Au motivele lor.Nu sunt toate la fel.N-ai de unde sa stii care sunt aceste motive deci nu poti sa iti dai cu parerea despre asta.Adica poti...dar sunt doar pareri.Pot fi gresite sau adevarate.
Luca 18,8. Vã spun cã le va face dreptate în curând. Dar când va veni Fiul omului, va gãsi El credintã pe pãmânt?" "
Este vremea sfarsitului, Satana lucreaza cu mare putere:
"2 Tesaloniceni 2, 3. Nimeni sã nu vã amãgeascã în vreun chip, cãci nu va veni înainte ca sã fi venit lepãdarea de credintã, si de a se descoperi omul fãrãdelegii, fiul pierzãrii,
Tu îi întrebi pe credincioşi de ce nu cred necredincioşii, interzicând necredincioşilor să răspundă la o întrebare despre necredinţele necredincioşilor?!
Genial! Mai ai fraţi?
*oamenii
*nu mai
Mă, eu nu te atac... dar, crezi că te ajută cu ceva avatarul ăla? Adică, îl vede doamne doamne și îți asigură un loc în rai? Înțeleg că ești mare credincios, dapăi, nu cred că trebuie să te exteriorizezi în felul ăsta.
Crede tu, cu sufletul, și e mai mult decât suficient.
*vorbesc serios*
Cu sufletul, da e bun raspunsul...nu mai atacat nici verbal dar imi place poza aia.Nu vreau in rai ca postez o poza...
N-am avut intenția de a te ataca, mi-am exprimat punctul de vedere.
Dar dacă ție-ți place...
O seară frumoasă!
Acum ceva timp eu credeam in Dumnezeu,dar apoi mi-am pus o serie de intrebari:
-Exista atatea religii, de ce ar fi crestinismul cea corecta?
-De ce creatorul universului are nevoie de rugaciuniile noastre?
-Dumnezeu ne face pacatosi din nastere, si pentru asta ne mai si pedepseste? Si nu zi ca avem vointa proprie, deoarece Dumnezeu stia ca Hitler(de exemplu) va omora atatia oameni daca traieste, si cu toate astea nu a facut nimic sa-l opreasca.
-Cum adica Iisus s-a sacrificat pentru pacatele noastre? Poate sa creeze un univers in 6 zile dar trebuie sa moara pe cruce pentru a ierta niste pacata(pe care tot el le-a facut)?
Aceste intrebari m-au facut sa ma gandesc tot mai mult daca exista sau nu Dumnezeu.Am fost convins ca nu exista nici un Dumnezeu, deoarece un om a creat cele 11 reguli satanice, iar acestea sunt de departe mai bune si mai corecte decat cele 10 reguli data de o divinitate "perfecta".
Sunt de acord cu tine...
1 Total de acord asa ca am cautat religia in care ma simt cel mai bine
2 Eu nu cred ca un zeu adevarat are nevoie sa fie pupat in cur...
3 Un zeu adevarat nu cred ca s-ar razbuna pe intreaga rasa umana pentru o greseala asa mica... un zeu este deasupra razbunarii
4 Faza cu Isus nici odata nu am putut s-o inteleg...
Legat de regulile sataniste. parerea mea este sa-ti creezi proprile reguli
99 la suta din poluatia crede si tu intrebi de ce numai crede? de ce numai crede acel 1 suta din multe motive, chiar asa mare importanta are 30 de mii de persoane la o poluatie de 19 milioane?
N-ai inteles..ca sa intelegi mai bine reformulez:
De ce acei 30 de mii de persoane nu cred in Dumnezeu?
Eu personal nu cred din cauza ca din nimic nu apar zeii care creaza universul, nu pot sti de ce nu cred restul
Toti care zic in intrebare ce ai zis tu, ca idee, partea cu "daca esti ateu te rog macar ai respect si nu ma ataca verbal" ar trebui sa fie atacati verbal , nu esti singurul.
Oamenii nu mai cred in dumnezeu pentru ca incep sa descopere lumea si incep sa inteleaga tot mai multe.
Si toate prostituatele care zic "ar trebui sa fie atacati verbal laughing, nu esti singurul. " Ar trebui sa fie atacate verbal
nu imi dau seama exact la cine te referi si te descarci pe mine. Mama ta, fata care bineinteles ca te refuza, mama ta, cealalta fata care bineinteles ca te refuza, mama ta, mama ta, toate fetele care se uita cu sila la tine
A mea nu e, nu e de meserie, plus ca nu te cunoaste, deci nu avea cum sa iti spuna adevarul in fata, adiCA CA esti un nimic si sa te supere.
Daca nimeni nu te place, calugareste-te, calugarilor le plac cei ca tine. ^.^
Stai linistita! Nu am zis ca vreau sa fiu preot sua cv de genu dar ma cunosti tu pe mine? Oamenii ca tine care se cred "frumosi" sunt de fapt probabil niste copii fara creier care se dau "smecheri" in fata calculatorului, bineinteles o sa aveti o rasplata pentru ceea ce faceti.
Mai muciAcio, vad ca insisti, si vad ca nu te ajuta creierul, e de inteles, iti lipseste. Crestinii ataca verbal mai mult decat ateii, de asta am zis ca, in fine, nu e creier, nu e, se para ca ti-ai primit deja rasplata.
Du-te si te impusca.
iubirea crestineasca. Sigur lui Iisus i-ar fi rusine cu tine, ai noroc ca ala din imaginea de la avatar nu e el.
E amuzanta discutia cu tine
Pentru ca ghici ce crestinii nu tot timpul incearca sa respecte niste reguli, ei iventeaza alte reguli care n-au nici o treaba cu biblia(asta nu este un raspuns ateist, ci unul de la o persoana crestin-ortodoxa, care poate greseste sau poate nu, dar care ti-a spus ce crede)
Sunt 100% ca nu ai citit biblia.Fa-mi o favoare! Citeste-o si dupa vino la mine nu este suficient sa citesti cele 10 pacate.Pa Pa
Pentru că lumea se schimbă și evoluează.
E mai ușor să spui că Dumnezeu a vrut ca acel copil să se nască cu malformații și să te rogi în zadar decât să începi să cauți un leac pentru sarcină. Adică lași problema unei divinități, fără să îți pui rotițele-n funcțiune:
http://www.tpu.ro/......-oferit-o/
Dar cum crezi că ar fi mai sănătos?
Probabil din cauza evolutiei. Acuma stiinta domina pamantul. Spiritualitatea asteapta sa moara pentru a renaste
Pentru ca s-au desteptat.
Ca sa zic intr-un mod sa nu te supere:
Oamenii isi dau seama ca nu sunt dovezi si ca totul poate fi (este) o inselatorie. Oamenii mai cred insa in Dumnezeu.Multi mai cred.Te referi la crestinism in special? Mai sunt oameni care cred si in alte religii.96% din populatia omenirii inca mai crede in Dumnezeu(numarul e mai mic in realitate dar nu cu mult).
Oamenii care nu au religie sunt mai mult 12% din poulatia omenirii, ei sunt agnostici(cred intr-un Dumnezeu dar in nicio religie)
Pt ca oamenii in subcontientul lor stiu ca nimic nu e adevarat din ce s-a inventat in tara asa zisa sfanta. ))
Si pentru ca sacrificul e de o natura prosteasca... si pentru ca mareea greseala s-a intamplat de acum 2000 de ani.
Mai ales pentru Crestinism si mahomedani ei au adus multe razboaie si genocid. Sunt vinovati.
Oamenii au devenit destepti...nu mai sunt fraierii care erau in urma cu cativa ani....si pentru ca sunt religii mult mai vechi cu o credinta mult mai solida si de aia nu au cerut razboaie asa cum au facut crestinii si musulmanii...deci razboiu sa fie intre ei...nu intre noi...