utilizare,
Multumesc anticipat big grin

Răspuns Câştigător
| Kabuto79 explică (pentru Djnicnr):

Mersi happy

| Mariani_Roberto_1993 a răspuns (pentru Kabuto79):

Uite ce iti dau eu : un ortodox : Înaintea atotputernicului și inefabilului Zeu Satan/Lucifer și în prezența tuturor Demonilor Lui, care sunt Zeii Adevărați și Originali, eu, (trece-ți numele complet), renunț la toate credințele mele de până acum. Renunț la falsul zeu iudeo/creștin, renunț la josnicul și netrebnicul său fiu Isus Hristos, renunț la spurcatul, odiosul și infectul său duh sfânt.

Îl proclam pe Satan/Lucifer unicul și singurul meu Zeu. Promit să Îl recunosc și să Îl onorez în toate lucrurile fără reținere, dorind în schimb felurita Sa asistență, pentru a termina cu succes strădaniile mele.Este important să faci baie înaintea oricărui ritual pe care îl faci, deoarece asta denotă respect. Când ești pregătit aprinde lumânările. Ia acul și înțeapă-ți degetul arătător de la mâna stângă și stoarce puțin sânge.

Semnează-ți numele în sânge.

Recită rugăciunea cu voce tare sau în minte.

Îndoaie hârtia și las-o să ardă în flacăra unei lumânări. Mulți dintre noi au rămas și au meditat până când lumânarea a ars de tot.

Încheie ritualul cu cuvintele "Și așa să fie", și un "HAIL SATAN!"

| Djnicnr a răspuns (pentru Kabuto79):

Cu placere!

4 răspunsuri:
| Mariani_Roberto_1993 a răspuns:

Si eu am avut-o si cand am mers cu la bunici am scapato in WC la tara din greseala, ca am vrut sa ii dau foc