|

Buna, ma simt pierdut, deci sa incep: Acum o luna am facut ritualul de dedicare in satanism; dar in timp am inceput sa ma schimb nu prea mai credeam ca e bine. Am vrut sa ma intorc la crestinism dar ma simt respins si nu mai stiu deloc ce e bine ce e rau. Nu pot sa imi revin, ma simt pierdut de tot.M-am spovedit, am inceput sa revin cum am fost pana acum, un crestin dar ma simt respins si stiu ca inainte sa ma schimb am citit ca un demon a transmis ca vor veni vremuri grele pentru crestinism; si astazi vad catedrala notre dame si al aqsa arzand. Fix cand am inceput sa incerc sa devin crestin, chiar daca ma simteam respins si zilele astea tot imi vin ganduri ca sa ma intorc etc. multe ganduri si pot sa simt cum eu m-am pierdut si ma simt foarte prost. Si cu aceste ganduri e ca si cum cineva ar incerca sa ma convinga sa ma intorc la satanism si pur si simplu nu mai stiu ce e bine ce e rau; ce sa cred, ce sa nu. Vreau doar cineva sa ma inteleaga; si v-as ruga raspunsuri serioase cu ce as putea sa fac, pe ce drum as putea sa o iau si as prefera ceva departe de satanism si crestinism; o cale diferita sau ceva ce m-ar ajuta. Cel mai bun raspuns FUNDA

23 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este foarte bine ca ai luat decizia sa fugi de satanism. Sa nu mai ai nici o legatura cu asa ceva pentru ca iti poate influenta viata.
A fost o alegere foarte periculoasa ceea ce ai facut tu, fugi de aceste lucruri cat mai poti, si nu te mai intoarce niciodata la ele, sunt foarte periculoase, sa nu mai ai de aface cu asa ceva. Vestea buna este ca Domnul Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos care are toata puterea in cer si pe pamant, I se supune orice demon, orice rau, orice putere, toate sunt la picioarele Domnului nostru, cand Domnul ne protejeaza, nimic nu ne atinge pe noi, copiii Sai, Dumnezeu a pus limite demonilor si scrie ''daca ne impotrivim diavolului, acesta va fugi de la noi'' nu crestinul este cel care trebuie sa fuga ci diavolul. Cand noi IL urmam pe Hristos si alegem ascultarea de El care este spre folosul nostru, Domnul cauta folosul nostru, cand propovaduim si altora pe Hristos, Domnul spune ''va dau toata puterea mea'' nu un flanc de ingeri, nu un tanc, ci toata puterea mea, si avem cele mai sofisticate arme, scrie in cartea corintenilor in biblie ''noi avem arme intarite de Dumnezeu care sa surpe intariturile'' daca din punct de vedere fizic satana ar avea arc cu sageti, noi cantam (si arcuri incordate stau sa traga...) daca satan ar avea arc cu sageti, Dumnezeu ne-ar da noua kalashnikov, tun. Prin urmare, vino la Hristos, care te cunoaste, care asa cum spune biblia, te cunoaste dupa nume, iti stie pana si numarul firelor de par din cap, te priveste in ochi si iti spune ''te iubesc''. In orice religie te-ai duce, in orice cult crestin sau nu, Nu vei gasi nimic. Eu nu te chem la un cult, te chem la Hristos.
Domnul vrea sa iti reabiliteze viata si sa iti dea un nou inceput.
Sa iti spun un lucru.
''Un om a cazut intr-o groapa foarte adanca, a trecut pe langa acest om Mohamed si i-a zis (e voia Lui Allah sa fii in groapa, Allah socoteste cine sta in groapa si cine sta afara, a fot voia Lui ca tu sa pici aici.)
A trecut buddha pe langa el si i-a spus (daca...2008 - 11441 + Vezi răspunsul întreg

| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Adica tu te rogi si pe urma ai puteri supranaturale?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
22 răspunsuri:
| a răspuns:

Din nefericire tu ai sarit direct in cea mai adanca groapa ca apoi sa sari in alta mai putin adanca dar tot groapa.
"as prefera ceva departe de satanism si crestinism;'
Dumnezeu VIU si real NU exista decat in cresinism dar din nefericire doar intr-o anumita parte a acestuia asa ca doar prin STUDIU Biblic, sinceritate in actgiuni si gandire si nenumarate rugaciuni vei reusi sa descoperi unde si in ce religie il vei gasi in mod real pe Dumnezeu. In toate celelalte orientari religioase il vei gasi DOAR pe Satana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Deci toate milioanele... sau chiar miliarde cred... care nu sunt crestini se duc in iad? asa ar spune si cealalta religie ca daca nu faci parte din ea te duci la cucu bau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lostyi):

Fiecare are dreptul sa aleaga, nu ma intereseaza ce spun religile ci ce spune Dumnzeu (in Biblie).
Si, DA, toti in functie de alegere "merg" unde doresc. Pot eu cumva sa te oblig sa "mergi" in cer? Majoritatea nu-si doresc acest lucru, deci merg acolo unde doresc, ce daca sunt miliarde, este alegerea lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lostyi):

Cine nu este scris in cartea vieti da va fi aruncat in flacarile iadului pe vechie, alte religi nu spun asta, doar asa zis religie a iubiri, vorbesc de budism, hinduism

Oricine crede în El (Domnul Isus), nu este judecat; dar cine nu crede, a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. (Ev. Ioan 3:18)

Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. (Apocalipsa 20:10)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Religia iubiri frica si atat
Aceasta este soarta sufletului, soarta oamenilor care au respins credinţa în Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu care a fost jertfit pentru păcatele lor. Nu fi necredincios. Caută Biblia, citeşte şi crede cuvintele lui Dumnezeu ca să fii mântuit. Spune la toţi prietenii tăi, rude, apropiaţi, colegi, la toţi oamenii. Spune-le despre Domnul Isus ca să fie mântuiţi şi să nu ajungă la locul de chin.
https://moldovacrestina.md/soarta-sufletului-necredinciosilor-dupa-moarte/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atat satanismul cat si crestinismul sunt povesti vanatoresti despre lucruri pe care nimeni nu le poate sti. Cred ca daca ai probleme mentale cel mai bine e sa discuti cu un psihiatru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

Secte iudaice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ar fi sa traiesti si tu in realitate.
sa iti vezi de viata de zi cu zi
fara sa te uiti la dracusori si ingerasi.
un psiholog te ar ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa imi demonstreze mie vreun crestin ca crestinismul a insemnat pace si iubire vreodata in istoria lor, apoi mai vorbim de asa zis religie a iubiri, le reamintesc crestinilor ca timp de 1000 de ani europa a fost in evul mediu si ca prin sabie ti-au raspandit religia, satanismul este cica vazut ca ceva negativ dar ce rau au facut satanisti, au facut cruciade, inchizitie, satanismul este o inventie crestina.nu exista satanism, sunt povesti, uni sunt metaforic satanisti,alti sunt copii care vor sa fie cool, nu trebuie sa crezi in nimic, credinta inseamna inchiderea ratiuni, logici, cunoasteri, curiozitati, crestini sunt impartiti in 4000 de secte, culte, religi deci iti dai seama cum interpreteaza ei biblia, cea mai mai buna cale este a te indoi de toate si a cunoaste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Danut sunt copii ma care au murit de foame si nu au crezut in basmele tale sau nu au auzit si vor fi arsi in iadul vesnic, cica nu iti pasa, dar parca crestinismul e religia iubiri, atunci vorbim de satanism

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mulți oameni se duc pe terenul vrăjmașului omului și al lui Dumnezeu crezând că acesta le va oferi o viață mai bună. Tinerilor le place aventura; dar ei nu știu că aceasta îi va costa.
Este normal sa te simți dezorientat. Pentru că ai intrat de bună voie în "grațiile" vrăjmașului, acesta cere de la Dumnezeu dreptul asupra ta; pentru că a fost alegerea ta.
Poți scăpa din prinsoarea aceasta, numai dacă vei apela la Dumnezeu. Chiar dacă nu ai vreun sentiment de vinovăție față de Dumnezeu, strigă după El ca să te ajute.
Nu avem de ales o a treia cale: ori în mâinile lui Dumnezeu ori în ale celui rău. Dar dacă vrei sănătatea pe care ai pierdut-o, trebuie să cauți ajutorul și ocrotirea lui Dumnezeu. Nu ai cum să îți recapeți echilibrul în altă parte, deoarece toate lucrurile sunt făcute dar se și țin de Dumnezeu.
"Luaţi aminte şi veniţi la Mine, ascultaţi, şi sufletul vostru va trăi: căci Eu voi încheia cu voi un legământ veşnic..." (Isaia.55:3)
"Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre." (Matei.11:28,29)
Este invitația lui Dumnezeu. Dacă vrem Îi putem răspunde și El ne va lua sub ocrotirea Sa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce legatura are catedrala Notre Dame cu crestinismul? Nici o legatura. Orice cale in afara crestinismului este o cale satanista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Steregoi):

