anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am visat că am murit şi am mers sus în cer iar acolo am primit o foaie pe care scria... nu mai ştiu exact ce dar însemna că trebuie să plec în Iad. Ce poate însemna asta? P. S Atei nu vă obosiţi să răspundeţi straight face

29 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Asta am vazut si in Tom si Jerry laughing

| Allrc24 a răspuns:

Sa nu te temi.Nu conteaza ce iti transmite visul respectiv.totul e sa nu crezi in vise. Dumnezeu ne indeamna sa nu credem in vise chiar daca sunt bune, rele de orice fel.pentru ca visele pot veni de la diavol.scopul lor este sa tulbure omul sa il infricoseze sa il atace unde este mai sensibil.in suflet. Nu te teme de asa ceva.totul este o mare minciuna.sa nu crezi o iota din vis. uita visul, comporta-te ca si cum nu ar fi existat.frica nu vine niciodata de la Dumnezeu vine de la diavol. Dumnezeu ne iubeste fii sigur ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu tine.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10

| Ecea a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa faci un blowjob ateilor.Pentru Dumnezeu, e bine venit si la noi.

PS: am raspuns si nu m-am obosit.

| aliceinchains a răspuns:

Așa cum am mai spus, visele nu înseamnă ceva anume. Toată lumea visează, e normal, iar interpretările viselor sunt niște porcării. Nu mai crede în toate prostiile.

| hate1t4ll a răspuns:

Si eu aproape de revelion am visat ca am batut un preot si am injunghiat un cretin, ce poate insemna asta?

Nimic.

| Wehrmacht a răspuns:

"Atei nu va obositi sa raspundeti".Dar ateii ce au? Ei sunt inferiori? Sau vrei sa auzi numai chestii de genul "Du-te si roaga-te sa nu ajungi in iad" sau alte aberatii de la crestini? E doar un vis.

| William a răspuns (pentru Wehrmacht):

A zis ca ateii sa nu raspunda fiindca ei nu sunt in masura sa ajute.

| Wehrmacht a răspuns (pentru William):

De ce nu sunt in masura sa ajute? Chiar vreti sa auziti ca visele reprezinta ceva? Chiar credeti in vise? Ce au ateii? Ce e cu discriminarea asta?!?!?

| Rapplex a răspuns:

Nu te mai obosi sa dai atentie viselor.Totul se datoreaza creierului, nimic mai mult.Visam doar lucruri cunoscute, invatate.

| GusWaters a răspuns:

Inseamna fix nimic,visele nu au nicio insemnatate,reprezinta ceea ce face corespondentul tau in universul paralel de care apartine, deci poti sta linistita, n-ai murit in Universul asta. laughing

| SandraMikyZu a răspuns:

Poate ar trebui sa mergi la biserica sa il intrebi pe preot...e cel mai sigur

| wforweirdo a răspuns:

Visele nu au legătură cu religia laughing
Am visat că eram în excursie și ne-am dus într-un oraș unde o vânzătoare era vrăjitoare nebună și niște idioate tot se luau de mine așa că le-am păruit. Ce înseamnă asta?

| 愛日本 a răspuns (pentru wforweirdo):

Asta nu are nici`o legătură cu Dumnezeu.

| Ezyo a răspuns:

Nu dispera! Probabil te-au trimis numai in delegatie... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu doresti explicati rationale in capul tau e atata aer ca in afara capului tau cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca Dumnezeu te prevesteste sa te caiesti daca nu ajungi in iad!

| JoeTPU a răspuns:

Doamne ce vise poti avearolling on the floor!

| 愛日本 a răspuns (pentru JoeTPU):

Toate felurile de vise sunt posibile, chiar şi mă-ta`i unicorn.Dar din moment ce n`ai ştiut ce e ăla IQ nu mă mir rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| mihaican a răspuns:

Mai visele sunt o fractiune de secunda create de creier depinde de imaginatia ta si n-ar trebui sa iei in calcu visele
sper ca te-am ajutat

| merliahlia a răspuns:

Cand ajungem in cer Dumnezeu ne arata toate greselile ce le-am facut in viata si tot raul pe care l-am facut, iar El ne va cere socoteala pentru fiecare lucru, de aceea este bine sa ne cerem iertare la momentul potrivit.Eu nu pot chiar sa iti explic visul dar as putea sa spun ca visul tau reprezinta tipul in care tu ai fost dusa la judecata inaintea lui Dumnezeu.Foaia poate insemna tot ce ai facut in viata ta,rau. Daca ar trebui sa pleci in Iad Dumnezeu iti spunea de la inceput,, pleci de la Mine ca nu te cunosc!,, deci inseamna ca mai ai inca o sansa

| madalynagirl14 a răspuns:

Eu stiu ca daca visezi ca mori inseamna ca iti moare moartea, adica o sa traiesti mult... iar a doua parte habar n-am thinking incearca sa cauti pe net : semnificatia visurilor.

| DianaSweetSel a răspuns:

Acest vis al tau poate insemna ca ar trebui sa mergi mai mult la Biserica si sa te rogi pentru o moarte buna si sa ajungi in cer, acesta este parerea mea.

| 愛日本 a răspuns (pentru DianaSweetSel):

Merg în fiecare Dumnică şi eu duc prescura şi parastasul.

| csnexus a răspuns:

Poate te-ai uitat la Tom si Jerry inainte sa te culci laughing

| 愛日本 a răspuns (pentru csnexus):

Eu nu mă mai uit la desenebatting eyelashes

| Polaris a răspuns (pentru 愛日本):

Nu știi ce pierzi dacă nu te uiți.

| Cristianne a răspuns (pentru 愛日本):

Nu te uiți la desene?straight face
Desenele până în ~2004 sunt geniale.

| Alle17 a răspuns:

Din cate stiu eu ortodoxia spune sa nu credem in vise...de ce nu cauti pe net parerile unor mari duhovnici, gen parintele Cleopa sau parintele Arsenie Papacioc si vei vedea ca visele pot fi si de la cel rau ca sa te speriewinking.

| Lietuvių a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare:
"insemna ca trebuie sa plec in Iad."

Saluta-l pe Tom din partea mea. blushing