| Usgs a întrebat:

Ati facut o calatorie astrala? daca da cum?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Operație cu anestezie cu mialgin. M-am trezit în astral.

| Usgs explică (pentru sadrian46):

Si cum a fost in astral?

| sadrian46 a răspuns (pentru Usgs):

Experiența am descris-o aici, în alt context astral.
https://dosarelexsikix.blogspot.com/2018/02/decizie.html

| Celcestietot a răspuns:

Buna. Da, dar cu ajutorul lui Dumnezeu! Daca nu incerci sa il urmezi pe Domnul, nu o poti face.

| LoveSleep a răspuns:

Anală poate.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna Usgs, sper sa te ajute:
Cum sa energizezi corpul astral si sa te dedublezi constient
https://nlpmania.ro/......constient/

https://www.youtube.com/watch?v=uF5BYdXx-9A

| Dandinelle a răspuns:

Cea mai la indemana modalitate, care a fost si in alt raspuns exprimata, e respiratie holotropica.
Exista si alte tehnici, dar nu usor de exprimat in contextul asta.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Dandinelle):

Ieșirea din corp experimentata de creștini sau de sataniști, nu are nici o legătură cu tehnici care îți induc acea stare de care vorbești. Ea exista in realitate si nu depinde de om ci de Dumnezeu. Omul nu poate sa o experimenteze la cerere si după dorință ci este exclusiv lucrarea lui Dumnezeu sau a lui Satan, depinde de cui ii slujești. Proorocii vechiului testament si apostolii noului testament au experimentat ieșirea din corp si mai sunt si astăzi creștini binecuvântați astfel in funcție de lucrarea la care este chemat fiecare. Deci nu vorbim de același lucru. Unii chiar o practica, in timp ce ceilalți doar au halucinații.

| Dandinelle a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Raspunsul piperat:
si tu vorbesti in numele Domnului? Vocea lui Dumnezeu e tacerea.
acum sa revenim:
Cum stii ca automat cei care urmeaza calea Domnului sau al Satanei pot ajunge in alte stari? Care e diferenta intre Moise, filozofi si savanti ai Greciei antice si oamenii care traiesc in ziua de azi exprima si explica ce e acea stare, de a fi, care e mai diferita decat starea de somn lung si tot asa dar detaliile sunt asemanatoare.
Eu m-am exprimat pentru ca m-am documentat pe tema asta, si da, am citit si biblia. Omul poate experimenta acea stare pe care tu o consideri o simpla halucinatie in diferite feluri. Daca ai citi pe acest subiect ai intelege asta, opiniile oferite de diferiti oameni de stiinta vrei sa spui ca nu au nimic in fata Celui care ne-a creat? Daca e sa vorbim in limbajul tau, atunci omul care a fost creat in chipul si asemanarea Lui, primeste "darul divin" de a experimenta "cealalta" dimensiune a fiintei doar daca slaveste? poate suna stupid dar nu toti suntem creatia Domnului?
Daca vrei sa intrii in detalii acum despre Moise si ce fapte a facut si el a fost influentat de anumite plante, care l-au pus fata-n fata cu Dumnezeu. Sau Hipocrate si Socrate, sau minunatii secolului industrial?
Ca si teorie macar sa intelegi ca totul e relativ. Nu ai cum sa bati in cuie ca e asa sau nu e asa.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Dandinelle):

Eu cred Biblia, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Despre oamenii de știință Biblia afirma ca "sunt pe nedrept numiți așa". Iar cu privire la creția omului, este adevarat, Dumnezeu este creatorul. Iar cu privire la cine are daruri de la Duhul Sfânt, nu toți îndeplinim aceste criterii. Duhul Sfânt nu accepta sa locuiască intr-o persoana care nu il merita. Iar cine merita doar Dumnezeu ii cunoaște si ii folosește in lucrare. Eu nu citesc si nu ma interesează alte carti decât Biblia si cărți religioase care ajuta la interpretarea Bibliei. Despre Satan tot Biblia vorbește si la fel creștini care au trecut mai întâi pe la satanism si au scris cărți divulgând astfel care este adevărul despre Satan. Concluzia mea este ca va trebui sa ai unul din acești Stăpâni: Dumnezeu sau Satan pentru a experimenta ieșirea din corp, dar in același timp nu toți vor experimenta.

| Dandinelle a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ai grija de tine suflet firav!