Sa nu te temi.Nu conteaza ce iti transmite visul respectiv.totul e sa nu crezi in vise. Dumnezeu ne indeamna sa nu credem in vise chiar daca sunt bune, rele de orice fel.pentru ca visele pot veni de la diavol.scopul lor este sa tulbure omul sa il infricoseze sa il atace unde este mai sensibil.in suflet. Nu te teme de asa ceva.totul este o mare minciuna.sa nu crezi o iota din vis. uita visul, comporta-te ca si cum nu ar fi existat.frica nu vine niciodata de la Dumnezeu vine de la diavol. Dumnezeu ne iubeste fii sigur ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu tine.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
Inseamna ca trebuie sa faci un blowjob ateilor.Pentru Dumnezeu, e bine venit si la noi.
PS: am raspuns si nu m-am obosit.
Așa cum am mai spus, visele nu înseamnă ceva anume. Toată lumea visează, e normal, iar interpretările viselor sunt niște porcării. Nu mai crede în toate prostiile.
Si eu aproape de revelion am visat ca am batut un preot si am injunghiat un cretin, ce poate insemna asta?
Nimic.
"Atei nu va obositi sa raspundeti".Dar ateii ce au? Ei sunt inferiori? Sau vrei sa auzi numai chestii de genul "Du-te si roaga-te sa nu ajungi in iad" sau alte aberatii de la crestini? E doar un vis.
Nu te mai obosi sa dai atentie viselor.Totul se datoreaza creierului, nimic mai mult.Visam doar lucruri cunoscute, invatate.
Inseamna fix nimic,visele nu au nicio insemnatate,reprezinta ceea ce face corespondentul tau in universul paralel de care apartine, deci poti sta linistita, n-ai murit in Universul asta.
Poate ar trebui sa mergi la biserica sa il intrebi pe preot...e cel mai sigur
Visele nu au legătură cu religia
Am visat că eram în excursie și ne-am dus într-un oraș unde o vânzătoare era vrăjitoare nebună și niște idioate tot se luau de mine așa că le-am păruit. Ce înseamnă asta?
Asta nu are nici`o legătură cu Dumnezeu.
Mai visele sunt o fractiune de secunda create de creier depinde de imaginatia ta si n-ar trebui sa iei in calcu visele
sper ca te-am ajutat
Cand ajungem in cer Dumnezeu ne arata toate greselile ce le-am facut in viata si tot raul pe care l-am facut, iar El ne va cere socoteala pentru fiecare lucru, de aceea este bine sa ne cerem iertare la momentul potrivit.Eu nu pot chiar sa iti explic visul dar as putea sa spun ca visul tau reprezinta tipul in care tu ai fost dusa la judecata inaintea lui Dumnezeu.Foaia poate insemna tot ce ai facut in viata ta,rau. Daca ar trebui sa pleci in Iad Dumnezeu iti spunea de la inceput,, pleci de la Mine ca nu te cunosc!,, deci inseamna ca mai ai inca o sansa
Eu stiu ca daca visezi ca mori inseamna ca iti moare moartea, adica o sa traiesti mult... iar a doua parte habar n-am incearca sa cauti pe net : semnificatia visurilor.
Acest vis al tau poate insemna ca ar trebui sa mergi mai mult la Biserica si sa te rogi pentru o moarte buna si sa ajungi in cer, acesta este parerea mea.
Merg în fiecare Dumnică şi eu duc prescura şi parastasul.
Din cate stiu eu ortodoxia spune sa nu credem in vise...de ce nu cauti pe net parerile unor mari duhovnici, gen parintele Cleopa sau parintele Arsenie Papacioc si vei vedea ca visele pot fi si de la cel rau ca sa te sperie.
Ti-ai raspuns singura la intrebare:
"insemna ca trebuie sa plec in Iad."
Saluta-l pe Tom din partea mea.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: