| Filip23 a întrebat:

Atei, voi in perioada sarbatorii Craciunului, mancati dulciuri? Sau va infranati total de la marea bucurie a sarbatorii?

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ca de obicei serbeaza

48 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu ca ni se strica dintii.

| Filip23 explică (pentru Hombre):

Folosesti Blend-a-med si freshburst listerine, omule. Si Wrigley, bineinteles.

| Hombre a răspuns (pentru Filip23):

Am uitat sa-ti spun ca fostii dinti.winking

| Filip23 explică (pentru Hombre):

A, e bine. Pai atunci te speli pe dinti ca bunicul lui Bula. (Asta fluiera cand se spala pe dinti).

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

De ce? Ai vreun gand?
Bine, mie poti sa imi trimiti ciocolata amaruie, nuga, amandine, bomboane Raphaello, napolitane( vezi sa fie cu cocos), halva, glucoza, acadele cu mar verde, Snickers, jeleuri, M&M's, turta dulce si Finetti. Pune si cateva gume Orbit, adio carii!hee hee
Iti las adresa in PM.

| Filip23 explică (pentru мιнαɛℓα36):

La varsta ta cred ca ai omis ceva din pachet.

Si nuga de Craciun? Halva, turta dulce? Credeam ca vrei si tu un brand mai din fata. (un Twix, un Lion ceva).

N-ai pus sucuri, dar cred ca ceva natural te-ar satisface.

| Exilee a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Nu si daca ti le voi lua eu.

NOname
| NOname a răspuns:

Ce treabă are sărbătorirea Moşului, iernii, vacanţei şi întâmpinarea noului an cu sărbătorile religioase? Nu e vina celorlalţi că le-aţi suprapus. Dacă preferaţi să sărbătoriţi şi altceva pe lângă, e treaba voastră, dar nu puteţi să puneţi monopol pe Crăciun, exaltare, joaca copiilor...pe brad, cadouri şi dulciuri. tongue
Sărbătoreşte oricine vrea.

| Filip23 explică (pentru NOname):

Iarna si vacanta sunt mai mari, vorbeam de Craciun.

| NOname a răspuns (pentru Filip23):

Păi, tu ce sărbătoreşti de Crăciun?
Non-religioşii sărbătoresc (cei care sărbătoresc) altceva sau, mai bine zis, totul, dar fără implicaţii religioase.
Crăciunul pentru mai toţi este asociat în primul rând cu Moş Crăciun - un personaj simpatic din poveştile copiilor, de-a care de sărbători se joacă şi unii adulţi - şi doar pentru cei religioşi (o parte din ei) este asociat (şi) cu Isus, un personaj biblic, deci nu văd unde e problema.
Sărbători fericite!
Nu-ţi trimit şi eu adresa, că o dau în diabet.hee hee

Eu de Craciun sarbatoresc Nasterea Domnuli Iisus Hristos. N-ai serbat niciodata nasterea unei persoane dragi?

Unei persoane dragi da. Unei persoane, despre care nici nu ştiu sigur dacă a existat, nu prea, poate doar în joacă. : )

Apropo, presupusul Isus, dacă şi s-a născut, nu s-a născut pe 25 decembrie.

...deci, oricum ai lua-o, Moşu-i la putere!hee hee

Nu stii daca a existat pentru ca nu vrei sa stii, cei mai multi stiu.

Eşti şi tu ca lunaticul ăla cu "toţi ştiu că zeul meu există". :))

http://www.tpu.ro/......rebuie-sa/ :))

Nu, nu sunt ca lunaticul. Despre el marturisesc si dusmanii sai, fariseii, ca a incalcat sabatul. Cum putea sa incalce sabatul fara sa existe?

Ştii că un om raţional nu dă doi bani pe mărturisirile nu-ştiu-cui de acum enşpe mii de ani, scrise şi rescrise de cei care aveau interese ca să se "mărturisească" ceea ce au avut ei nevoie să se mărturisească, ştii, nu?

Biblia "mărturiseşte" şi că a fost un potop global, şerpi vorbitori, iar Pământul e buricul Universului şi are vreo 6.000 de ani şi alte nonsensuri.

Şi politicienii noştri "mărturisesc" şi promit multe, şi? Propui să-i cred şi pe ei (care cel puţin ştiu sigur că există...şi "mărturisesc" ceea ce "mărturisesc")?

Nu ma du' la politicieni, era vorba de cu totul altceva.

