Da, sunt posedati de catre diavol. Probabil s-au nascut dintr-o mama harpie. Citeste si informeaza-te: http://ro.wikipedia.org/wiki/Harpie
Eu zic să te duci și să le oferi o jucărie, sau niște bomboane. Sunt sigur că pe urmă o să auzi doar niște râsete de copii.
Nu toți copii se pot bucura de o copilărie fericită. Înainte să-i consideri "posedați" gândește-te și la asta.
Nu cred ca vorbesti serios, doar te enerveaza galagia. Probabil parintii lor sunt de vina pentru ca nu-i controleaza-educa, ar trebui sa discuti cu ei.
Cu siguranta NU.
Sunt galagiosi, au nevoie de activitati.
Sparge pusculita, cumpara un joc gen,, nu te supara frate'' si darueste-le.Si invata-i sa se joace.
Ii vei avea prieteni, si vei avea liniste cateva zile.
Daca pana si copiii inocenti ai domnului ajung sa fie posedati de satana, inseamna ca d-zeu chiar pierde batalia. Ciudat, pentru un zeu atotputernic.
De ce nu ai postat la T/A? Oare nu cumva esti posedata de "SATANA"? Foarte probabil, "neclaritatea" ta si raspunsul premiat indica asta.
Crezi ca Satana si-ar lasa el tronul sau din Iad (si cel nevazut de pe Pamant) pentru doi plozi? Stai cuminte, esti tu prea sensibila si ai tendinta de a exagera (mult de tot).
Pe bune?
Asta inseamna ca si eu am fost posedat de Satan
Sau poate ca inca sunt
Nu,astea-s reactiile obisnuite ale aproape tuturor copiilor la varsta asta
Copii mici tipa tot timpul poate iti imaginezi tu ca fac sunete demonice.:-D:-D:-D
Eu cred ca nu. In general copiilor mici le place sa tipe in toate felurile. In schimb, in cazul in care tu spui tipatul lor pare demonic este losibil ca acei copii sa nu fie dusi oe la biserica ori botezati. In cazul acesta, sufletul nu este pazit ci chinuit. Fundaa?
chiftelutacrocanta întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: