| Exilee a întrebat:

Ati vizitat Israelul? Momentan nu am fost, dar cu siguranta ca voi face o mare vizita.

O tara intr-adevar binecuvantata de DUmnezeu:
-Cana :" A treia zi s-a facut o nunta in Cana din Galileea si mama lui Iisus era acolo' ( Ioan 2, 1)

-Calea din Iudeea spre Samaria : " Atunci a parasit Iudeea si S_a intors in Galileea. Fiindca trbeuia sa treaca prin Samaria"( Ioan 4, 3-4)
-Iordan : " Atunci a venit Iisus din Galileea la Ordan,ca sa fie botezat de Ioan" ( Matei 3, 13)

- Cezareea
" IN cealalta zi au ajuns la Cezareea. Iar Corneliu ii astepta cu rudele si prietenii apropiati pe care-i chemase" ( Faptele Apostolilor 10, 24)
-coLISSEUMUL DIN Roma : -locul unde si-au gasit moartea multi martiri crestini
: " Si am vazut sufletele celor ce li se taiase capul din cauza marturiei lui Iisus si din cauza Cuvantului lui Dumnezeu, si ale celor ce nu se inchinasera fiarei si icoanei ei si nu primisera semnul ei pe frunte si pe mana" ( Apocalipsa 20, 4)
- Muntele Tabor : " Tu ai facut miazanoaptea si miazaziua; Taborul si Hermonul se bucura de Numele Tau" ( Ps 89.12)

-MaREA Sarata : " Acestia s-au adunat cu totii in valea Sidim, unde e acum Marea Sarata " ( Geneza 14, 3)
Nu ca este ceva maiestuos?

16 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

"O tara intr-adevar binecuvantata de DUmnezeu:"
S-o crezi tu, binecuvantata de banii si protectia americanilor.

| Zenicide a răspuns (pentru Hombre):

"S-o crezi tu, binecuvantata de banii si protectia americanilor."
- Ar trebui sa primesti funda happy

| Exilee explică (pentru Zenicide):

Doar daca vrea seful acestui site, adica eu. Si evident ca nu este pe placul meu

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

Vise, taica, vise. laughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Exilee):

Tenita...tu esti bre?hee hee

| Exilee explică (pentru мιнαɛℓα36):

Atat timp cat nu am auzit de niciun sef sau un utilizator-sef mai bine-zis al site-ului TPU, am decis sa-mi iau titlu de "stapan". Stii ca am puterea sa te bag in temnita virtuala, nu?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Exilee):

Stii care este replica unui adevarat crestin, nu?
O folosesc si eu acum, pentru cazul de fata: Daca nu ai auzit si nu ai dovezi, nu inseamna ca nu exista!hee hee

| morningstar a răspuns:

Mi-ar placea sa vizitez odata Israelul, sa vad locurile unde a trait Isus; imi doresc dintotdeauna asta si sper sa ajung intr-o zi.

| RibbyBoost a răspuns:

Visul meu este sa vizitez pe rand Ierusalimul,Parisul,putin din U.S.A si Grecia si Muntele Athos.
Nu stiu daca se vor indeplini aceste vise dar pot sa spun ca simt nevoia de un pelerinaj,calatorie,excursie pentru suflet,pentru linistire maxima, pentru relaxare maxima, pentru pace si liniste interioara maxima, profunda, adevarata.Simt nevoia sa stau 1 zi complet desprins de toate grijile lumii si toate problemele din viata mea si a celor dragi si sa ma reculeg,asa cum fac unii. Ziua aceea sa fie fara scoala,fara grijile mancarii, fara problemele de zi cu zi, fara grijile vietii, fara prejudecati, fara niciun fel de lucru material.Visez la o reculegere, linistire, rugaciune si relaxare pura, adevarata si profunda.Nu stiu cand va fi, unde va fi, dar visez.Asta pot face acum.
Dar oricum sunt sigur ca, Dumnezeu, va face tot posibilul sa imi indeplineasca acest vis precum a facut tot posibilul ca eu sa fiu din ce in ce mai bine.
Numai bine si iti doresc si tie liniste si pace sufleteasca.

| sublime89 a răspuns:

Israelul nu este deloc o tara atractiva. Doar datorita miturilor din vechime oamenii isi fac impresia asta ca e "taramul sfant". Da, foarte sfant. E o pace si armonie acolo ca-i invidiaza toata lumea. Se inteleg perfect cu palestinienii, sunt extraordinar de toleranti si pasnici. Si poti sa mergi in vizita linsitit ca nu te arunca nimeni in aer. Nu mai zic ca relieful, flora si fauna sunt foarte atractive. Asa de fain e acolo ca nu mai pot astepta sa ma duc. -_-

| HueyFreeman a răspuns:

De ce toti crestinii pupa in fund tara evreilor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Morningstar ti-a raspuns de ce crestini " pupa in fund tara evreilor".

| Zenit313 a răspuns:

Romania este mult mult mai frumoasa decat un pustiu arid!

| Exilee explică (pentru Zenit313):

Ma refer la anumite locuri preznete in Scriptura. Stii cat de frumos e Taborul? Sa vizitezi acea tara si poate-ti vei schimba mentalitatile big grin

| Zenit313 a răspuns (pentru Exilee):

Ma refeream ca peisaj, cultura, istorie, resusrse!
Sunt si acolo monumente destul de interesante...dar nimic altceva!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania este mult mai frumoasa decat Israelul! Sa sti ca eu nu il consider deloc pamant sfant! Chiar din potriva!