| GabiD a întrebat:

As vrea sa imi spuntei, va rog daca este cineva aici care a vorbit cu ingerul pazitor.Cum a facut asta? Nu spuneti ca nu se poate deoarece se poate.Sunt multe materiale pe google, dar nu sunt clare.Deci daca ati putea sa imi spuneti cum? Va rog, FARA ATEI.
Multumesc+funda.

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

Tu poti sa vorbesti cu ei dar sa nu te astepti sa iti raspunda.

| Purec a răspuns:

Cunosc eu o persoana care face asta, dar ma bazez strict pe ce spune ea. Daca vrei iti dau id-ul happy

| danay72 a răspuns:

Azi ingerii nu mai sunt folositi de Dumnezeu pentru ca sa vorbeasca cu noi.E adevarat, in Biblie sunt multe exemple in care ingerii au vorbit cu oamenii.Azi ei ne ajuta cand e vorba de ocrotire spirituala.

| anonimg a răspuns:

Citeste cartea "Adevărul despre îngeri":
http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html

| sublime89 a răspuns:

"Nu spuneti ca nu se poate deoarece se poate". Chiar vrei sa fii mintit/a pe aici?

| GabiD explică (pentru sublime89):

Stai tu linistit.Nu ma ajuti deci nu stiu dc ai mai postat asta aici.

| fllu07 a răspuns:

Nu avem nevoie de un inger pazitor.
uite, in 2Imparati 19:34, 35 se arata o relatare impresionanta: un inger al lui Dumnezeu a ucis o armata intreaga: 185.000 de dusmani intr-o noapte. cum ti se pare? cata putere are? si gandeste-te ca sunt ingeri si mai puternici ca, ingerii simplii, ei sunt numiti, heruvimi. sau altii si mai puternici: serafimii. atunci de ce am avea nevoie fiecare de un inger al lui?

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Simplu. Cand iti doresti ceva din toata inima se intampla. Trebuie sa iesi un pic din lumea materiala si sa treci in cea spirituala. Spiritual adica nu in biserica si in natura. Sa faci parte din natura pentru ca acolo exista o ordine fara reguli. Sper ca te-am ajutat! happy

| Essencest11 a răspuns:

Chiar daca asta e impotriva tuturor principilor mele, ok le incalc si te ajut.
Prin telepatie sau il chemi in astral, dar, regret sa-ti spulber visele, dar nu va raspunde nimic. Ingerii sunt niste rebuturi malefice, care considera oamenii josnici si-i pacalesc cu raiul cand de fapt vor ajunge in iadul inchipuit de Dumnezeu, pentru ca sunt doua iaduri, unul bun, altul rau ( al lui iahve). Nimeni nu ajunge in rai, nimeni nu poate vorbi cu ingerii, toti, indiferent de pacate sfarsesc in iadul crestin doar din dorinta lui Iahve de a distruge Umanitatea, un nenorocit, care a prostit Omenirea!

| GabiD explică (pentru Essencest11):

Si care mai exact sunt principiile tale?

| Ceiriog a răspuns:

Deci, cand te rogi ingerului pazitor, tu vorbesti cu el. El te aude in momentul acela. Insa trebuie sa te rogi din inima, sa simti ce spui. Sa zicem ca ii ceri sa te ajute maine ca mergi intr-o calatorie, el te-a auzit si daca te-ai rugat din inima exact asta o sa se intampla. Deci calea este rugaciunea.