| ColyR a întrebat:

Ati citit Biblia? Ce ati invatat din ea?

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Am citit Biblia. Ea este o opera literara deosebita. Bogatia lingvistica proprie Bibliei face ca mesajul ei sa fie infatisat intr-un atat de mare numar de genuri literare, cum nu gasim in nici o alta carte. Ea ne invata cum sa actionam in toate domeniile vietii.

| danut a răspuns:

Cum sa "obtin" Viata Vesnica.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am avut ocazia pana acum...dar pe viitor mi-am propus sa o citesc.

| Felys a răspuns:

Nu,pierdere de timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am citit Biblia.Biblia ne invata sa fim mai buni, iubitori sa ne ajutam aproapele..etc In concluzie, Biblia este cuvantul lui Dumnezeu care ne invata cum sa ne purtam cu cei din jurul nostru..cum sa traim in smerenie, pocainta alaturi de Dumnezeu, si cum sa trecem peste incercarile, necazurile care apar in viaţa noastră. Ea ne sustine, ne invata, ne ceartă, ne da sfaturi, ne ajuta la greu. Putin oameni inteleg Biblia, cuvantul lui Dumnezeu.Iti trebui intelepciune Dumnezeiasca ca sa intelegi cuvintele spuse in ea.Multi o citesc dar nu o inteleg. Si Biblia ne arata ce trebui sa facem ..ne spune ce va veni pe acest pamant.Trebuie sa ne pocaim ca sa ajungem sus in vesnicii.Nu oricine zicebig grinoamne, Doamne! Va intra in imparatia cerurilor ci doar cei care fac voia Tatalui din cer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat Dumnezeu nu a creat lumea prin incest.Citeste Biblia cu atentie si vei vedea ca nu a creat lumea prin incest, asta este o mare inselaciune a diavolului care incearca sa orbeasca lumea, sa nu vada adevarul. Incerc pe scurt sa-ti explic ca el nu a creat lumea asa, dar nu stiu daca vei intelege.Adam s-a impreunat cu sotia lui Eva iar ea a ramas insarcinata cu Cain si apoi cu Abel. Datorita invidiei, geloziei, rautatii Cain l-a omarat pe fratele sau. Apoi Dumnezeu i-a zis lui Cain:Unde este fratele tau Abel? El a raspuns:Nu stiu sunt eu pazitorul fratelui meu? Si Dumnezeu a zis:Ce ai facut? Glasul fratelui tau striga din pamant la Mine.Acum,blestemat esti tu, izgonit din ogorul acesta, care si-a deschis gura ca sa primeasca din mana ta sangele fratelui tau! Cain a zis Domnuluitongueedeapsa mea este prea mare ca s-o pot suferi. Iata ca tu ma izgonesti azi de pe fata pamantului, si oricine ma va gasi ma va omorî. Domnul i-a zis :Nicidecum, ci, daca va omorî cineva pe Cain, Cain sa fie razbunat de sapte ori.Si Domnul a hotarat un semn pentru Cain, ca oricine il va gasi sa nu-l omoare.Acest dialog dintre Dumnezeu si Cain ne arata ca mai existau oameni pe pamant. Deoarece si Cain zice ca oricine il va gasi il va omarî. Si aici se refera la oameni ca oamenii il vor omarî. Si atunci Dumnezeu a hotarat sa-i puna un semn ca sa nu fie omorât.Este adevarat ca Adam si Eva au fost primi oameni dar pe parcurs a creat si alti oameni.100% mai existau si alti oameni. Dumnezeu ureste acest pacat:incest.

| Djnicnr a răspuns:

Da am citit Biblia! Sunt doua parti care imi plac cel mai mult: Partea in care patru ingeri stateau in picioare in cele 4 colturi ale lumii si partea in care Dumnezeu da oamenilor liberul arbitru, dupa care ii extermina pe toti printr-un potop pentru ca nu folosesc liberul arbitru asa cum vrea El. Si inca ceva interesant, a creat pe Adam si Eva si a populat lumea prin incest!

| bleakk a răspuns (pentru Djnicnr):

Iti apreciez plagiatura! Pace!

| danut a răspuns (pentru Djnicnr):

"patru ingeri stateau in picioare in cele 4 colturi ale lumii "
Daca citeai cum trebuie ai fi inteles ca nu este o descriere geografica (cum vrei tu sa dai de inteles) ci un SAIMBOL, de altfel toata cartea Revelatiei este un ansamblu de SIMBOLURI, dar poate nu ai inteles cum trebuie.
Dumnezeu a dat oamenilor Liberul Albitru dar sunt limite peste care nu se pot trece, un exemplu: cum ar reactiona societatea in care traim daca ai deveni CANIBAL, de exemplu si nu doar tu ci..toata tara noastra? Crezi ca cei din jurul nostru ar "accepta"?
Incestul a devenit pacat atunci cand omul a "depasit" limitele hotarate de Dumnezeu. Incestul a devenit pacat atunci cand mintea omului sa pervertit si gandirea lui a cotit-o in spre pacat cu viata sexuala.

| MskDesign a răspuns (pentru Djnicnr):

Nici macar eu nu puteam da un raspuns mai bun.laughing

Întrebări similare