|

BUNA TPU! Spuneti-mi va rog niste rugaciuni adresate Maicii Domnului va rog mult va dau funda!

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant? Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile
mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.
Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului Tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oitele Sale ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru aceste nevoi ale mele ( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa
: ti le indeplineasca Maica Domnului). Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN.
Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutive. La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. de fructe si ce te mai lasa inima si spui: "IN CINSTEA MAICII DOMNULUI". Ai sa vezi atunci puterea Maicii...1983 - 2076 + Vezi răspunsul întreg

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Paraclisul Maicii Domnului. Si mai sunt prin cartile de rugaciuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa te rogi direct lui Dumnezeu si vei vedea ca te ajuta si-ti raspunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mijlocitor mai poate fi numit şi cel care se roagă lui Dumnezeu pentru altcineva. Un argument n acest sens este îndemnul din Iacov cap.5, 16: "şi VĂ RUGAȚI UNUL PENTRU ALTUL ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului."

"Mijlocirea" despre care este vorba în textul din Timotei se referă la Jertfa pe Cruce a Mântuitorului. Într-adevăr aceasta a fost una singură, iar noi avem un singur Mântuitor.

Observaţia din Timotei nu se referă la sfinţi ci la un context limitat (Jertfa pentru mântuire). Acest lucru se poate observa din tot ansamblul Sfintei Scripturi şi a Sfintei Tradiţii.

- „În numele lui Hristos, aşadar, ne înfăţişăm ca MIJLOCITORI, ca şi cum Însuşi Dumnezeu v-ar îndemna prin noi. Vă rugăm, în numele lui Hristos, împăcaţi-vă cu Dumnezeu!" (II Corinteni, 5, 20)

- Iacov cap.5, 16: "şi VĂ RUGAŢI UNUL PENTRU ALTUL, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului." (Trebuie menţionat că drepţii din cer nu sunt oameni morţi! Ei "trăiesc" în imediata apropierea a lui Dumnezeu şi se pot ruga Lui, asemeni îndemnului apostolului Iacov!)

- „Şi a venit un alt înger şi a stat la altar, având cădelniţă de aur, şi i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu RUGĂCIUNILE TUTUROR SFINŢILOR, pe altarul de aur dinaintea tronului. Şi fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor." (Apocalipsa, VIII, 3-4)

- Alte citate asemănătoare: (Coloseni, IV, 12), (Coloseni, I, 9),. (Apocalipsa, V, 8), etc.

- "Vă îmbrăţişează Epafras, care este dintre voi, rob al lui Iisus Hristos, pururea LUPTÂND PENTRU VOI ÎN RUGĂCIUNILE SALE, ca să staţi desăvârşiţi şi plini de tot ce este voinţa lui Dumnezeu." (Coloseni, IV, 12).

- „De aceea şi noi, din ziua în care am auzit aceasta, NU ÎNCETĂM SĂ NE RUGĂM PENTRU VOI şi să cerem să vă umpleţi...2009 - 2240 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acatistul Maicii Domnului, Visul Maicii Domnului, Bucura-te Marie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Poate că răspunsul meu te va surprinde dar este adevărat: Rugăciunile trebuie adresate în excusivitate lui Dumnezeu. Când discipolii l-au rugat să-i înveţe cum să se roage, Isus a spus: Voi aşa să vă rugaţi: «Tatăl nostru care eşti în ceruri, să fie sfinţit numele tău (Matei 6:9). Isus şi-a învăţat discipolii să se roage Tatălui, adica lui Dumnezeu. Dacă îţi vei face timp să analizezi ce spune Biblia despre rugăciune, cred că nu-ţi va veni greu să înţelegi că ele trebuie adresate doar lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Înţeleg, dar analizăm atent acest subiect înţelegem că există o singură persoană prin care rugăciunile pot ajunge la Dumnezeu: Isus Cristos.
Ioan 14:13-14: "Orice veţi cere în numele meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie glorificat prin Fiul. Dacă veţi cere ceva în numele meu, voi face."
Iar în 1 Timotei 2:5 citim: "Pentru că este un singur Dumnezeu şi un singur mediator între Dumnezeu şi oameni: omul Cristos Isus"

Dar care este baza biblică conform căreia Maria sau alţi sfinţi ar fi mijlocitori între oameni şi Dumnezeu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cuvinese cu adevarat sa te fericim pe Tine nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat heruvinii si mai marita fara de asemanarea decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu cuvantul L-ai nascut, pe tine cea adevarata nascatoare de Dumnezeu te marim!

Aceasta este cea mai spusa rugaciune; Cuvine-se cu adevarat...

Si alta

Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, care esti una curata si binecuvantata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Te mai rog ceva mai sti te rog cateva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danyelo2000):

Acatistul Maicii Domnului, Paraclisul Maicii Domnului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste psaltirea Maicii Domnului.O sa-ti fie de mare folos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează