| ℓανιηια a întrebat:

Am niste vecini care au copii mici care tipa intruna, fac sunete demonice. Intrebarea mea este:Oare sunt posedati de SATANA?

Răspuns Câştigător
| ThePoet a răspuns:

Da, sunt posedati de catre diavol. Probabil s-au nascut dintr-o mama harpie. Citeste si informeaza-te: http://ro.wikipedia.org/wiki/Harpie

20 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Mersi de funda laughing Stiam ca am avut dreptate.

| danay72 a răspuns:

Copiii sunt in general galagiosi, nu are nici o legatura una cu alta.

| Λndrei a răspuns:

Eu zic să te duci și să le oferi o jucărie, sau niște bomboane. Sunt sigur că pe urmă o să auzi doar niște râsete de copii.
Nu toți copii se pot bucura de o copilărie fericită. Înainte să-i consideri "posedați" gândește-te și la asta.

| Kaℓi a răspuns:

Nu cred ca vorbesti serios, doar te enerveaza galagia. Probabil parintii lor sunt de vina pentru ca nu-i controleaza-educa, ar trebui sa discuti cu ei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu siguranta NU.
Sunt galagiosi, au nevoie de activitati.
Sparge pusculita, cumpara un joc gen,, nu te supara frate'' si darueste-le.Si invata-i sa se joace.
Ii vei avea prieteni, si vei avea liniste cateva zile.

| sublime89 a răspuns:

Daca pana si copiii inocenti ai domnului ajung sa fie posedati de satana, inseamna ca d-zeu chiar pierde batalia. Ciudat, pentru un zeu atotputernic.

| Alphawolf a răspuns:

De ce nu ai postat la T/A? Oare nu cumva esti posedata de "SATANA"? Foarte probabil, "neclaritatea" ta si raspunsul premiat indica asta.

| ℓανιηια explică (pentru Alphawolf):

Daca nu iti convine poti sa pleci. Pot sa pun ce intrebari vreau in conformitate cu regulile TPU.

| Hakuouki a răspuns:

Crezi ca Satana si-ar lasa el tronul sau din Iad (si cel nevazut de pe Pamant) pentru doi plozi? Stai cuminte, esti tu prea sensibila si ai tendinta de a exagera (mult de tot).

| DarkAndDreary a răspuns:

Pe bune?
Asta inseamna ca si eu am fost posedat de Satan laughing
Sau poate ca inca sunt devil

| VerdeLila a răspuns:

Cu totii am fost copii... unii mai cuminti, altii cu mai multa energie.

| ionescuandrada2000 a răspuns:

Nu cred, dar este posibil.

| albastrica009 a răspuns:

Nulaughing,astea-s reactiile obisnuite ale aproape tuturor copiilor la varsta asta

| Stefy_Stefania_2000 a răspuns:

Copii mici tipa tot timpul poate iti imaginezi tu ca fac sunete demonice.:-D:-D:-D

| Crestin1 a răspuns:

In niciun caz, toti am fost la fel.Probabil se jucau.

| FuryNight a răspuns:

Hey,copii mici tipa cum este normal happy nu sunt posedati de Michidutza happy

| ℓανιηια explică (pentru FuryNight):

Nici nu i-ai auzit laughing SUNETE DEMONICE nu doar tipete

| andra3510 a răspuns:

Eu cred ca nu. In general copiilor mici le place sa tipe in toate felurile. In schimb, in cazul in care tu spui tipatul lor pare demonic este losibil ca acei copii sa nu fie dusi oe la biserica ori botezati. In cazul acesta, sufletul nu este pazit ci chinuit. Fundaa?