| Anonim0100 a întrebat:

Buna! Exista ceva dupa moarte? Iad si rai? Sau este ceva de genu cand dormi si nu visezi nimic?

15 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

N-avem de unde sti.

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Dupa moarte nu exista nimic pentru tine. Constiinta ta, adica sufletul, e in creier, amintirile, tot ce esti tu ca persoana, no, daca de la o afectiune la creier incepi sa pierzi din ele sau sa le pierzi pe toate, daca moare (creierul), mai ramane ceva?

| RAY a răspuns:

Personal nu cred nici macar ca este un vis ar fi minunat daca am visa vesnic cea ce ne dorim de aia o si aparut basmele cum ar fi lumea de dincolo,reincarnarea
de ce cred asta?
creierul uman stimuleaza realitatea prin organele de simt o daca ce aceste organe isi inceteaza existenta tu numai poti exista, dar nu doar daca isi pierzi aceste organe si daca inebunesti, pierdere de memorie permanenta, amnezie etc
acele persoane care is pierd memoria sunt total alte persoane s-au intamplat cazuri reale de persoane care dupa pierderi de memorie erau total diferiti, femeile sunt norocoase daca patesc ceva pe emisfera stanga ele pot sa foloseasca cea stanga noi in scimb nu sau daca se intampla ai total persepctive asupra vietii, sau persoane care au 2 emisfere de creier total opusa fara legatura intre ele o partea poate fi religioasa alta atee persoana aia unde se duce?
traieste viata din plin asta e prima, ultima, unica viata care o vei avea vreodata practic numai vom exista niciodata poate ca atomii da

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Biblia aseamănă moarte cu somnul.

Ioan 11:11-14 - După ce a spus aceste lucruri, le-a zis: „Lazăr, prietenul nostru, se odihneşte, dar mă duc acolo să-l trezesc din somn". Discipolii i-au zis: „Doamne, dacă se odihneşte, se va vindeca". Isus vorbise despre moartea lui, dar ei credeau că vorbea despre odihna prin somn. Atunci Isus le-a spus deschis: „Lazăr a murit"
Faptele 7:60 - Apoi a îngenuncheat şi a strigat cu voce puternică: „Dumnezeule, nu le pune la socoteală păcatul acesta!" Şi, după ce a spus aceasta, a adormit în moarte.
1 Corinteni 15:6 - După aceea, li s-a arătat la peste cinci sute de fraţi odată, dintre care majoritatea sunt în viaţă şi astăzi, iar unii au adormit în moarte.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pentru mine iadul este țara asta de căcat.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este o arhiva unde intram toti.acolo este locul nostru pana la alta hotarare.ca niste jocuri vechi.cine mai are nevoie de ele?

| BlackSulphur a răspuns:

Exista mai multe teorii:
1. Viata dupa moarte in paradis/ infern;
2. Reincarnarea sau transformarea materiei sufletului;
3. Perderea constiintei (Somnul de care zici);
etc.

Astea-s cele mai populare. Numai tu singur poti descoperi pentru tine!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Victorica a răspuns:

Cand eram mica tot auzeam ca dupa ce murim sufletul nostru se duce in rai/iad.Acum cand am crescut si am inceput sa-mi dau seama de multe lucruri pot spune ca eu nu prea cred in asa ceva.Cred ca atunci cand vom muri nu vom mai exista si punct.Nimic mai mult.Vom dormi pentru totdeauna.

| CristiB93 a răspuns (pentru Victorica):

Si cum ai ajuns tu la concluzia asta?

| Victorica a răspuns (pentru CristiB93):

Cercetand.

| CristiB93 a răspuns (pentru Victorica):

Eu zic sa mai cercetezi, iti recomand cartea : Viata dupa Viata de Dr Raymond Moody, poti incepe cu aceasta, nu vei regreta ca ai citit-o, o gasesti pe net usor de totwinking

| samy81 a răspuns:

Biblia raspundebig grinANIEL 12:2 Moartea e ca un somn fara vise, nu stii nimic Psalmul 146:4,, suflarea lor trece,se intorc in pamint si in aceiasi zi le pier si planurile lor. dar exista o inviere,asa cum Isus a inviat toti oamenii vor invia, unii pentru viat vesnica (RAIUL, edenul pierdut de Adam, dar redobandit de Hristos)si moarte sau pedeapsa, iadul pentru toti cei care nu s-au cait de pacate

| Luminastrălucește a răspuns:

Moartea este opusul vieții, cum n-am știut nimic înainte de a ne naște tot la fel și după moarte.Singura speranță că vom mai trăi vreodată, este că Dumnezeu Î-și va aduce aminte de noi și ne va învia, de aceia atâta timp cât suntem în viață trebuie să dovedim prin modul nostru de viață că dorim să ascultăm de sfaturile și principiile scrise în cuvântul său Biblia.Cea mai mare dovadă de iubire a lui Dumnezeu față de noi: „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe singurul său fiu, pentru ca, oricine crede în el să nu moară ci să primească viață veșnică". Întrebarea este ce pretinde Dumnezeu de la noi?