| dansarabia1234 a întrebat:

Buna! Am nevoie urgent de un duhovnic bun la care sa ma spovedesc. Cei care sunteți din Timișoara va rog foarte frumos sa imi spuneti un duhovnic bun. Mulțumesc anticipat!

24 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Singurul tip de spovedanie adevarata este creierul tau. Vointa de o schimbare si promisiunea propie ca te vei schimba este mai mult decat ok. Incepe sa iti pui gandurile in ordine, relaxeaza.te, i.ati o foaie si un pix si scrieți defectele pe care le ai si solutiile care le ar face sa dispara iar daca nu ai destule optiuni exista internetul care te poate ajuta. Nu exista niciun sfant, nici.un Dumnezeu dovedit științific ca sa poți sa iti iei gatul in orice moment in speranta ca te vei intalni mai repede si vei scapa de chinuri. Te.ai nascut din neexistenta, vei murii in neexistenta. Traim pe pământ, intr.un univers, facem parte din o lume mica, hai sa ne rezolvam problemele cu resurse pe care le avem in jurul nostru fara a apela la un personaj dintr.o carte de poveste care e scrisa acum mii de ani dintr.o problema de interpretare a celor care au scris.o avand creierul, gandirea, ratiunea, logica etc nedezvoltata.

| dansarabia1234 explică (pentru NotNamed):

Mai termina cu prostiile. Eu am întrebat frumos.

| NotNamed a răspuns (pentru dansarabia1234):

Si eu ti.am raspuns frumos. Bai baiete, daca te nasteai in India te inchinai la Buda si spuneai ca ala e singurul adevar iar celelalte religi false. Nu vezi cat esti de dobitoc? Numai asa știți sa faceti, sa refuzati din start orice timp de cunoaștere care n.are legătură cu biblia. Atunci renunta la telefon, la televizor, la casa ta moderna, la mașină pentru ca astea apartin stiintei nu religiei daca tot esti bazat pe credința. Sau esti un dobitoc care împrumută numai ce.i convine de la stiinta?

| h379m3973423 a răspuns (pentru NotNamed):

Aha, și de ce sunt indieni creștini? Că și ei tot acolo s-au născut.

| NotNamed a răspuns (pentru h379m3973423):

Dar de ce sunt in mare parte budisti? de ce tara aia este religioasa in totalitate si traiesc intr-o mizerie pentru ca viața si o dedica religiei in locul stiintei? sau pui numai intrebarile care iti convin tie ca sa te avantajeze? Stii cum se cheama asta? Amăgire, miniuna propie, iti induci niste idei selective care sa.ti intareasca viziunea pentru ca ti.e frica de adevar.

| dansarabia1234 explică (pentru NotNamed):

Sunt fată????????

| NotNamed a răspuns (pentru dansarabia1234):

A scuza.ma atunci, se explica de ce esti naiva in cazul asta.

| h379m3973423 a răspuns (pentru NotNamed):

Bai baiete, daca te nasteai in India te inchinai la Buda

Și de ce sunt indieni creștini? Că și ei tot acolo s-au născut.

| NotNamed a răspuns (pentru h379m3973423):

Si de ce sunt in mare parte budisti? De ce in Romania crestina sunt si musulmani, si catolici, penticostali, budisti si alte religii? Cat de stupid poti sa fi sa pui numai întrebările care iti convin.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru NotNamed):

Bun dar omenirea cum a apărut? Din maimuțe? Și ele de unde au apărut?
Chestiile din lume ți-au luat mințile prietene. totul are un început
De exemplu un telefon. nu a apărut de nicăieri
Ori s o dezvoltat dintr-o piatră

| NotNamed a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Daca nu avem răspunsuri atunci hai sa ne amagim si sa credem in cartea de povesti biblia in loc sa ne punem mintile la cap sa cercetam și sa descoperim adevarul. Mai stam sa ii si obligăm pe altii sa creada in zeul in care credem noi.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru NotNamed):

Pai cercetam și descoperim adevarul
Bibli e dovada, citește-o sa vezi istoria omenirii
Nici o minte umană nu ar fi in stare sa scrie atâtea fără greșeli, toate au legătură una cu alta
Și NASA o demonstrat ca Dumnezeu exista pentru ca ei au descoperit ca lipsește o zi din timp. Dumnezeu a oprit soarele in vechiul testament
E problema ta dacă nu vrei sa crezi, o sa fii judecat pentru asta
Sunt cercetători biblici care nu neagă neexistentă Dumnezeului
Și acel Zeu nu e doar al iudeilor
Ci al tututor
El stăpânește pământul, al lui e și o sa judece întreaga lume după Cuvântul Sau care scrie in biblie

| NotNamed a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Eu cand am o intrebare/curiozitate asupra unei chestii cercetez din mai multe izvoare certificate, caut dovezile care sa argumenteze ca acea idee este posibila iar cu logica mea voi decide care mi se pare cel mai bun sau corect. Sunt ferm, dar ferm 100% convins ca biblia nu e adevarata in totalitate. Are un strop de adevar insa cei care au scris.o au interpretat gresit fenomenele la care au luat parte. Sunt unii care spun ca biblia e total falsa si facuta pentru a manipula. Eu spun ca cei care au luat parte la fenomene extraordinare, extraterestre, au simtit nevoia sa scrie undeva acea experienta pentru a fi recitita secole la rand sau poate ca acestia au fost indrumati de catre extraterestrii sa scrie, poate de ei au foat invatati sa foloseasca scrieri in loc de desene pe pereti.
Acum vine întrebarea mea: Acum 2000 de ani, stiinta fiind un nimic pe langa religie, cei care au scris povestile crezi ca aveau vocabularul atat de dezvoltat ca azi? Aveau atatea cunostinte? Puteau intelege perfect fenomenele la care au luat parte? De ce crezi in Biblia de 2000 de ani, scrisa si explicata dupa perceptia oamenilor acelor timpuri in loc sa crezi stiinta dovedita si logica de azi?
Sa spunem ca extraterestrii au coborat pe pamant din nave zburatoare foarte luminoase si i.au ajutat sa construiasca structuri foarte complexe si perfecte, le.au dat cunostinte avansate despre spatiu, constelatii, planete si multe alte chestii. Cum crezi tu ca ar fi reactionat acei oameni? Ce ar fi crezut ei ca au fost acei extraterestrii? Nu cumva zei? Au coborat din nave. Poate asa apar ingerii cu aripi in biblie, poate asa au putut interpreta ei zborul lor, nu putea sa exprime ca acestia levitau si astfel le.au acordat aripi. In diferite desene pe peretii din Egipt apar faraoni, sclavi care se inchinau la ceva ce parea un soare insq putin diferit. Poate acel cerc plin de raze era de fapt un OZN. Egiptenii au construit mega structuri extrem de perfecte si complexe. Culmea este ca aceste atructuri sunt extrem de greu, unele imposibile de reprodus in ziua de azi. De unde au capatat ei aceste cunostinte arhitecturale? Daca ei le-au construit cu capul lor inferior nou, unde sunt uneltele cu care au construit. Sunt de negasit. Facandu-le atata bine extratereștrii, o intreaga religie se putea naste. Iar cum stiinta ofera o teorie, aceasta pentru a fi posibila trebuie sa fie pusa in practica si sa dovedeasca ca se poate intampla asa. Si ce sa vezi... exista mai multe exemple reale neintentionate pe acest subiect, unul chiar din al Doilea Razboi Mondial. Look:
In timpul celui de.al Doilea Razboi Mondial, armata americana a construit baze militare pe insule IZOLATE din Pacific. Pentru bastinasii care nu mai vazusera tehnologie moderna avioanele masive care aterizau li se pareau A FI ZEI CE COBORAU DIN CER PE PAMANT. Vedeau aceste avioane mari aterizand si aceste lucruri NECUNOSCUTE venind din ceruri. Nu stiau ce sunt aceste lucruri, dar le.au vazut venind pe pamant. Cum li se pareau toate astea? Primeau lucruri gratis, diverse marfuri, multa mancare. Dupa ce razboiul s-a terminat pistele au fost abandonate si toata lumea a plecat. Iar bastinasii s.au gandit cat de bine era cand acele avioane veneau de sus si le aduceau hrana gratis. Le placeau marfurile primite. O intreaga RELIGIE s-a nascut dupa acest eveniment. S.a format un grup de oameni care erau preoti. Preotii au spus ca aceia erau stramosii lor disparuti, care le trimiteau diverse lucruri. Ce au facut apoi? S.au dus spre locul unde erau pistele si au construit avioane din lemn pentru a incerca sa faca acele aeronave sa revina din ceruri si sa le aduca din nou hrana, exact cum facem noi în ziua de azi, picturi biblice, icoane, cruci si biserici in speranta că Iisus si Dumnezeu vor reveni si ne vor binecuvanta. Poti observa atat de usor cum acest cult modern se potriveste exact cu scenariul extratereatrilor din antichitate. DACA asa ceva s-a intamplat si in trecut, se putea naste o intreaga RELIGIE în jurul extraterestrilor antici. Acesta nu este un exemplu izolat. Peste tot în lume exista abordari de genul. Vedem clar o explicație concreta si reala a faptului cum au fost create religiile. Oamenii antichitatii au luat parte la fenomene extraterestre pe care le.au interpretat gresit ca fiind dumnezei, zei, ingeri, din cauza mentalitatii si constiintelor inferioare.

