anonim_4396
| Anonim întreabă:

Azi,m-am bătut cu un coleg,iar,fiindcă la un moment dat m-am enervat,l-am înjurat în șoaptă (acum nu mă judecați,m-am scăpat,nu spuneți că voi n-ați făcut de astea ).Ei bine,mi-e rușine să mă mai duc la biserică din cauza lui, că s-ar putea să mă zică la mama (nu mai vreau să înjur).Ce aș putea face?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă frecventarea bisericii este importantă penrtru tine, o vorbă nedemnă spusă la mânie nu este cazul să te împiedece.

| mentholinks a răspuns:

Da cati ani de tie asa frica de maica-ta? Te bate cu nuiaua la fund?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Sa te pocaiesti! Să-ți mărturisești in rugăciune toate păcatele făcute cu voie sa faradevoie, știute sau neștiute, si sa ceri ajutorul lui Dumnezeu pentru ca sa nu mai păcătuiești. Daca ai avut binecuvântarea de a te naște dintr-o familie creștină, mulțumești lui Dumnezeu pentru ca ai avut posibilitatea de a cunoaște Cuvântul, adică Biblia.Sunt multi copii care nu cunosc, dar când ajung sa cunoască lao vârstă matura mult mai repede ajung sa accepte pe Isus ca mântuitor personal fata de cei care s-au născut in "biserica".
Aminteste-ti ce spunea Domnul Isus despre cei care ajung sa cunoască, iar după, renunța si se întorc la ceea ce erau înainte de a cunoaște, adică " răul de pe urma va fi mai mare decât cel dinainte de a cunoaște."

| Nilsson a răspuns:

Încearcă pe cât posibil să eviți conflictele.

| Helper07 a răspuns:

Atribuiesti injuratura tie si vezi daca iti place. Adica in loc sa zici "prostule", sa zici " ma da prost sunt " (in fine, injuratura). Sa sti ca tot ce spunem rau despre altii(din ura), despre noi zicem. Nu cred ca o sa-ti placa sa te jignesti zilnic. Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute, nu-L scoate din calcul.

| Anonim explică (pentru Helper07):

Eu mereu mă înjur, n-am treabă

| Helper07 a răspuns (pentru anonim_4396):

Singura forta care schimba inima omului e iubirea. Pentru a putea sa te schimbi in bine trebuie sa-L cunosti pe Dumnezeu mai bine caci El e iubire si fara El lupta ta e zadarnica.

| biancaebar a răspuns:

Nu trebuie sa îți fie rușine deloc. Nimeni nu este perfect și plus dacă îi zici tu primul mamei tale ce s-a întâmplat.nu o să se supere așa de tare și o sa aprecieze faptul că a aflat întâi de la tine și nu de la alta persoană. Eu te sfătuiesc sa faci asta pentru ca dacă stai cu frică nu vei rezolva nimic, așa ca ia tu taurul de coarne și o sa fie totul mult mai bine