| Anonimafaranume123456789 a întrebat:

Buna TPU.L-am visat pe diavol.Se făcea că eram acasă si de cate ori erai lângă o oglindă și te uitai in ea acesta venea si te omora.Iar eu cu sora mea am plecat in pădure si ne tot urmarea dar fiindca nu avea o oglindă nu avea cum sa ne omoare. Avea copite si coarne si cand dorea să omoare pe cineva citea dintr-o mica carte ciudata...in alta limba pe care nu o cunosc.Si dupa te ataca.Chiar m-am speriat rau, ce credeti ca inseamna?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Visele sunt videori, filme, scenete create de creierul când rearanjează informația din timpul zilei în creier ca să încapă toată și să o putem refolosi în timpul zilei. Dacă ceva te-a speriat sau înspăimântat cândva, s-a creat în creier o zonă excitată unde au rămas tesiuni. Când aceste tensiuni ai avut timp în somn să te ocupi de ele, trebuiau descărcate, ca să se curețe zona, să poți pune altceva în acele celule de memorie. Și ce se găsea în ele? Frica, spaima de moarte în acest caz. Iar ca să poți consuma, elimina această frică (În timpul zilei ai alerga ca să scapi de ceva, de exemplu), în timpul nopții nu poți să fugi, că stai nemișcată. Atunci, creierul ce să facă, crează un video, iar pentru frică crează un personaj rău, diavolul, apoi ca să poți scăpa de el, caută soluții ( fără oglindă el nu poate să facă rău) ca frica să dispară. etc. Asta poate să însemne visul tău.

1 răspuns:
| Algo098 a răspuns:

E rezultatul unei educatii bazata pe credinta, pe superstitii si nu pe realitate. Astea sunt informatiile de care creierul dispune si cu astea creaza visele respective.