Atunci de ce nu vrei sa devi ateu, om cu gandire libera, fara obligati stupide m-as bucura daca ai descoperi realitatea adevarata nu cea furnizata de religie una ipocrita, plina de iluzi sincer nu ai nevoie de argumente pentru ca nu exista decat verste vechii scrise de nea ion pe wc ul lui din desert
Sunt ateu. dar eu fac o universitate de psihologie din afara, si ne pune sa le invatam si alte carti sau intamplari. profesorii nostri ne-au explicat care e faza, tu crezi ca biblia iti vrea binele, asa la randul meu pot sa fac pa cineva sa se certe chiar intre frati, sau sa impac pe unii chiar daca s-au batut. cu mici lucruri... mersi pentru raspuns. am scris caci vreau sa vad ce spune lumea de religie
Si mie imi placea psihologia
Nu ma mai simt atras, pentru ca am inceput sa vad cum unii au probleme care si le pot rezolva singuri, si ei nu fac macar un pas corect chiar daca stiu ce e de facut
Te apreciez pentru faptul ca ai depasit nivelul de "Doamne-ajuta". Insa esti incult, habar nu ai sa scrii.
Cel putin in primul comentariu (adica intrebarea pe care ai pus-o) ai facut nenumarate greseli care nu se pot trece cu vederea si care ar face un profesor de limba si literatura romana sa-si taie venele pe lung. Curios sunt cum s-a intamplat ca in urmatoarele comentarii n-ai mai facut atatea greseli, adica foarte putine si aproape neinsemnate.
In fine, tu vrei sa stii cum a aparut biblia crestina, Pai ai citit atatea carti despre religie, ar trebui sa stii singur si sa ne dai tu raspunsul.
Succese
Să te luminez eu în legătură cu greşelile de ortografie, că am aflat că nu eşti pe meleagurile noastre mioritice!
Corectarea răspunsurilor se face automat de către roboţelul TPU! Care roboţel are şi el limitele şi toanele lui. Şi care, cateodată se străduieste din răsputeri să "corecteze" spre eroare! Lucru dovedit de mulţi useri pe site!
Dar se pare ca adminii nu s-au gandit că şi întrebarile trebuiesc corectate!
Daaa,am înţeles ce ai vrut să spui!" Foarte profund!
Raspunsul meu anterior a fost doar de intr-ajutorare! Te-am ajutat (este adevarat că fără s-o ceri!) să înţelegi cum stă situaţia cu greşelile aici pe site, ţinand cont ca eu am peste 2 ani vechime si tu eşti nou-nouţ!
...Cu plăcere!
Multumesc ca mi-ai reamintit alte caracteristici ale romanilor: discriminarea si "suferinta".
Merçi ca mi-ai atras atentia ca sunt nou-nout si ca ti-ai creat o viata virtuala de succes.
La cati mai multi ani virtuali iti doresc, doamnã care ii considera pe romanii plecati afara, motivul parerilor proaste despre Romania ale europenilor.
Nu stiu cat este ora la tine, dar la mine este ora 5, 00 si efectul cafelei a trecut, aşa că merg la culcare!
La mulţi ani virtuali şi tie! Si reali, eu sunt mai generoasă!
Faptul ca esti nou -nouţ nu este rău! E mai bine decat sa nu fii deloc!
See you! (uite că m-am emancipat si eu! Sîc!).
Bă, de citeai atâta, ştiai să scrii.
Şi bă, de eşti mare ateu, de ce ni te plângi?
Bravo ţie că te-ai găsit din punctul ăsta de vedere.
Intr-adevar lipseste cate ceva :virgulita, punct etc.dar nu asta era ideia de plecare de la o conversatie.eu vreau sa iti urez craciun fericit
Nu te inteleg, si te contrazici. Daca esti satul de ce intri la rubrica religie?
Te rog sa ma intelegi ca nu putem sa pun acest continut la alta rubrica de ex sanatate.iar biblia nu a aparut ca o carte de bucate peste nuapte ci mai degraba e o mixtura de scrieri adunate in timp adauganduse unele texte si inlaturand altele. evangeliile dupa luca, marcu si ioan sunt putin diferite.iar in europa imparatul romei a ales doar 3 evangelii si a interzis altele din motive de securitate pentru imperiul roman de la acea vreme.iar eu am vrut sa vad daca stiu cei care se ruaga la dumnezeu stiu cum a aparut. as vrea ca acest subiect sa fie inchis
Ba trudila? eu ma duc la zece medici si daca din zece trei imi da acelasi diagnostic fara sa ma intrebe nimic pe mine, eu nu mai cred in Dumnezeu.dar iti spun eu ca am fost la 20 de medici de 27 de ani, aceleasi simptome dar diagnostice diferite. daca eu luam tratamentele pentru bolile prescrise de ei, cate droguri inutile inghiteam si cu ce efecte? si tu spui despre o m ie de religii si de biblii? cate din ele sunt declarate cuvantul lui Dumnezeu din cer si cati profeti ai cator religii sunt Fii unici nascuti nu facuti? hai vino cu argumente.dar va trebui sa astepti dupa craciun raspunsurile fiindca azi nu vreau dispute.bafta si... minte luminata.
AdrianAndrei012345 întreabă: