| Ioanantonia a întrebat:

.sunt din Bucuresti si vreau sa merg maine dimineata la 10 la o biserica de mormoni..cum trebuie sa ma imbrac daca stiti si...pot intra fara nimeni asa...adica cine stie de aici, puteti sa imi souneti mai multe happy mersi

27 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Cred ca te intereseaza SUA mai mult.

| Salontanul a răspuns:

Iti spun eu ca este obligatoriu acoperirea capului la femei si nu fusta scurta, pantaloni sau maneci scurte.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Salontanul):

Stii regulamentele tuturor religiilor si sectelor?

| Salontanul a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Te-am intrebat eu ceva? Am discutat ceva cu tine? Ai pus o intrebare si ti-am raspuns?

| milan9 a răspuns:

De ce vrei sa mergi acolo? Revelatia divina a lasat crestinismul...

| KhludCiprian a răspuns (pentru milan9):

Care crestinism... sunt de acord cu Ioana, daca ar fi de mers, as prefera sa devina mormona decat ortodoxa. Nici macar mormonii nu se roaga la icoane, macar ca Biblia pare ca are o contradictie puternica asupra lor! Si nu te obosi sa imi citezi cum "vezi dar Templul avea heruvimi", pentru ca daca te uiti in ansamblu in cel mai "bun caz", icoanele sunt problematice. Ai considera ca "masturbarea nu e pacat" sau "sa privesti porno pe net" ca "nu e pacat" deoarece "nu este internet in Biblie", si tot felul de trucuri semantice?

Mormonii si neo-protestantii cel putin cu asta au dreptate: icoanele trebuie evitate, si ei le evita - nu doar cauta scuze ca sa le aiba cu ei!

| Ioanantonia explică (pentru KhludCiprian):

Oricum eu sunt protestanta..nici noi nu ne rugam la icoane.mi se pare o porcarie sinistra sa stai si sa te rogi unei bucati de lemn/plastic.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce au in plus fata de secta din care te tragi?

| KhludCiprian a răspuns:

Imbraca-te decent!
Ei fac cursuri de engleza bune! Si la final iti cer sa ii asculti 10 minute, daca mergi pentru cursuri de engleza.

Cel putin initial nu am auzit ca sa acoperi cu batic si de genul. Nu am fost decat la un serviciu cu ei, dar nu am auzit nici un comentariu legat de vestimentatie din partea lor, chiar sunt foarte inclusivi si cauta sa glumeasca cu tine dupa "program".

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru KhludCiprian):

Te duci la mormoni doar sa inveti engleza duminica la 10 dimineata, cea mai mare tampenie!

| KhludCiprian a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Tu mergi ca sa devii mormon? Ce au in plus fata de ortodocsi: e ca ei merg in Romania sa incerce sa spuna "mesajul" lor, crestinul tipic roman doar se bate cu pumnul in piept ca e mare crestin, dar nu face nimic.
Mormonul tipic 1: ortodoxul tipic 0
Fac cursuri de engleza (si ei incearca sa invete romana) gratuit:
Mormon tipic 2: ortodox tipic 0

| Anonim a răspuns (pentru KhludCiprian):

Wow impresionant,ai fost la o program mormon,eh, astia alaturi de martori sunt cele mai bizare secte crestine, stai poate exista si altele mai bizare, insa astia insinuaza ca Isus ar fi fost american, sau ca a fost in America, cel putin asa am citit despre ei laughing

| KhludCiprian a răspuns (pentru anonim_4396):

"astia insinuaza ca Isus ar fi fost american, sau ca a fost in America" - ei zic ca Isus a fost in America dar nu zic ca e american.
Mai ciudati ca ei sunt scientologii din cate am auzit.

Martorii mi se par ca sunt foarte controlati, dar nu cred ca-s bizari: sunt in fapt doar o combinatie intre Unitarieni si Adventisti si o doctrina ciudata legata de sange. Dar nu-s "prea" ciudati, serios ti-o zic. Si sunt ateuwinking

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru KhludCiprian):

Asa si religia unde e?

| KhludCiprian a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Te referi la religie la "partea fara logica":
https://www.youtube.com/watch?v=06jF1EG8o-Q
(e 95% ce mormonii cred, doar e muzical... )

| Hombre a răspuns (pentru KhludCiprian):

Din cate stiu cultul religios al mormonilor le permite mai multe neveste barbatilor si cred ca tocmai acesta cauta pe aici, neveste. Asta e vrajeala cu lectii de engleza.

| Ioanantonia explică (pentru KhludCiprian):

Multumesc mult...deci e okay sa vin in blugi, da?

| KhludCiprian a răspuns (pentru Ioanantonia):

