De ce? Ai vreun gand?
Bine, mie poti sa imi trimiti ciocolata amaruie, nuga, amandine, bomboane Raphaello, napolitane( vezi sa fie cu cocos), halva, glucoza, acadele cu mar verde, Snickers, jeleuri, M&M's, turta dulce si Finetti. Pune si cateva gume Orbit, adio carii!
Iti las adresa in PM.
Ce treabă are sărbătorirea Moşului, iernii, vacanţei şi întâmpinarea noului an cu sărbătorile religioase? Nu e vina celorlalţi că le-aţi suprapus. Dacă preferaţi să sărbătoriţi şi altceva pe lângă, e treaba voastră, dar nu puteţi să puneţi monopol pe Crăciun, exaltare, joaca copiilor...pe brad, cadouri şi dulciuri.
Sărbătoreşte oricine vrea.
Păi, tu ce sărbătoreşti de Crăciun?
Non-religioşii sărbătoresc (cei care sărbătoresc) altceva sau, mai bine zis, totul, dar fără implicaţii religioase.
Crăciunul pentru mai toţi este asociat în primul rând cu Moş Crăciun - un personaj simpatic din poveştile copiilor, de-a care de sărbători se joacă şi unii adulţi - şi doar pentru cei religioşi (o parte din ei) este asociat (şi) cu Isus, un personaj biblic, deci nu văd unde e problema.
Sărbători fericite!
Nu-ţi trimit şi eu adresa, că o dau în diabet.
Eşti şi tu ca lunaticul ăla cu "toţi ştiu că zeul meu există". :))
http://www.tpu.ro/......rebuie-sa/ :))
Ştii că un om raţional nu dă doi bani pe mărturisirile nu-ştiu-cui de acum enşpe mii de ani, scrise şi rescrise de cei care aveau interese ca să se "mărturisească" ceea ce au avut ei nevoie să se mărturisească, ştii, nu?
Biblia "mărturiseşte" şi că a fost un potop global, şerpi vorbitori, iar Pământul e buricul Universului şi are vreo 6.000 de ani şi alte nonsensuri.
Şi politicienii noştri "mărturisesc" şi promit multe, şi? Propui să-i cred şi pe ei (care cel puţin ştiu sigur că există...şi "mărturisesc" ceea ce "mărturisesc")?
Mănânc mereu dulciuri, nu contează dacă e sărbătoare... ăsta nu e un motiv.
Baftă!
Aha. Nici vin nu bei? (ceva bun)
Ce are a face sarbatoarea Craciunului cu mancatul dulciurilor?
Azi am primit un pachetoi de la Mos.Dar nu am voie sa-l deschid cel putin pana ce fac pomul....nu stiu cesa fac
Daca tot trimiti dulciuri fa o programare la dentist.
Fiind sarbatoare, are a face cu bucuria si cu mancarurile bune. Doar nu vroiai sa insir toate preparatele din porc, mai ales ca unii baieti stramba din nas.
Pentru dentitie, foloseste guma Orbit, sau pasta Colgate Total. Te rezolva.
Daca intrebi copii din famiile nevoiase, cand cineva le trimite un pachet de dulciuri, da, poate sarbatoarea Craciunului un motiv poate fi un motiv de bucurie.
Sau bunicii si parntii nostri cand vedeau cozonaci sau alte prajituri doar de sarbatori.De ciocolata, bomboane nici nu poate fi vorba.
Bunicii si parintii cred ca traiau mai aproape de spiritul sarbatorii, bucuria Nasterii Domnului. Si cred ca si tu te stradui spre directia asta, fiind crestina.
Mananc dulcuri oricand pot sau am chef, deci da si in perioada Craciunului. Ce relevanta are?
Barbie, multumesc ca ai raspuns. Desi putin cam tarziu. Acum poti sa spui mai degraba cum e cu cozonacul de Paste.
Ateii fac craciunul doar pentru dulciuri, cadouri si bani.Mai ales astia mici de 14-15 ani de pe TPU.
De sarbatori am hotarat sa ma droghez in cantitati foarte mari, numai sper sa nu ma omoare acest lucru.
''Marea bucurie a sarbatorii'' sărbătorind ce? Mâncatul? Pot mânca dulciuri tot anul, chiar și de Crăciun.
RibbyBoost întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: