|

Buna, de 3 zile visez într-una nu mai înmormântări. Prima dată am visat ca eram in școală și era gen o fata care se dădea cu capul de pământ și da, stiu este ciudat si am vazut cum a scos niste oameni un coșciug alb si pe cruce scria Raisa. Eu nu cunosc nici o persoană din jurul meu cu acest nume si se face ca erau multi copii si trebuia sa ii tin de mana ca si cum am face un cerc ceva de genul.

A doua oară am visat ca eram la socrii mei si se făcea că nu avea poarta si pe acolo venise o mireasa, masina din care a coborât avea poză cu ea cu nu te vom uita niciodata.

A treia oară am visat ca eram la o înmormântare si vedeam doar pământul si cum se face mormântul, adica era așezat și eu ziceam că nu este nimeni acolo.

Si a 4 oara la fel visam ca vedeam un mormânt doar cu pământ.

Aseară am zis o rugăciune de a nu mai visa urat e si faza este ca eu plec pe 16 in Elvetia si m-am rugat sa mi se arate daca o sa plec.

Si mi s-a apărut ca ma urcasem in avion dar cu fosti colegi nu cu socrii mei si ajunsese la aeroportul dar din Elveția eu credeam ca din România și plângeam ca uitasem actele.

Credeti ca este un semn poate sa se intample ceva?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ai mancat multa carne, te-ai uitat la filme horor sau esti obsedat de moarte.
Numai oamenii lui Dumnezeu primesc vise profetice si SIGUR tu nu esti unul dintre aceia. Doar o minte "obosita" poate avea asemenea vise.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează