| drey99 a întrebat:

Buna am o intrebare, dumnezeu intervine in vietiile cat timp suntem pe pamant sau doar la judecata, de exemplu daa vrei dumnezeu sa te schimbe te schimba sau te lasa sa te indrepti singur?

8 răspunsuri:
| heyromania a răspuns:

Da, Dumnezeu intervine in vietile noastre intr-un mod mai mic sau mai mare, dar stii cum: "Dumnezeu iti da, da nu-ti baga in traista", caci el nu vrea moartea celui pacatos, ci sa se indrepte si sa fie viu, spune o rugaciune de la Sf.Maslu.

| danay72 a răspuns:

Ne-a inzestrat cu liberul arbitru, depinde doar de noi daca ascultam sau nu de El.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intervine in functie de scopul pe care-l ai. altfel nu.

| NAdrian a răspuns:

Texte Biblice :

Matei 28:20 Si iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin. (text decupat)

Fapte 13:41. "Uitati-va, dispretuitorilor, mirati-va si pieriti; caci in zilele voastre, am sa fac o lucrare pe care n-o veti crede nicidecum daca v-ar istorisi-o cineva."

Acestea mi-au venit in minte, poate exista si altele mult mai puternice dar nu le stiu inca.

| Ichnat a răspuns:

Dumnezeu e prezent in vietile noastre prin oamenii care ne inconjoara happy

| Hutzy95 a răspuns:

Te schimba si EL dar te lasa sa te schimbi si singur dar iti da ajutorul de care ai nevoie pentru a te schimba.

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

E greu de explicat. Dumnezeu nu te paraseste dar nici nu te ajuta te lasa sa faci totul singur te lasa liber, faci ce vrei si cand vrei dar la judecata trebuie sa dai socoteala.Niciodata nu o sa te trezeasca cineva fortat si sa te oblige sa ti post sau sa mergi la biserica sau sa nu mai injuri etc.

| drey99 explică:

Dar nu intervine direct nu? de exemplu daca eu ma rog sa ma schimbe nu ma schimba 1-2 nu? trebuie sa merit schimbarea accea? sau ma va ajuta sa imi revin