| CORONAVIRUS a întrebat:

Bună, pentru cei care se simt mai aproape de Dumnezeu, ortodocși, oare noi trăim în vremurile alea grele despre care tot se zice?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Voi va simtiti aproape de dumnezeu? laughing laughing fiti ma seriosi cel mai pacatos popor din europa

| dany1988 a răspuns (pentru RAY):

Se stie.Si barfitor

| SasaSasa2000 a răspuns (pentru RAY):

Dumnezeu va da răspunsul final nu tu.

| RAY a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Deja incepi cu iadul vesnic

| mentholinks a răspuns:

Greul va veni dupa moarte pentru voi.

| Panamax a răspuns:

In Biblie Dumnezeu n-a pomenit nimic despre ortodocsi. Oare a fost uituc sau i s-a stricat clarviziunea?
Ar fi putut sa spuna :
-Vedeti ca peste cateva mii de ani o sa apara niste grasani imbracati in rochii, aceia vor fi preotii mei. crestini se vor numi si o sa fure Tanachul pe care l-am dat poporului meu, o sa-l numeasca Vechiul Testament o sa -mi inventeze o aventura cu o minora evreica de unde se va naste un bastard de nume Iisus care nu o sa scrie nimic ca nu stie carte, dar pe care o sa-l creada multa prostime.

| SasaSasa2000 a răspuns (pentru Panamax):

Dar de cine a pomenit înafara de evrei? Oare a pomenit de catolici? Sau de adventiști?
Arătați versetul din biblie care zice că:
"ci toți! Să fiți adventiști!".

| Algo098 a răspuns:

Eu ma simt foarte aproape de Dz cand vad efectele bunatatii, iubirii si puterii nemarginite ale lui Dz - spitalele pline cu oameni care nu beneficiaza de nici un ajutor divin si atunci imi dau seama ca se pot inventa multe povesti aberante si absurde, dar realitatea e alta si se vede fara a fi nevoie sa citim si sa credem in povesti mincinoase.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Nu ştiu, încă nu mi se par a fi aşa grele, dar se apropie vremurile grele pentru creştini. Trebuie să ne rugăm pentru întărirea în credinţă a tuturor, inclusiv a viitorilor copii care se vor naşte, pentru mame, pentru cei care sunt sau vor fi încercaţi de ispite, pentru cei care nu vor mai avea posibilitatea de a se spovedi şi împărtăşi, pentru cei timizi care au nevoie de curaj, pentru cei bolnavi care stau la pat şi cu uşurinţă pot fi impuşi să accepte anumite lucruri, pentru cei care vor ceda, pentru toţi oamenii.

| Helper07 a răspuns:

Da, traim in vrenuri de stramtorare, dar nu frica si necazul trebuie sa ne aduca mai aproape de Dumnezeu. Niciunul care îi slujeste lui Dumnezeu din frica de a pierde ceea ce iubeste: viata, averea, familia etc. nu va intra in imparatia cerurilor ci doar cei ce-L iubesc pe El, adica cei care nu au nimic de pierdut, si nu ma intelge gresit.

| TwentyOneWay a răspuns:

Ma indoiesc ca traim in vremuri mai grele decat primii crestini in imperiul Roman. Sau crestinii din evul mediu inconjurati de ciume si razboaie. Sau crestinii din cele doua razboaie mondiale. Sau crestinii torturati in Uniunea Sovietica de dragul marxismului ateist.
Ce incerc sa spun, si sper ca te-ai prins, este ca intotdeauna vom trai in vremuri grele. Intotdeauna vom fi nevoiti sa ne purtam crucea in spate. E adevarat ca e foarte mult rau in lumea moderna dar asta e de asteptat. Nici Imperiul Roman n-a dat pe afara de "ingerasi".
Vremuri grele vin, vremuri grele trec. Important e sa stam tari in credinta orice ar fi.

| CORONAVIRUS explică (pentru TwentyOneWay):

Nu, nici eu nu mi-am dat seama bine la ce ma refer. Eu ma refer ca omul e foarte prăbușit în păcat, nu mai știe de Dumnezeu. Eu simt ca suntem foarte îndepărtați de Dumnezeu, eu de mine știu cum stau, dar în mare vad numai păcate peste tot, serios. Acum nu știu ce sa zic, păcatele compensează și cu faptele bune. Ma refer ca suntem foarte decăzuți moral. Sau poate asa era și înainte, nu știu ce sa zic.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Grele au fost vremurile mereu, inca de la caderea protoparintilor. Bine este doar langa Hristos, asa cum au spus si Sfintii Apostoli pe muntele Tabor, cand au fost martori la Schimbarea la fata si la aratarea slavei Dumnezeului intrupat - Iisus Hristos.

| Stefan2266 a răspuns:

Profesoara de Religie din liceu a spus:,, Dragii mei, Apocalipsa a inceput deja! Noi aducem Apocalipsa asupra noastra! Nu vedeti ca nu mai vedem verde? Nu vedeti ca in loc de parcuri si natura vedem smog si macarale? Nu vedeti ca ne omoram intre noi din ce in ce mai des? Crime, razboaie, asasinate! Nu vedeti ca nu mai pretuim nici macar cel mai mare dar dat de la Dumnezeu? Viata, dragi elevi! Nu vedeti cati se sinucid acum? Depresie, mai multe certuri, injurii, toate cele! Din pacate, noi ne schimbam in rau! Cat credeti ca va mai rezista planeta! Sfarsitul Lumii ar putea veni oricand!"
*Am mai adaugat si din parerile mele!