Poate nu pricep eu bine dar dau cu presupusul.Vad ca societatea moderna>89 a adoptat rapid niste valori noi, dar total straine noua si traditiei noastre.Totul centrat pe individ lui sa ii fie bine.Notiuni ca familia,colectivitatea,natia=ioc
Oare de ce, stau eu si ma intreb.Pai bunicul stia din mosi stramosi. Daca are un brat de nuiele, le apuca si le rupe pe rind fara bataie de cap, daca punea 5 se forta bine, daca punea bratul nici cu caii inhamati nu le rupea si avea cai tepeni (gladiatori nu alta).La fel si cu credinta individuala cite "bordee atitea obiceie"
Ia uite unde am ajuns dupa toate minunile. Industria centrata spre pamint, Bogatiile subsolului centrate la altii.noi centram noi driblam noi fluieram A PAGUBA Asa ca incearca tu credinta individuala in Dumnezeu
Atunci cand il ai pe Dumnezeu in viata ta si in inima ta, ce sa mai cauti? Nimeni nu se poate compara cu Domnul!
''Ati incercat ireligia sau panteismul?''
Ce-s astea sosete, sau ce?! Cum adica ati incercat?! Au si cabina de schimb?!
Daca vrei sa fii un smartass, atunci da.
Vezi ca esti pe miriste poate erai obosit Incearca si citeste intrebarea si compara cu raspunsul acesta narod.Eu am raspuns dupa slabele mele cunost Tu te repezi la mine, esti un copil rau si necredincios nu ai cei 7 ani de acasa.Rusine