Da

| KhludCiprian a răspuns (pentru Hombre):

Mormonii din Ro nu au mai multe sotii. Da, este posibil sa vrea sotii, dar nu uita: ambii parteneri trebuie sa vrea asta.

| NI_KA_IC_XC_1993 a răspuns:

BAPTISTII-Ei sunt urmasii anabaptistilor infiintati de Thomas Munzer din Germania de prin anii 1533-1534. Intemeietorul sectei baptise este un fost pastor puritan, englezul John Smith.
ADVENTISTII-Aceasta secta a fost infiintata de William Miller, fermier din America, nascut la 1782 in orasul Pitsfield.
ADVENTISTII DE ZIUA A 7-A-Printr-o viziune a lui Hellen While,, viziune cereasca'', adventistii au preluat serbarea sambetei de la baptistii de ziua a saptea, in anul 1860, apare aceasta secta

EVANGHELISTII- Si-au luat acest nume sub pretextul ca toata viata lor este in perfecta armonie cu Sfanta Evanghelie. Secta a aparut in Elvetia la sfarsitul secolului al 19-lea, unde poarta numele de Chretiens--crestini. Numele intemeietorului sectei respective nu este cunoscut, dar in Romania a fost adusa prin partile Sibiului (Cisnadie), in 1916 de Grigorie Constantinescu.

PENTICOSTALII-Se mai numesc si,, tremuratorii'' sau isi spun,, Biserica Lui Dumnezeu Apostolica'', aceasta secta este inventata tot de predicatorul baptist Carol Parham. In Romania a aparut in 1910 fiind adusa de la Ohio- Akron de,, Vestitorul Evangheliei'' Paul Budeanu si Ioan Bobodea.
NAZARENII SAU POCAITII- Intemeietorul acestei secte se numeste Samuel Frohlich, din Elvetia nascut in anul 1803, din parinti calvini. Secta este intemeiata in anul 1832 in orasul
MARTORII LUI IEHOVA-Intemeietorul sectei a fost Carol Russel, comerciant din America, nascut la Pittsburg, statul Pennsylvania, in 1852, din parinti irlandezi, prezbiterieni, emigranti in America. Ajungand in contact cu adventistii, ei s-au molipsit de invataturile acestora despre inexistenta iadului si despre apropiata a doua venire a Domnului pentru asezarea imparatiei de 1000 de ani pe concluzia ca aceste invavaturi ar fi conforme cu ea si ca venirea a doua nu se va face in scopul judecatii!

Si acum eu va spun: "Nu mai necajiti pe oamenii acestia, si lasati-i in pace! Daca incercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; (Fapt.5:38)

toate sectele sunt de la satana. Ortodoxia este singura Biserica lasata de Hristos| KhludCiprian a răspuns (pentru NI_KA_IC_XC_1993):

Toate sectele cauta pe Dumnezeu. Ortodocsii si catolicii zic ca il au dar il redefinesc tot timpul: ortodocsii sunt separati sa faca cruce cu trei degete din 1666, catolicii cred ca Maria s-a ridicat la cer din 1965 si ei vad doar protestantii ca se schimba.
A, nu uita ca ortodocsii azi sunt rupti regional si doctrinal legat de ecumenism si evolutie.

| NI_KA_IC_XC_1993 a răspuns (pentru KhludCiprian):

CIne ar crede tampeniile pe care tot timpul le aberezi pe aici? Uite-te mai intai la moaca ta de psihopat apoi mai gandeste-te daca chiar e bine sa-ti publici mizeriile.

| KhludCiprian a răspuns (pentru NI_KA_IC_XC_1993):

Atacul la persoana arata ca logica nu e punctul dvs tare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Te rog citeste aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Old_Believers daca nu crezi de faptul ca esti "eretic" ca faci cruce cu 2 degete.

Tu altceva decat sa iti bati joc nu stii? Daca nu, trebuie sa te educi! Toate bune!

| Ioanantonia explică (pentru NI_KA_IC_XC_1993):

Doamne...ortodocsii sunt buni, ortodocsii sunt "biserica adevarata" ortodoscii sunt singurii crestini adevarati... spuse cel care injura pe aproapele sau.

| Hombre a răspuns (pentru KhludCiprian):

Toate sectele cauta pe Dumnezeu... si toti o ia in mana, parerea mea.winking

| KhludCiprian a răspuns (pentru Hombre):

Am fost si ortodox si protestant. In aproape toate privintele protestantii sunt mai buni crestini in viata traita.
Fiecare crede ca are adevarul si ca ateu cred ca toti o dau in bara. Totusi vreau sa dau Cezarului ce e al Cezarului.