| iTwizzie a întrebat:

as dori sa va intreb daca stiti ce semnificatie are un vis pe care l-am avut. In acel vis am vazut-o pe Maica Domnului care a venit la mine, s-a asezat in genunchi si a inceput sa planga, dintr-o data lacrimile s-au transformat in sange. Oare ce poate sa insemne asta?

Răspuns Câştigător
| 666SATANA666 a răspuns:

Da,dar visele nu fac parte decat din subconstient, nu se pot intampla in realitate ele pot fi manifestari ale ideilor tale combinate, ceea ce ti-ai dorit sau ceea ce reprezinta pentru tine doar o teama.
Nu te speria, nu are ce sa semnifice acel vis.

16 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Semnificatia viselor sta in ceea ce mananci, in special seara, ce activitati ai avut in ziua respectiva, ce probleme ai si ce filme mai vizionezi seara.
Mama Domnului Isus Hristos este moarta si asteapta in odihna ziua in care Domnul Isus Hristos va REVENI pe pamant ca sa-i INVIE pe ai Sai si sa-i ia cu EL.
In atere situatie, Mama lui Isus Hristos nu putea veni ta tine nici treaza si nici in somn. Singurul care putea veni este un DEMON care a luat chipul unei femei ce sa prezentat ca mama lui Hristos.
Acum foarte serios, VISELE PROFETICE sunt primite DOAR de COPII lui Dumnezeu, si nu de toti ci doar de unii iar copii lui Dumnezeu SUNT dintre aceia care STIU ca mama lui Hristos este moarta si NU POATE VENI nici macar in vise. Copii lui Dumnezeu fac parte dintre aceia care RESPECTA la litera Cuvantul lui Dumnezeu (nu dupa cum cred ei ci cum a lasat Acesta).

| Liviu a răspuns (pentru danut):

Si marmota invelea ciocolata in staniol rolling eyes Trezirea, ai ceva cu doxa amice.Cum copii lu dumnezeu? Trezirea inca o data.Du-te si intreaba tu pe toti oameni despre dumnezeu, majoritatea vor spune 'nu stiu' Du-te si intreaba atei, si vei fi lamurit.Cand un om iti spune ca esti 'beat' sa nu il crezi.Cand 2 sau mai multi iti spun ca esti BEAT, pai clar esti BEAT. Acum eu sunt primul care ti-a zis tie ca esti BEAT.o sa vina si al 2 happy

| danut a răspuns (pentru Liviu):

Dupa ce vei mai creste si mai creste, cand te vei afla la "marginea gropii" sa repeti acest mesaj. Pana atunci pentru mine nu depasesti stadiul unui plod de clasa a doua. Nu-mi permit sa te fac beat caci ar fi foarte generos pentru tine, tu faci parte dintre cei fara circumvolutiuni si materie cenusie in ceea ce ai pe umeri. Succes in "profunda" gandire pe care o dezvalui userilor de pe TPU.

| Liviu a răspuns (pentru danut):

Fi dur, Fi rau, cand iti spune cineva adevaru, hopa devi agresiv laughingce sa facem asta e.Din pacate 60% din populatia planetei gandesc ca tine.Ma rog, cand te vei simti rau, sa te duci la biserica nu la spital ok? Cu toate ca nu doresc raul la nimeni.Dar asa trebuie la oameni care isi pun tot crezu in ceva care nu exista.Trebuie sa se duca la biserica, ca dumnezeu face si drege, pe scurt ii poate vindeca.

| danut a răspuns (pentru Liviu):

Ceea ce am scris arata multa blandete fata de cei ce gandesc asa ca tine iar in ceea ce priveste mersul la Biserica, fi sigur ca daca n-ar fi Biserici ca cea din care fac parte pe pamantul asta ar fi cu cel putin 70% mai putine spitale si doctori. Asta asa pentru tine, mare parte din sistemul sanitar din lume este sustinut de biserici. Ti-am scris, trebuie sa mai evoluezi.

| iTwizzie explică (pentru Liviu):

Ai mare dreptate, daca stai sa te gandesti sunt mai multe biserici decat spitale si totusi multi sunt bolnavi. Te vindeca biserica? Nu. Toti crestinii vor sa îi faca pe cei cenu cred in dumnezeu sa creada, fara dovezi, fara absolut nimic, e "credinta" (oarba). Eu sunt de parere ca nu e nevoie de un loc in care sa te rogi ( Biserica ), Dumnezeu e in fiecare dinre noi, nu in Biserica, unde toti preotii cercesc.

| danay72 a răspuns:

Visele nu inseamna nimic.Azi Dumnezeu ne vorbeste prin Biblie, nu vise.

| Thunderstruck a răspuns:

Pe mine m-ar speria sa vina o duduie de 2000 si ceva de ani la mine in fata, sa se aseze si sa inceapa sa planga sange. wtf is wrong with you?

| Holiday a răspuns:

:)) Acum cateva luni erai expert in vise :))

http://www.tpu.ro/......t-ca-eram/

| Aiwendil a răspuns:

Poate vei avea parte de necazuri, de o boala, la asta ma face sa ma gandesc visul tau.

| Delmoniko a răspuns:

E vorba de blowjob? rolling on the floor

| iTwizzie explică (pentru Delmoniko):

Exact, mama ta il facewinking

| Delmoniko a răspuns (pentru iTwizzie):

Asa, crestine, spre mantuire inainte tu-ti mamicuta ta de derbedeu rolling on the floor

| iTwizzie explică (pentru Delmoniko):

Am scris cumva ca sunt crestin? Iti dai filme.

| 666SATANA666 a răspuns:

Nu mai combina filmele horror cu experienta oferita de catre canalul trinitas.

| iTwizzie explică (pentru 666SATANA666):

Nu m-am uitat la un film horror de mult, poate nu are nici o semnificatie visul, am vrut sa il scriu aici ca sa va cer parerea. Orcum, e doar un vis

| 666SATANA666 a răspuns (pentru iTwizzie):

Da,dar visele nu fac parte decat din subconstient, nu se pot intampla in realitate ele pot fi manifestari ale ideilor tale combinate, ceea ce ti-ai dorit sau ceea ce reprezinta pentru tine doar o teama.
Nu te speria, nu are ce sa semnifice acel vis.