Stai fara grija
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul.Roaga-te Lui ca sa te linisteasca si sa-ti gasesti pacea sufleteasca.
Tot 9-10 ani ai avut si cand trebuia sa vina sfarsitul lumii prezis de mayasi. Probabil ai tremurat si atunci de frica. Dar daca atunci nu a fost nimic, de ce ar fi ceva maine?
Buna!
Cum sa crezi asa ceva? Ori zici la cacealma ori esti prea credula.
Nu iti face griji degeaba si nu te lua dupa toti idiotii.
Daca erai mai mare 18 te sfatuiam sa faci sex, ca sa nu mori virgina...
Dar asta e!
Nu au nimerit mayasii sfarsitul lumii care sunt cei mai mari cunoscatori despre spatiu si ghicesc aia de la care ai auzit? Sfarsitul va veni cand o sa vrea Dumnezeu.Nimeni nu stie cand, nici macar Iisus.
Gandeste-te au vost n sfarsituri si am supravietuit, sfarsitul lumii este o mare minciuna
Frate nu vine sfarsitul lumii, asta au spus si in decembrie 2012 si nu a fost asa.
L-ai vazut cum spunea ca e sfarsitul lumii? Hmmmm, de ce ar fi spus asta. poate===moneyyy si popularitate. Daca m-as duce la TV si as spune ca in seara asta la miezul noptii e sf lumii m-ai crede? Nu logic.Pentru ca n-ar fi public mesajul probabil.
Tu in loc sa te bucuri ca de maine vine weekend-ul. E o mare prostie asta cu sfarsitul lumii, nu se mai satura astia sa manance c***t
Chiar daca am lua in considerare ca maine planeta noastra ar disparea, cum crezi ca te-am putea ajuta noi?
Da,sfarsitul lumii va veni. O sa ne manance extraterestri creierul, dar la tine nu e nevoie sa vina, e deja lipsa . Deci stai chill.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: