| Iordachenicu19 a întrebat:

Bună seara! Am un cosmar de vreo patru ani care mă chinuie și nu îl înțeleg.Visez că cineva mă strânge, dar nu îi văd fața.Simt că e o forță care nu-mi vrea binele. Uneori am mai des acest vis,alteori mai rar, dar mă chinuie mereu.Visez că sunt exact in același loc in pat iar atunci cineva mă strânge tare și eu mă împotrivesc.Nu vreau îmbrățișarea lui.Nu știu cine e.I-am spus de multe ori să-mi spună cine e, să-și arate fața dar nu a vrut.In ultimele mele vise am văzut doar niște mâini care vroiau să mă strângă.In primele vise acea persoană doar mă îmbrățișa ușor,apoi din ce in ce mai strâns,iar acum am putut vedea doar două mâini care vor doar să mă apuce, să mă strângă și mă simt fără putere.Nu știu cine e sau ce e pentru că nu îi pot vedea fața. Știți ce semnifică acest vis? A avut cineva același coșmar ca al meu? Vă rog să-mi spuneți dacă știți înțelesul acestui vis ciudat care mă chinuie neîncetat!

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate te strânge plapuma.

| anonimg a răspuns:

Te sfătuiesc să frecventezi biserica adventistă de ziua a șaptea din localitatea ta. Află-i adresa și programul în cursul săptămânii. Vei vedea că lucrurile se vor schimba în viața ta.

| Iordachenicu19 explică:

Nu știu ce vise ai tu zi de zi. Înțeleg că e ceva normal să mai ai și coșmaruri uneori, dar să ai același coșmar de patru ani incontinuu nu cred că e ceva normal.Nu mi-ai dat un răspuns concret.