| Vladusel_Gabriela_1999 a întrebat:

ce pot sa ii fac unui popa care nu vrea sa imi inmormanteze o ruda decat cu 2500 lei?

Răspuns Câştigător
| suffarstar a răspuns:

Filmeaza-l in timp ce iti cere mita, apoi denunta-l. Sau cauti un alt preot, daca vrei neaparat sa il inmormantezi crestineste, cum se spune.

7 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Da parohia si numele lui. Vreau sa sun pentru niste verificari.

| milan9 a răspuns:

Primul lucru ar fi sa ne spui din ce localitate e, nu de alta dar sa ne convingem de adevarul unui astfel de straniu lucru... In caz contrar FAKE-ul postarii ar fi evident si incrimatoriu... thinking thinking
Daca e adevarat ce spui, eu insumi voi completa prima plangere impotriva lui, si as trimite-o insotita de dovezi la episcopia de care apartine...

| AirănMeidăn a răspuns:

il inmormantezi tu pe el
pe gratis

| LePotato a răspuns:

Kill it with fire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru minciuna asta stii bine ce poti sa-i faci. Uite ce a facut bula, cand popa i-a spus ca vine dupa meci sa-l ingroape pe taicasu; a adus mortul pe prispa popii si i-a spus; parinte, il ingropi mata cand ai timp, eu plec fiindca am treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da unui instalator ce-i faci daca iti pune pret la lucrare? dar doctorului care nu te opereaza decat pentru 2000 de euro? dar electricianului care nu vine decat pentru suma prevazuta in normativ? vezi tu draguta? minciuna vei da socoteala, pentru ea, si mai ales pentru efectul aruncarii ei pe piata. daca tai o perna si vantul imprastie penele? mai poti sa le aduni? asta e efectul unei barfe ori minciuni aruncate pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Planul 1.Il bati
Planul2.Ii dai sa zaca
Planul3.Il gushoi
Planul 4.Chemi televiziunea si il bati dupa
Glumesc.Nu il bate dar filmeaza-l si trimite-l la toate televiziunile.Mi-e SCARBA de astfel de specimene care isi zic preoti.