Punct de reper citadin in drumul spre casa. Nimic mai mult, ca ce-i mult strica.
Are rolul de a ma calca pe nervi prin clopotareala si toacaneala ma-si si prin faptul ca exista si nu face nimic pentru cei care chiar au nevoie de ea, in afara de a le lua banii.
Ceas desteptator... Am o biserica fix pe strada mea. La 9, popa trage clopotul si ma trezeste negresit (deci n-am cum sa intarzii la munca).
BOR este o institutie, la fel ca parlamentul, ministerele, etc.
Biserica lui Hristos este mireasa Lui, alcatuita din oameni care cred in El si implinesc voia Lui, indiferent din ce confesiune fac ei parte.
Preotii sunt oameni, multi fara caracter, care au fost/sunt informatori pentru securitate, care "ling" mainile puterii. Biserica (ca institutie) impreuna cu statul se folosesc de orice pentru a injuga omul de rand, cu promisiuni false. Biserica ca trup al lui Hristos este alcatuita din oameni care se ajuta intre ei, asa cum ochiul din trup ghideaza mana, mana leaga incaltamintea piciorului, piciorul duce restul unde este nevoie, asa oamenii din Mireasa lui Hristos se ajuta intre ei. Sau ar trebui sa fie asa.
Parerea mea este urmatoarea : nu ma duc deloc la biserica, chiar daca sunt crestin ortodox, dar pentru aia cred in Dumnezeu, pentru aia ma rog la el, pentru aia fac fapte bune, pentru aia nu judec pe nimeni, cum am fost si eu judecat ca nu merg la biserica, dar cred in Dumnezeu, si nu biserica inseamna Dumnezeu, biserica e o cladire, in care trebuie sa te gandesti mai mult la el, sau oriunde ai un reper care sa te faca sa iti reamintesti de Dumnezeu, multa bafta
Bine Religia spune "Fa... si fa" dar Isus spune "Facut". Crede in Isus si vei fi Salvat!
Biserica are un rol foarte mare in viata noastra pentru ca Ea este Casa lui Dumnezeu. Hristos a creat-o pentru Mintuire si Sfintirea credinciosilor.Noi rebiue sa plecam la Biserica pentru ca ea ii cea de a 2 casa a noastra
alfons2390 întreabă: