|

Atunci cand gandim,nu transmitem doar o unda ce rezoneaza energia,ci transmitem o frecventa in afara domeniului auditiv uman,transmitem un sunet, TOTUL ESTE UN SUNET.Cand gandim, un sunet este transmis ce rezoneaza energia in jurul nostru in armonie cu acel sunet.Sunetul si vibratiile preiau particulele aleatoare si le transforma in forme perfecte si in acest mod universul a fost creat.La inceput a fost cuvantul iar cuvantul este sunet.Incercati sa puneti niste zahar sau nisip pe o placa care vibreaza si veti vedea cum alcatuiesc un model cu ajutorul sunetului.Sunetul este cel care transforma forma materia, si energia forma.Aripile pasarilor, insectelor sunt toate manifestarile vibratiei sonore.Fiecare organ din corpul nostru rezoneaza la o anumita frecventa.Gandurile noastre,emotiile,stresul si vibratiile cauzate de acestea, dezacordeaza starea vibrationala a diferitelor parti ale corpului nostru si astfel ne imbolnavim.Si ne gandim ca suntem bolnavi pentru ca afectam starea vibrationala a corpului.Si de fiecare data cand gandesti si simti rezonezi o frecventa ce face ca energia din jurul tau sa rezoneze la aceeasi frecventa. Ceea ce emani, radiezi si oferi este ceea ce creezi.Galaxiile sunt formate din particule si sunet si continua sa fie tinute in forma care sunt prin intermediul sunetului.Cand sunetul se schimba,materia se schimba, energia se schimba.Si astfel cand te uiti la ceea ce se spune in texte cum ar fi in vechiul testament"La inceput a fost cuvantul iar cuvantul era sunet."Cand gandesti si simti creezi un sunet.in acest fel inima bate la o anumita frecventa,ea formand un ritm si astfel in timp ce frecventa este la nivelul corespunzator bate in numarul normal de batai pe minut, dar atunci cand devenim stresati este afectata aceasta frecventa si inima bate mai repede.Deci totul este sunet, chiar si bataile inimii umane si frecventele ce interactioneaza care o determina.De acord cu mine?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Totul e unda dar la nivel cuantic... si in nici un caz nu tine de pseudostiinta pe care o imbratisezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Abureli New Age. Bolile au cauze infectioase sau genetice sau fiziologice sau de lipsa de substante hranitoare/vitamine sau de exces de un anumit aliment, etc. Nu exista in medicina vreun diagnostic de "boala provocata de vibratii oculte". Asta daca nu te duci la vraijtoare sa-ti descante cand esti bolnav de apendicita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar spui ce cauzeaza acel cuvant, pe ala din vt cine la cauzat? mai ales ca in spatiu, in vid sunetul nu exista

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Http://www.youtube.com/watch?v=GtiSCBXbHAg intrati si priviti cum sunetul creeaza forma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru passyon22):

Da virbatia misca lucrurile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

E prea putin spus "misca"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E la fel de adevarat ce spui tu, asa cum este adevarat ca exista oameni care percep fizic aceste sunete.Am asistat la demonstratii de telepatie, in mod direct, neexistand nici un motiv de indoiala.Si nu ma refer la trucurile de circ...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Danut_Popa_1961):

Perfect de acord

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, dar noi nu putem intelege asta in adevaratul sens al cuvantului. Si nici nu putem controla din proprie vointa "sunetele". Prin urmare, e corect, dar nu prea e practica informatia. Dar nu este complet. Faza cu "gandesti si totul se rezolva" e o bazaconie, pentru ca omul primeste 9 feluri de influente din exterior si aceste influente sunt exterioare si il modifica. Unele din ele sunt influentele planetare. Prin urmare, sunt atatea influente care te modeleaza, incat nu poti spune ca daca gandesti nu stiu cum, poti schimba orice. Si asta se vede din practica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru reihiuke):

N-am ajuns sa ne controlam "vibratiile"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează