|

Buna. Cunosc o fata destul de bine eu sunt din Zalau si ea e din Oradea,vine in fiecare vacanta de sarbatori la bunici si asa intrand in vorba cu ea ni-a zis ceva dar nu foarte concret, cv de genul ca merge undeva (un loc ) si acolo se intalneste cu cv oameni deci ca un fel de secta dar nu a vrut sa intre in amanunt si mi-a zis ca se imbratisa cu ei si se pupa, eu stiu de cv timp si nu as vrea sa pateasca cv daca ati auziit cv de genu sau aveti informati spuneti-mi. Multumesc

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate sunt yoghini thinking, sau ceva pocaiti disperati.
Daca vrei sa nu pateasca ceva, vorbeste cu ea si daca ti se pare ceva dubios, adu-o la realitate.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai idee tu cate secte si religii sunt in Romania... Oricum, de ce nu o intrebi. Intreab-o direct ce religie/secta este, apoi cereti scuze pentru indrazneala, caci nu este normal sa intrebi oamenii pur si simplu ce religie au.

| a răspuns:

Tu ai idee cate mii de secte si de religii exista? e imbosibil sa-ti dai seama ce secta e cu 2 detalii
mai bine o lasi in pace e viata ei pana la urma...

| a răspuns:

La câte milioane de secte se formează în România nu prea mai ști care e. Dar oferă-i ajutor, încearcă s-o îndrepți spre creștinism, dar mai important, ia-o de acolo, dar nu o obliga întrucât va dezvolta în subconștient paranoia și va crede că-i vrei răul.

| a răspuns:

Poate se duce intr-o secta in care se face "schimbarea sangelui"! Adica se stinge lumina si fiecare face sex cu primul pe care puna mana!
In cazul acesta eu iti recomand ca prin ea sa intrii si tu in aceasta secta, ca ai si tu parte de ceva babaret proaspat!