| adynyco a întrebat:

Am fost la biserica, pe masa era o hartie si din intamplare am vazut numele meu scris pe ea, oare ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| JusTPauL a răspuns:

E o lista cu nume pe care popa le zice in biserica.
Ce stiu e ca atunci cand mergeam la maslu la biserica, trebuia sa platesc o mica taxa, cineva imi scria numele pe foaie si apoi popa ne citea de acolo. Acum nu mai stiu exact cum ii zice ca n-am mai prea fost pe la biserica.

18 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cineva te vrea mort.

| adynyco explică (pentru William):

Ce este de facut?

| LePotato a răspuns (pentru adynyco):

Sa morilaughing

| William a răspuns (pentru adynyco):

Era o gluma.

| JusTPauL a răspuns (pentru adynyco):

Am uitat atunci sa precizez, ii zice pomelnic, la treaba aia cu scrisul numelui pe foaie.
E ceva de bine, acum nu stiu ce sa zic, daca chiar are efect sau doar e o chestie sa-ti ia banii.

| Holiday a răspuns:

Auzi, dar de ce nu te duci tu frumos la popa ala sa-l intrebi ce e cu hartia aia?
Oricum nu e decat vreo prostie, dar ca idee, ce naiba ti-e frica sa-l intrebi?

| MskDesign a răspuns:

Nimic!
Este doar o hartie scrisa si un obicei prostesc.

| Dorugar a răspuns:

Inseamna ca preotul a primit o lista operativa cu cei pe care trebuie sa-i traga de limba la spovada ca sa le completeze cu informatiile date de tine dosarul tau personal de la SRI

| adynyco explică (pentru Dorugar):

Da, foarte tare

| Dorugar a răspuns (pentru adynyco):

Darsi foarte adevarata, din pacate! Asa ca avelo grija, mai bine spui numai lucruri bune despre tine si nu pe cele rele

| JusTPauL a răspuns (pentru adynyco):

E o lista cu nume pe care popa le zice in biserica.
Ce stiu e ca atunci cand mergeam la maslu la biserica, trebuia sa platesc o mica taxa, cineva imi scria numele pe foaie si apoi popa ne citea de acolo. Acum nu mai stiu exact cum ii zice ca n-am mai prea fost pe la biserica.

| unprietenaproape a răspuns:

Pomelnice

| adynyco explică:

Daca e ceva de ras ma bucur ca am putut face lucru acesta, am cerut doar un sfat...

| LePotato a răspuns (pentru adynyco):

Tu vrei sa spui ca vorbeai serios sau ce? ia zi ce crezi tu ca inseamna ca era numele tau scris. pe nu stiu ce?

| adynyco explică:

Daca stiam ce inseamna, nu ma mai adresam aici

| adynyco explică:

Am fost la acel parinte, nu a vrut sa imi dezvaluie nimic, chiar nu stiu ce sa mai zic,...