| Băă_L_Cosmin_1984 a întrebat:

Buna din nou TPU! A-s mai vrea sa va pun o intrebare:
Prin ce ritual poti parasi trupul si sa te duci in lumea de apoi? Chiar vreau sa ma duc sa vad lumea de apoi, si sa ma intorc si inapoi ca sa zic la lume sa creada in Dumnezeu exista ca iadul si raiul exista. Vreau sa trec prin aceasta experienta si sa vorbesc cu Dumnezeu.De la un timp am inceput sa numai visez nimica,chiar nimica, cand eram mic visam de cele mai multe ori foarte rau! tipam mai mereu la ora 12 noaptea visam numai rau.Inainte eram un copil foarte bun ma refer la suflet, nu atingeam nici o musca de fel sunt un copil milos.Acum am 14 ani si am cam devenit foarte pacatos,fac pacate cred ca in fiecare zi fara sa-mi dau seama, dar eu nu a-s rani nici o musca. Vreau sa incep sa vorbesc cu Dumnezeu sa ma apropii de el.Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Multa sanatate!

9 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Salut.
Se poate vorbi cu ingerii sau arhanghelii, ti-as zice o chestie cu un tip pe care l-am intalnit odata, dar nu cred ca imi permite sa zic asta, asa ca mai bine tac. In fine, iti zic pe scurt ca acel tip a primit in dar vindecare energetica prin palme. Pur si simplu vindeca oamenii, un tip in scaun cu rotile (sau paralizat, nu stiu) a inceput sa poata sa umble dupa ce a plecat de la el. Nu ii dau numele, ca nu cred ca imi permite, dar este real. Tipul face operatii energetice si alte chestii foarte interesante.
Cand o sa vezi o operatie energetica cu ochii tai, o sa ai dubii cand o sa spui "Nu exista asa ceva", crede-ma.

Acum, sa raspund la intrebare, ca am deviat.
Poti sa vorbesti cu unele entitati sau chiar cu Dumnezeu prin moarte clinica, dar n-ai siguranta ca te mai intorci, si asa ceva se intampla foarte greu.

Poti incerca proiectie astrala daca vrei.
Nu am reusit sa o fac, pentru ca am adormit ca fraierul. laughing

Ce trebuie sa faci e sa stai intins pe pat, de preferabil cand te pui sa dormi, si sa incerci sa dai in starea de somnolenta.
Dar, ai grija sa stai mereu constient cu o parte din tine. Ca si cand dormi, dar esti intr-o stare de "alerta" si esti constient. Cand incepi sa vezi imagini, asa cum se intampla inainte sa adormi, atunci, iesi din corp. Doar fa-o.
Nu iti garantez ca o sa vorbesti cu vreo entitate, dar poti calatori. Poti merge in bucatarie, poti merge afara pe strada, poti merge chiar si in stratosfera.
Dar, chiar daca ai calatorit sa zicem 10 kilometrii, sa stii ca nu e nici o problema daca nu ai intrat inapoi in corp. Cand te trezesti, ajungi inapoi in corp. Pur si simplu ajungi inapoi.

Salut!

| Băă_L_Cosmin_1984 explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Frate da-mi id tau de mess sa vorbim detaliat de proiectia astrala

| danay72 a răspuns:

Eclesiastul9:5,6,10,Ezechiel18:4

| sublime89 a răspuns:

Tu chiar vorbesti serios? Ai crezut prea mult povestile altora care au pretins ca au fost in iad si rai. Si dupa cum vezi, n-au fost credibili deloc. Ce te face sa crezi ca tu vei fi mai credibil decat ei?

| Moisie a răspuns:

De "parasit" corpul, se face doar prin tehnici de relayare yoghine, extrem de periculoase de facut singur fara un expert in yoga!

De vorbit cu Dumnezeu este foarte simplu si nu cere tehnici speciale pentru ca chiar Isus din Nazareth ne invata ca Dumnezeu este in fiecare din noi insine si ca corpul nostru este Templul lui Dumnezeu, vezi 3 Corinteni 16. Asa ca daca vrei sa vorbeti cu Dumnezeul din tine este suficient sa faci o relaxare profunda si sa vorbesti cu Constiinta ta.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Mulţi oameni au reuşit să lege o relaţie de prietenie cu Dumnezeu studiind Scripturile şi formându-şi obiceiul de a se ruga.

(Iacov 4:8 - Apropiaţi-vă de Dumnezeu iar el se va apropia de voi.)

Cele bune!

| alexAlexalex9991 a răspuns:

Fii atent, iti dau un link, sa citesti ce scrie acolo, sa urmaresti si videoclipul de pe pagina ca este in romana : http://www.obe4u.com/rm

Acolo gasesti toate tehnicile, si poti practica.
Si uite inca un link: http://www.youtube.com/watch?v=fmFMpdalteY
In acesta iti arata cum poti folosi sunete binaurale pentru a face decorporalizarea.
Daca e poti sa-mi dai un pm si vb,;)
Si uite inca ceva foarte interesant din domeniul pe care te intereseaza:
http://www.youtube.com/watch?v=WNbdUEqDB-k
ASta este despre nde-uri.
Si mai uite si asta despre asa zisa ''proiectie astrala" :
http://www.youtube.com/watch?v=18Piznmt0YA
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Daca vrei da-mi mesaj si iti dau adresa de mess si vb;)

| Băă_L_Cosmin_1984 explică (pentru alexAlexalex9991):

Da-mi id tau de mes sa vorbim

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru alexAlexalex9991):

Salut, mersi si eu de alea. Sa ai o zi faina man.laughing