"O tara intr-adevar binecuvantata de DUmnezeu:"
S-o crezi tu, binecuvantata de banii si protectia americanilor.
Mi-ar placea sa vizitez odata Israelul, sa vad locurile unde a trait Isus; imi doresc dintotdeauna asta si sper sa ajung intr-o zi.
Visul meu este sa vizitez pe rand Ierusalimul,Parisul,putin din U.S.A si Grecia si Muntele Athos.
Nu stiu daca se vor indeplini aceste vise dar pot sa spun ca simt nevoia de un pelerinaj,calatorie,excursie pentru suflet,pentru linistire maxima, pentru relaxare maxima, pentru pace si liniste interioara maxima, profunda, adevarata.Simt nevoia sa stau 1 zi complet desprins de toate grijile lumii si toate problemele din viata mea si a celor dragi si sa ma reculeg,asa cum fac unii. Ziua aceea sa fie fara scoala,fara grijile mancarii, fara problemele de zi cu zi, fara grijile vietii, fara prejudecati, fara niciun fel de lucru material.Visez la o reculegere, linistire, rugaciune si relaxare pura, adevarata si profunda.Nu stiu cand va fi, unde va fi, dar visez.Asta pot face acum.
Dar oricum sunt sigur ca, Dumnezeu, va face tot posibilul sa imi indeplineasca acest vis precum a facut tot posibilul ca eu sa fiu din ce in ce mai bine.
Numai bine si iti doresc si tie liniste si pace sufleteasca.
Israelul nu este deloc o tara atractiva. Doar datorita miturilor din vechime oamenii isi fac impresia asta ca e "taramul sfant". Da, foarte sfant. E o pace si armonie acolo ca-i invidiaza toata lumea. Se inteleg perfect cu palestinienii, sunt extraordinar de toleranti si pasnici. Si poti sa mergi in vizita linsitit ca nu te arunca nimeni in aer. Nu mai zic ca relieful, flora si fauna sunt foarte atractive. Asa de fain e acolo ca nu mai pot astepta sa ma duc. -_-
Morningstar ti-a raspuns de ce crestini " pupa in fund tara evreilor".