anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU:*. Am citi pe www.spectrulrealitatii.ro urmatoarea:Era o fata de vreo 18 ani care a decis sa plece la o plimbarecu masina cu doi baieti, care erau foarte bauti.Mama fetei, vazand cu cine are fata sa plece i-a spus"Fata mea daca pleci, ia-L si pe Dumnezeu cu tine". Fata a zis:"Poate in porbagaj, ca in masina nu mai are loc"...Pe drum a avut loc un accident, cei trei au murit, masina era distrusa total, numai porbagajul a ramai NEATINS.Credeti ca a fost interventia lui Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Este fantastic. incredibil, extraordinar!
Este un adevarat miracol ca a avut accident frontal si spatele a ramas neatins ...nicaieri in lume nu s-a vazut asa minune!

21 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Povestea e inventată 100%.
Și în plus e logic că mașina a fost bușită în față spatele e intact...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Tu nu stii ca pe spectrulrealitatii.ro toate povestile sunt fictive?

| cristi202 a răspuns:

Poate ca povestea nu a fost adevarata, cum zic unii, insa eu am auzit de "povesti" adevarate asemenea celei de aici. Si cred. Dumnezeu isi are si El ironia Sa. Sa nu uitam de cazul Titanicului, cind se spunea ca nici Dumnezeu nu poate scufunda vasul. Vasul putea ajunge la destinatie cu 4 compartimente sparte (era impartit pe compartimente, care fiecare putea fi inchis etans), insa s-au spart 5. De ce nu 6, sau 7, sau 8? Sau de ce nu doar 4, ca sa nu se intimple o asemenea tragedie? Sau veti spune cei ce nu credeti ca nic povestea Titanicului nu a fost adevarata?

Răspuns utilizator avertizat
| Trinitas a răspuns:

Din povestea asta invatam ca atunci cad ne imbatam Dumnezeu trebuie sa stea la motor.

Si in plus, daca povestea este reala (cam improbabil), cat de crestinopata sa fie ma - sa ca s-o lase pe fi-sa sa plece cu doi baieti beti turta? Si asa, n-ar fi trebuit sa-l ia pe Dumnezeu si in pantaloni?

| Trinitas a răspuns:

Troll God strikes again.

| sandra2012 a răspuns:

Dumnezeu a fost acolo unde a vrut fata sa fie

| aliceinchains a răspuns:

Daca lovesti masina din fata, normal ca partea din fata se avariaza si spatele e neatins. Nu era nici un dzau in portbagaj, e doar o poveste... draguta, pentru copiii mici si naivi.

| monstrulet a răspuns:

Povesti de adormit crestinii...

| Danutza27 a răspuns (pentru monstrulet):

Vezi ca pune ghiara pe tine motanul bunicului meu si nu te vad bine ca auzeam de o deratizare pe aici Cu tine fac o exc o sa zici care =motanul

| Danutza27 a răspuns:

Si fata si mama au gresit, Fata daca era cu scun la cap nu pleca cu 2 nemernici.Mama daca era cu scun la cap nu o lasa sa plece. Masinile se mai pot si rostogoli.Mai era un accident cu o motocicleta ea si el ghici cum au dat cu fundul in sus un mert de aproape de 2 t (perpendicular pe axul soselei cu rotile spre cer). Pentru raspuns vezi pe daciaclub (4tuning) sau pe clubul motociclistilor.Si Micutul la liniute a fortat norocul si acum toti zic RIP si mama lui ii spunea sa se potoleasca.

| Danutza27 a răspuns:

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramine anonim
Albert Einstein
Idem si cu Titanicul
Recomand asa zisilor atei sa mai dea pe la scoala sa lase balta prostia cu"cititul dauneaza grav sanatatii" si sa ia aminte "cimpul este alb oile sunt negre..."

| Danutza27 a răspuns (pentru SaintOcea):

Stateam si eu linistita si uite "caderea ursului din virful bradului"dar ca o femeie cu scaun la cap mai intorc obrazul, parca de data asta este dreptul ca stingul a fost intors de mult.Nu te opresc eu sa citesti pe la Coincidente vezi scrierile celui la care faci referire, Nici nu vreau sa pun textul original in lb engleza. Poti sa te ostenesti sa le cauti si sa le interpretezi cum doresti. Puteai sa dai citatul original si sa zici ca cel pus de mine este o facatura, dar nu este frumos din partea ta sa arunci fara argumente "Cât de disperaţi aţi ajuns" Ai perfecta dreptate cind spui " Creştinismul e bine recunoscut în lume prin propaganda de pe internet." dar ma scuzi ca sunt nedumerita ca internet acum 20-22 de ani nu pre era. punct

| DorelSudoru a răspuns:

Da da acolo o dadea d-zeu la laba!
Hai serios povestea asta are atat logica...omfg,omfg
Lasa ma legalele

| Danutza27 a răspuns (pentru DorelSudoru):

Ia uite apare si pe...strazii Ma bunicul avea o vorba "inteleptul satului era cunoscut de inca trei sate, prostul satului era cunoscut in tot judetul "

| DorelSudoru a răspuns (pentru Danutza27):

Aha asa facemlaughing

| Danutza27 a răspuns (pentru DorelSudoru):

Ia uite de legale vad ca ai auzit de SGM cu Dacia cite masini a ingenuncheat cred ca stii, Dar poza cu motocicleta care a trintit mertul cu rotile in sus ai vazut poza? in cit timp facea motorul suta de m hai sa te vad daca esti capabil, ca eu stiu vezi ca specifica si ce viteza avea. motocicleta

| Minks a răspuns:

Nemaivazut, my ass.