Stiu ca unii fac misto dar nu nu este pacat daca uiti 1 data sau de 2 ori pentru ca dumnezeu stie ca nu ai putut dar asta nu inseamna ca poti zici nu ma rog azi, maine, poimaine, si tot asa ca ma iarta ti s-a intamplat s-a intamplat dar sa te rogi in fiecare seara daca poti primesc funda?
Buna,Maria! Este pacat daca te rogi la Dumnezeu, asta inseamna ca esti un lache neincrezator in propriile forte.Este pacat sa crezi in Dumnezeu.Eu ma supar daca vad oameni care cred in Dumnezeu.Nu vrei sa stii cum fac cand ma supar.Eu ma supar daca oamenii adorm, fara sa fi facut ceva constructiv in acea zi, nu Dumnezeu.E pacat sa nu faci nimic constructiv!
Te-am tucat!
Nu e păcat. Rugăciunile sunt pierderi de vreme, poți să faci ceva mai interesant cu timpul tău. Folosește-l într-un mod mai util.
În loc să te rogi ca să primești ceva, mai bine încearcă tu să-l obții prin forțe proprii, în timpul ăla cât faci rugăciuni. Nu se va întâmpla nimic dacă le faci, contează faptele!
Din moment ce nu te-ai rugat, sau îți plac prea mult lucrurile materiale, normal că ți se pare o prostie.
Nu, nu este pacat... ni se intampla tuturor sa fim obositi si cateodata ne dam seama ca a trecut ceva timp de cand nu ne-am mai rugat.
Dar sa nu facem din asta un obicei. Daca tu vrei sa te rogi si observi ca seara deseori adormi inainte de a te ruga, atunci fa-ti timp dimineata, sau la masa, sau cand gasesti cateva minute in care sa te poti concentra.
1 Tesaloniceni 5:17, 18 >> rugati-va neincetat! aduceti multumiri pentru orice lucru! >>
Omisiunea rugăciunii de seară nu este păcat grav. Nimeni nu ajunge în iad fiindcă a uitat să se roage seara.
Pe de altă parte, lui Dumnezeu îi place să Îi vorbim în rugăciune. Aşa cum pe noi ne-ar mâhni dacă ar trece un timp şi copiii noştri nu ne-ar mai vorbi, tot aşa pe Dumnezeu îl mâhneşte tăcerea noastră. Oare ce ar spune tatăl meu dacă eu nu i-aş mai da telefon? O dată, de două ori, merge. Dar, dacă de regulă eu nu i-aş mai da telefon şi i-aş spune că nu i-am dat fiindcă de câte ori vreau să-i dau mă culc, cred că s-ar supăra şi un pic din prietenia lui aş pierde.
De aceea, fără să fie obligaţie (aşa cum mersul duminica la biserică este obligaţie), rugăciunea de seară este foarte recomandabilă.
Biblie,biserica,din educatie.Ce, tu nu crezi?
Dumnezeu ne iarta stai linistit.nu cred ca se supara daca intro seara uiti sa te rogi, dar sa nu devina obisnuinta. sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
Teo întreabă: