| ByankaPink a întrebat:

crying Va rog ajutati-ma! crying Nu mai pot de frica! crying Am auzit ca maine va veni sfarsitul lumii crying Iar eu nu vreau sa mor,am doar zece ani! crying Deci va rog ajutati-ma, va veni sfarsitul lumii maine? crying Help me! crying

Răspuns Câştigător
| Maxim96 a răspuns:

Stai fara grijahappy
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul.Roaga-te Lui ca sa te linisteasca si sa-ti gasesti pacea sufleteasca.

| RAY a răspuns (pentru Maxim96):

Daca ai fi citit nt ai vi stiut a insuti isus a spus ca el nu stie cand va veni, deci numa iahve stie, cum iahve numai face apocalipse ca asa ea promis lui noe e clar nu mai va vi apocalipsa

| Maxim96 a răspuns (pentru RAY):

Asta Iisus a spus datorita naturii Sale umane. Iisus a vorbit despre semnele inaintea cele dea doua veniri a Sa.

| RAY a răspuns (pentru Maxim96):

Si ce daca a fost om nu a stiut ce vorbeste, legamantul cu poporul evreu includa ca niciodata nu va vi vreo apocalipsa biblic nu se poate asa ceva a doua venire se regaseste doar in evanghelia lui ioan care se stie ca e referitoare la acele vvremuri

| Maxim96 a răspuns (pentru RAY):

A doua venire va fi atunci cand se va face judecata. Dumnez a facut atunci legamantul ca nu va mai pierde viata pe pamant decat la plinirea vreimii, adica odata cu sfarsitul acestui veac, venirea imparatiei lui Dumnezeu si inceputul vietii vesnice in Imparatie.

| wenwynig a răspuns (pentru Maxim96):

Care veac, omule, care?

| Maxim96 a răspuns (pentru wenwynig):

Sfarsitul veacului acestuia si inceputul veacului viitorhappy

31 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu este nici un sfârșit al lumii,
sunt prostii!

| Dandanache a răspuns:

Tot 9-10 ani ai avut si cand trebuia sa vina sfarsitul lumii prezis de mayasi. Probabil ai tremurat si atunci de frica. Dar daca atunci nu a fost nimic, de ce ar fi ceva maine?

| LikeARollingStone a răspuns:

Nu o sa vina sfarsitul lumii.
Maine vor muri doar copiii de 10 ani. happy

| RandyMarsh a răspuns:

Buna!
Cum sa crezi asa ceva? Ori zici la cacealma ori esti prea credula.
Nu iti face griji degeaba si nu te lua dupa toti idiotii.

| Lizzu a răspuns:

Ce aveti fratilor cu sfarsitul asta?

| ww2Totenkopf a răspuns:

Sfarsitul lumii este doar o minciuna.

| Miauti a răspuns:

Daca erai mai mare 18 te sfatuiam sa faci sex, ca sa nu mori virgina...

Dar asta e!

| Kalla a răspuns:

Nu au nimerit mayasii sfarsitul lumii care sunt cei mai mari cunoscatori despre spatiu si ghicesc aia de la care ai auzit? Sfarsitul va veni cand o sa vrea Dumnezeu.Nimeni nu stie cand, nici macar Iisus.

| wenwynig a răspuns (pentru Kalla):

Asta cu "mayasii, cei mai mari cunoscatori ai spatiului" de unde ai scos-o?

| Kalla a răspuns (pentru wenwynig):

Ei au calculat cat timp trebuie unui om sa traverseze spatiul, stiau planetele si locul unde sunt puse, stiau fiecare stea din cer.Maiașii aveau abilitatea de a prezice cu exactitate eclipsele, precum și deplasările planetelor, fără a cunoaște aparatele optice sau unitățile de timp.

| LordBolton a răspuns:

Gandeste-te au vost n sfarsituri si am supravietuit, sfarsitul lumii este o mare minciuna

| TheStory a răspuns:

Frate nu vine sfarsitul lumii, asta au spus si in decembrie 2012 si nu a fost asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii pe pace.inca nu sant indeplinite conditiile pentru apocalipsa.si nu vor fi prea curand.vei muri de batranete, vei iubi, vei avea familie copii.probabil si nepoti.mai este mult pana departe.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

L-ai vazut cum spunea ca e sfarsitul lumii? Hmmmm, de ce ar fi spus asta. poate===moneyyy si popularitate. Daca m-as duce la TV si as spune ca in seara asta la miezul noptii e sf lumii m-ai crede? Nu logic.Pentru ca n-ar fi public mesajul probabil.

| Dumniezău a răspuns:

rolling on the floor Sfarsitul lumii nu va veni ma.Stai calm.

| Chuchk a răspuns (pentru Dumniezău):

Tata de ce nu vrei sa imi spui cand e sfarsitu lumi?

| Dumniezău a răspuns (pentru Chuchk):

Da' ce fiule? Vrei sa mori pentru a doua oara?rolling on the floor

| Danişor a răspuns (pentru Chuchk):

Ba tu esti prost? de ce porti numele lui IsusHristos? iti bati joc? schimba numele bai copile

| Danişor a răspuns (pentru Dumniezău):

Si tu ma iti bati joc de numele lui Dumnezeu? schimba numele

| Dumniezău a răspuns (pentru Danişor):

Afla ca n-am chef ba.Nu-mi spui tu mie ce sa fac, da?

| Chuchk a răspuns (pentru Danişor):

Poate vrei sa te trimit in iad rolling on the floor

| Danişor a răspuns (pentru Chuchk):

Hai secte

| SweetAl3x a răspuns:

Tu in loc sa te bucuri ca de maine vine weekend-ul. laughing E o mare prostie asta cu sfarsitul lumii, nu se mai satura astia sa manance c***t

| ChrisNemo a răspuns:

Chiar daca am lua in considerare ca maine planeta noastra ar disparea, cum crezi ca te-am putea ajuta noi?

| Twichh a răspuns:

Da,sfarsitul lumii va veni. O sa ne manance extraterestri creierul, dar la tine nu e nevoie sa vina, e deja lipsa sad. Deci stai chill.