| Digikey a răspuns (pentru h379m3973423):

"Aha, și de ce sunt indieni creștini? Că și ei tot acolo s-au născut."
Nu toti indienii sunt inteligenti.Au si ei uscaturile lor.

| h379m3973423 a răspuns (pentru Digikey):

Uuu, tu marele inteligent laughing

Miroși mai uscat ca "uscaturile lor" -_-

| Digikey a răspuns (pentru h379m3973423):

Esti liber sa crezi ce vrei.
Si sa razi cat vrei daca doar atat te duce capul.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru NotNamed):

Am și eu o întrebare
Extratereștrii de unde au apărut?
Lăsând asta la o parte, eu zic sa te documentezi despre scrierile vechi din testamente și ai sa vezi adevarata exprimare. De ce vorbești dacă nu Cunoști? Editura lui Cornilescu e mai ușor de inteles cu, cuvinte mai simple dar același inteles zic eu
Dacă in biblie is atâtea exemple și explicații mai alea in apocalipsa unde se descrie balauri, crezi ca dacă erau nave nu putea scrie ca era gen ca și farfurie zburătoare pe cer? Prietene, nu trebuie sa spui ca nu vrei sa accepți adevarul. Dumnezeu te cunoaște oricum și te așteaptă sa îl cauți
Tine minte ca El este începutul și sfârșitul
Noi nu am apărut dintr-o dată
De ce animalele is adaptate in climatele unde is născute? Urșii polari au blana groasa pentru ca trăiesc in zonele cu ghețari
Astea toate au fost gandite de Dumnezeu
De ce planetele se învârt in jurul soarelui și avem lumină?
De ce pomii aduc roade de mâncare și nu culegem de exemplu pietre din pomi?
Tu nu vezi ca toate au fost gândite?
Pocăiește-te și întoarce-Te la Dumnezeu
Citește geneza din vechiul testament și o sa vezi cum a fost creat pământul și omul
Apoi intra înapoi și spune-mi parerea

| NotNamed a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Parerea ta. Fiecare isi apara interesele. Vorbele tale pentru mine sunt hartie de sters in fund. Deja ai cateva greseli in ultimul raspuns pe care ma mir, dar de fapt la gandirea ta nu ma miră, ca nu le.ai depistat. Crede tu in ceva nedovedit, nu ma poate judeca nimeni ca nu vreau sa cred ceva ce nu este dovedit. Auzi la el, daca Dzeu nu era, nu exista viata. O mai mare prostie n.am auzit.

| TTudorr94 a răspuns (pentru NotNamed):

In india religia majoritara este Hinduism.

| TTudorr94 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

"Și NASA o demonstrat ca Dumnezeu exista...", de unde ai auzit sau citit asta?

| TTudorr94 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Https://www.nasa.gov/

Este site-ul NASA.

Nu am gasit nimic cu privire la asa zisele "dovezi" despre existenta lui dumnezeu, e adevarat m-am uitat cam superficial, poate gasesti ceva tu.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru TTudorr94):

Https://youtu.be/TdsQtnB2_bA
Exista o gramada de videoclipuri cu dovezi
Nu fi necredincios ci credincios

| TTudorr94 a răspuns (pentru CatalinLaurentiu02):

Pe site-ul de la nasa nu am gasit nimic, daca era ceva scria si acolo, canalul de Youtube "Teorii Incredibile Oficial" mai gasesti videoclipuri cu reptilieni, "cvilizatii din interiorul pamantului, dacii au avut sub carpatii o alta lume", deci e clar ce canal e.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Oricare e bun, doar de preferabil să fie altul decât cel la care posibil te-ai mai spovedit odată de aceleași păcate dar din nefericire le-ai repetat, poate ți-ar fi psihologic mai ușor de asta zic.