| Claudiamariamarcu14 a întrebat:

Buna TPU,tot stau cu gândul la o mare prostie! Oare ce inseamna cand visezi diavolul, inseamna că esti de partea lui si ai sufletul vandut?
Ce inseamna?

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Deavolul ne poate ataca si prin vise.Noi nu alegrm ce visăm, sufletul nostru fiecare alegem in mod conştient cui îl dăm.
-Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn(Stăpân) si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu l- a înviat din morți vei fi salvat. Căci prin credința din inimã se primeşte neorihãnirea(statutul de a fi considerat eliberat de pãcat) şi prin MÃRTURISIREA CU GURA se ajunge la mántuire( salvare). Romani 10-9, 10

| LovedbyGrace a răspuns:

Nu neapărat, înseamnă doar că ai avut un coșmar. happy

| halogen001 a răspuns:

Inseamna ca ai citit povesti sau ai vizionat filme cu personaje inexistente de genul asta. Visele au legatura cu preocuparile din timpul zilei. Daca citesti literatura fantezista cu zei si dracusori, daca vezi filme cu ei, atunci apar si in vise.

| Claudiamariamarcu14 explică (pentru halogen001):

Dar nu pot sa il visez asa dim senin, am inteles că doar cei care cred in el il visează si eu dacă nu cred nu il pot visa?

| halogen001 a răspuns (pentru Claudiamariamarcu14):

E vorba de un personaj inexistent de poveste pentru manipulat naivii, deci ori crezi in el ori nu crezi, realitatea e ca crezi in nimc. Povesti se pot spune multe. L-ai visat pentru ca intra in preocuparile tale. Fie citesti scrieri religioase sau alte scrieri la fel de fanteziste, fie ai vazut filme sau persoanele din jurul tau vorbesc despre personajul respectiv si atunci e normal sa il visezi si nu are nici o valoare. Desi au valoare zero, povestile religioase iti afecteaza viata, gandirea, modul de actiune, deci sunt un lucru negativ daca le consideri adevarate si te ghidezi dupa ele. Povestile astea false pentru asta sunt facute, pentru prostirea omului. Doar stiinta e serioasa si iti ofera solutii reale in viata, iar religia e pentru manipulare.

| Panamax a răspuns:

Si eu am visat de curand un diavol.Si i-am zis: ba tu n-ai treaba si a plecat.
Si visele au importanta. Visul este un canal de comunicare cu subconstientul.
Contrar celor afirmare de retardati indoctrinati.

| iurii75 a răspuns:

Deja ți-ai răspuns singur - o mare prostie.

| NotNamed a răspuns:

Nu insemna nimic. Visele sunt nesemnificative, doar reflecta temerile, trairile, entuziasmul, momentele importante din timpul zilei.
@halogen001 are mare dreptate, ca de fiecare data.
Crestinismul e doar un set de dogme care le sunt impuse unora de la nastere si care ii afecteaza toata viata. Cei care se gandesc des la diavol il vad pretutindeni, la fel e si cu minunile sau "semnele divine". De ce crezi ca fiecare religie are miracole? Pentru ca exista oameni care ar face orice pentru a dovedi ca religia lor este adevarata, chiar si sa se amageasca pe ei insisi.
Am vazut prin comentarii si am constatat un lucru interesant. Atunci cand este vorba de Dumnezeu toti o atribuie religiei si a semnelor divine de bun augur. Cand este vorba de dracul, nimeni nimic, parca ar fi atei dand.o pe aia "e doar un cosmar". Ce chestie... Daca si fi spus ca l.ai visat pe Dumnezeuz, toti sa sara ca e un semn. Acum ca.l visezi pe dracu, "boss, e doar un cosmar".

| Heraclit a răspuns:

Nu inseamna nimic. Nu poti avea sufletul pierdut, asta e o prostie.

Sfatul meu si al tuturor sfintilor parinti e sa nu bagi in seama visele.

| AndrElle a răspuns:

Că ai văzut în ispita. Ești rău și faci păcate.