Era vorba de "mărturisiri" şi ţi-am demonstrat că nu sunt (mereu) relevante. Se pot spune multe (vezi şi aici, pe TPU), nu înseamnă că sunt şi adevărate.

| Musique a răspuns:

Mănânc mereu dulciuri, nu contează dacă e sărbătoare... ăsta nu e un motiv.
Baftă!

| Filip23 explică (pentru Musique):

Foare bine, da la rasnita.

| mODIN a răspuns:

Dulciuri happy

| OnuOnulică a răspuns:

Buna

Nu, nu mananc dulciuri.

Prefer sa ma abtin.

O seara buna!

| Filip23 explică (pentru OnuOnulică):

Aha. Nici vin nu bei? (ceva bun)

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce are a face sarbatoarea Craciunului cu mancatul dulciurilor?
Azi am primit un pachetoi de la Mos.Dar nu am voie sa-l deschid cel putin pana ce fac pomul....nu stiu cesa fachee hee
Daca tot trimiti dulciuri fa o programare la dentist.

| Filip23 explică (pentru Fatamuntilor):

Fiind sarbatoare, are a face cu bucuria si cu mancarurile bune. Doar nu vroiai sa insir toate preparatele din porc, mai ales ca unii baieti stramba din nas.
Pentru dentitie, foloseste guma Orbit, sau pasta Colgate Total. Te rezolva.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Filip23):

Daca intrebi copii din famiile nevoiase, cand cineva le trimite un pachet de dulciuri, da, poate sarbatoarea Craciunului un motiv poate fi un motiv de bucurie.
Sau bunicii si parntii nostri cand vedeau cozonaci sau alte prajituri doar de sarbatori.De ciocolata, bomboane nici nu poate fi vorba.

| Filip23 explică (pentru Fatamuntilor):

Bunicii si parintii cred ca traiau mai aproape de spiritul sarbatorii, bucuria Nasterii Domnului. Si cred ca si tu te stradui spre directia asta, fiind crestina.

| Mădă0611 a răspuns:

Craciunul nu e o sarbatoare crestineasca. smug devil

| Filip23 explică (pentru Mădă0611):

Ai dreptatea, de fapt numele sarbatorii crestine este Nasterea Domnului.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Filip23):

"Domnul" tau nu s-a nascut iarna, in 25 decembrie nici asa. Toate popoarele au observat ca e ceva dubios in acea data si fiecare a inceput sa sarbatoreasca ceva, crestinii doar au copiat ideile altora.

Nu iarna? Da' cand tu? N-ai raspuns daca bobinezi dulcegarii si de care.

La ce intrebare ai pus, si ce am raspuns e prea mult pentru tine. Citeste biblia si vezi cand s-a nascut.winking

Pai nu-mi ocupa spatiul virtual daca nu te pricepi sa raspunzi!

Indemnul cu cititul Bibliei e bun, o sa il urmez.

De fapt tu il ocupi cu intrebari tampite, ceri astfel raspunsuri pe masura. Indemnul era la misto, oricum n-o sa intelegi ce si cum. laughing

| sublime89 a răspuns:

Eu mananc dulciuri tot timpul. N-am nevoie de nicio sarbatoare pentru asta.

| Filip23 explică (pentru sublime89):

Da, dar de Craciun parca sunt mai diversificate. Si parca mai bune.

| M25M a răspuns:

Mananc dulcuri oricand pot sau am chef, deci da si in perioada Craciunului. Ce relevanta are?

| Filip23 explică (pentru M25M):

Foarte bine, ma bucur ca nu iti strici Craciunul din cauza unor prejudecati.

| PedoBarbie a răspuns:

Mănânc. Nu are legătură.

| Filip23 explică (pentru PedoBarbie):

Barbie, multumesc ca ai raspuns. Desi putin cam tarziu. Acum poti sa spui mai degraba cum e cu cozonacul de Paste.

| Kalla a răspuns:

Ateii fac craciunul doar pentru dulciuri, cadouri si bani.Mai ales astia mici de 14-15 ani de pe TPU.

| Scarbo a răspuns:

De sarbatori am hotarat sa ma droghez in cantitati foarte mari, numai sper sa nu ma omoare acest lucru.

| Kalla a răspuns (pentru Scarbo):

You will die.

| Filip23 explică (pentru Scarbo):

Treaba ta, sunt neuronii tai. Nu-ti ajung condimentele din carnati si vinul (alb sau rosu)?

| Scarbo a răspuns (pentru Filip23):

Prefer vinul rosu, imi aminteste de impartasanie.

| Northern a răspuns:

''Marea bucurie a sarbatorii'' sărbătorind ce? Mâncatul? Pot mânca dulciuri tot anul, chiar și de Crăciun.big grin

| Filip23 explică (pentru Northern):

Sarbatorind Nasterea Domunui, ne bucuram de mancaruri mai bune decat in restul timpului.