Un simbol important pentru crestinism si al aqsa pentru evrei. informeaza-te putin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma intreb ce-i in mintea unora. Cum poti sa consideri ca exista Dumnezeu, dar sa incepi sa te rogi lui satana?

E ca si cum cineva ti-ar oferi sa alegi intre 5 lei si 1.000 de lei, iar tu alegi aia 5 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa ca daca nu esti in stare sa gandesti si sa te ajuti singur, nu vad de ce te-am ajuta noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am studii de psihiatrie si prefer sa nu ma pronunt

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa te rugi la Iisus Hristos sa te scape de demoni si sa duci o viata curata de acum inainte.

Nu exista alta cale in afara de pocainta, diavolul nu suporta smerenia pentru ca cel dintai pacat a fost mandria.

Trebuie sa scapi si tu de mandrie daca vrei sa fii salvat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Religia ti-a transformat creierul in muci.
Ia niste aspirina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iisus a spus: „pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară" (Ioan 6:37)

Pentru oameni căzuți în cursa celui rău a lăsat El coroana de Împărat al universului și a coborât pe planeta noastră. S-a născut într-un grajd și a dus o viață săracă făcând bine tuturor și primind rău în schimb.

Nu te teme să Îl crezi pe cuvânt. Prinde-te prin credință de tot ce a spus și în rugăciune cere-I iertare și izbăvire.

Cel rău vrea să te simți respins ca să rămâi în stăpânirea lui. Dar indiferent cum te simți, decide că nu vrei să-i mai aparții, ci vrei să fii de partea binelui.

Și Iisus pe cruce Se simțea respins și părăsit de Dumnezeu. Această adâncă durere sufletească a scos din El acel strigăt disperat: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit? „Și noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu și smerit." (Isaia 53:4) Dincolo de ce simțea, El a hotărât să se lase în mâna lui Dumnezeu, chiar dacă totul părea întunecos.

Realitatea a fost că la cruce „Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine, neținându-le în socoteală păcatele lor" (2 Corinteni 5:19). Dumnezeu era chiar acolo, participând la aceeași suferință și jertfă. O Jertfă adusă nu ca să genereze iubire în inima Sa, ci ca să ne-o facă de cunoscut. El ne iubea infinit pe când eram noi încă păcătoși și datorită acestui fapt ni L-a dat pe Iisus: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică. (Ioan 3:16)

Citește Evangheliile și lasă-te inspirat de biruința lui Iisus. O să vezi că în pustia ispitirii și El a fost ispitit să îngenuncheze în fața lui Satan. El știe ispitele cu care luptăm. „Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci Unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca și noi, dar fără păcat." (Evrei 4:15)

Și ...2004 - 2267 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar vreau mai intai sa stiu ce te-a facut sa faci acea "initiere" ca sa pot sa-ti dau un raspuns pe masura care sa te si ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceva departe de crestinism nu e ceva bun. Bun este numai Dumnezeu! Calea adevarata este Hristos: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata." -Ioan 14, 6
Faptul ca te simti respins este o ispita diavoleasca, deoarece Dumnezeu nu respinge pe nimeni care vine la el: "Pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara." - Ioan 6, 37
Ai facut un lucru bun ca ai fost la spovedanie, bine ar fi sa urmezi si sfaturile preotului duhovnic, daca i-ai marturisit starea ta! Preotul duhovnic iti poate fi de mare ajutor, deoarece prin el iti vorbeste si te indeamna insusi Dumnezeu!
"Diavolul umbla ca un leu racnind cautand pe cine sa inghita", ne spune Sfantul Apostol Petru (1Petru 5,8) Oare daca cineva face un pact cu acest "leu", sau daca ii dedica vreun cult, "leul" se teme sa-l manance?! Orice pact cu necuratul este numai spre pierzania celui care face acest pact!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează