|

Azi nopate am avut un vis....Doua fetite mici si mama uneia au venit la mine [acestea aveau 5 -6 ani] si tot ziceau ca cea mai mica e prietena mea si am zis ca nu e asa si incepuse sa planga si ai mei imi ziceau ca ce imi trebuie mie... Daca as putea stii si eu semnificatiabig grin

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este simbol al noilor circumstante, care duce la crearea unei alte constiinte.
Imaginile ego-ului nostru, care ne insotesc permanent. Iar cele doua fetite semnifica contrastul, binele si raul, a fi si a nu fi. Iar femeia este inconstienta din propriul psihic.

Am impresia ca e legat de o alegere care tr sa o faci tu, dar problema este camergi pe aceeasi regula al paritilor. Nu iei propria ta decizie.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Bunahappy
se zice ca in vis, copii sunt necaz, poate o sa aiba un necaz mama acelei prietene de care ziceai. poate poti afla ceva de la cineva, daca o cunosti pe acea femeie.
O zi frumoasa sa aihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Visele sunt produse ale inconstientului iar acolo sunt inchise dorinte, temeri, instincte, motive ascunse etc. nu ii acorda importanta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!
Nu semnifică nimic e un simplu vis, dar să şti că dacă chiar crezi poţi căuta pe net semnificaţia unelor cuvinte din visul tău scriind: ''cuvânt semnificaţie''.
Pe curând!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Visele dintotdeauna s-au interpretat, si sunt site-uri unde se spune semnificatia mai multor cuvinte, care poate sa nu fie exacta si la urma urmei nu stii ce sa crezi sau, mai rau, daca merita sa crezi ceva sau ba. Totusi sunt oameni (Thomas Moore ii un psiholog-scriitor care sfatuieste asta) care isi scriu visele cat si ceea ce li s-a intamplat in urmatoarele zile, iar cu timpul sa sjunga sa interpreteze singuri propriile vise, iar cheia este: pe de o parte: "STARILE SUFLETESTI" pe care le traiesti in vis si pe care, cica, subiectul la va retraii in zilele urmaroate,( nu neaparat ci poate intr-o perioasa mai mare de timp, sau peste luni sau chiar peste ani etc, etc.) Iar pe de alta parte: SINCERITATEA, din acest punct de vedere un vis este foarte simplu. in vis "esti tu si vezi", cine ii rau ii rau pana la sfarsit, cine ii bun ii bun, iar daca sa intampla o catastrofa cu tine sau cu altii... in vis nu ai ocazia sa schimbi canalul ca si cum te-ai uita la TV. Ai uzit de efectul "deja-vu"?( tradus din fr: "iarasi tu" ) adica ca si cum ti-ar fi cunoscute niste intamplari, locuri, persoane, pe care nu le-ai vazut niciodata. Ei bine acele intamplari, locuri, persoane, etc, iti creeaza aceleasi stari sufletesti (trairii, emotii) pe care le-ai avut deja intr-un vis.
Aici, tu in vis acesta ai fost acuzata, de o autoritate (tutore): cum te-ai simtit?
Parintii tai te-au tras la raspundere: cum te-ai simtit?
Multi care citesc ar putea avea impresia ca stiu exact starea ta pentru ca si ei au fost acuzati si deci o cunosc, dar se inseala; ei sunt pe aproape dar nu stiu exact ce ai trait tu. De ex: unii copii se enerveaza daca au ajuns intr-o situatue neplacuta si isi cearta-acuza parintii pentru ca nu i-au prevenit (sora-mea happy, je "et moi" cautam sa scap ( " tot eu? el, ea, ei de ce nu au? ), iar altii si mai diferit ( tu de ex! )
Alta stare din vis, copii mici nu mintesc, iar daca plange inseamna ca chiar a avut dreptate: cum te-ai simtit atunci? (naspa tare as zice eu,...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista nicio semnificatie in vise.
Sunt doar pure imagini, dorinte, etc. ce s-au intamplat in subconstient in aceea zi.
Daca pot sa numesc asa, sunt de fapt niste ganduri amestecate.

Visele cele mai credibile sunt cele in care au loc minuni gen; prevestire, etc.

In Sfanta Scriptura intalnim :

"Căci din mulţimea grijilor se nasc visele şi deşertăciunile din prea multe cuvinte"

sau

"Ghicitul, tâlcuirea semnelor şi visele deşarte sunt ca la aceea care este gata să nască; inima aiurează.
De nu vor fi trimise de la Cel Preaînalt, ca să te cerceteze, să nu dai inima ta spre ele.
Că pe mulţi i-au înşelat visele şi au căzut cei care au nădăjduit în ele. "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Te ai autocontrazis...

in contextul biblic se refera la dorinta nu la vis.

""Visele cele mai credibile sunt cele in care au loc minuni gen; prevestire, etc."" de unde sti ca visul respectiv este un vis credibil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează