Eu cred ca ar trebui sa iti vezi de treaba ta si sa nu le bagi in seama. Este foarte urat din partea lor, dar ce sa le gacem, exista oameni si ca ele. Craciun fericit!
Spre deosebire de generatia actuala, ele nu au avut acces la diverse informatii. Unele nici nu constientizeaza ce fac sau ca ar fi si asta un pacat, iar altele pur si simplu nu se pot abtine... cred.
Ce sa faca si ele unele sunt pilctisite de casa si cauta o comunitate practic faza cu comunitatea se regaseste in motivele cruciale pentru care vin oamenii la biserica, am observat la pocaiti ca vin pentru barfe, discuti intre ei multi sunt singuri acasa cum oamenii sunt finte sociale nu ma mir nu prea cred ca se plang ele asa mult
Si eu am avut neferiita ocazie sa vad alt gen de limba romana; ele vine, neferiita.ele sunt babe.asta le e treaba.da tu de ce barfesti ca babele daca tot fusesi pe la biserica? si de ce te-ar fi barfit? probabil aveau motiv.la biserica te rogi nu faci trotuarul, si nici nu te dai in figuri sa te vada babele.craciun fericit.
Eu imi cer scuze pentru greseala,,nefericite,, era cuvantul,dar asta e.
Si tu faci greselii in scriere,asa ca nu vad de ce te ar deranja un simplu cuvant scris gresit,nu din nestiinta,ci din graba.
Dar problema ta e mare,am vazut ca nu prea stiisa citesti,eu in msg meu,nu am scris ca m ar fi barfit pe mine! Cu siguranta la capuitolul comentariu,esti zero si mi pare destul de rau sa spun asta.
,,Nu neaparat,, inseamna ca nu le exclud,dar nu special, cu predilectie!
Eu am scris nu neaparat pe cele de varsta lor, iar nu cred ca o femeie de 75/80 de ani,vine sa faca trotuarul la biserica,iar pe cele de varsta mai tanara,nu ai avea cum sa te gandesti ca ar venii sa faca trotuarul,pentru ca din cate stiu eu biserica,e un lacas inchis,nu am vazut sa fie trotuar in ea.
Asa ca, lasa te de comentarii nefondate, macar gandeste te cand faci astfel de afirmatii!
Si mai foloseste si tu virgula, din cand in cand e nevoie de ea...a naibii limba romana!
Multumecs pentru critica.ai dreptate.am fost in aceeasi situatie.mi s-a atras atentia de catre o BABA care putea sami fie mama,bunica. matusa etc,ca in biserica nu se sta cu mainile la spate.le-am pus in fata, si mi-a spus; nu acolo, nu acolo.dar unde bre sa le tin? in sus? nu mi-a raspuns.dar am gandit ca totusi o pozite decenta trebuie sa fie.adica decenta,smerita.iar la o manastire, la Tudor Vladimirescu, era scris la intrare sa intram imbracati decent.am apreciat acest anunt.si l-am ascultat.airius? babele nu numai la biserica fac asa.ci peste tot.tu nu stii? limba e mica in gura, dar se invarte ca un titirez.la noi se invart degetele pe tastatura.ce sa facem? progresul si stiinta.Domnul cu tine.
Mai branicu,tu chiar nu intelegi continutul msg, sau cel putin asa imi lasi impresia.
Eu am stat la o manastire, langa 2 ciumete de batrane, care au inceput sa critice o femeie, care era in jurul varstei de 40 de ani.
Aceea femeie era imbracata decent,purta o fusta neagra,ideea era ca femeia avea ceva pe cap si lor nu le convenea.
Si au inceput sa barfeasca si sa si exprime parerea cam cum ar fi trebuit sa se poarte dna respectiva,adica culoarea baticului si chestii de genul.
Iti marturisesc,ca, am fost oripilata si toate astea,in conditiile in care,preotul citea din evanghelie.
Daca tie ca pers,care te duci sa te rogi si sa i multumesti Lui,pentru toate cele date, tii se pare ok sa auzi astfel de criticii, e problema ta.
Tu stai ingenunghiat in fata icoanei si auzi cum 2 femei, incep sa vb ce nu trebuie.
Probabil, ca tin ...la imagine!
Te rog sa incetezi subiectul si sa nu ma mai jignesti,chiar daca o faci cu subinteles.
Altfel,te raportez, asa ca, limiteaza te si mai citeste si tu termenii si conditiile site ului.
alfons2390 întreabă: