| ellennaelena a întrebat:

Buna tpuuu:X.Am si eu o nedumerire.Stiti ca vneri este Sf.Cuv.Parascheva si se organizeaza la noi in oras mai multe autokre care ne duce la iasi si m.am inscris si eu sa ma duc dar probema este ca mi. a venit menstruatia si cred ca voi avea si miercuri cand ma duc acolo.ca spuneti este pacat sa ating vesmintele Sf? ufff imi doresc atat de mult sa ma duc ptc este odata pe an si na.nu stiu cand voi mai avea ocazia.Astepta rspnsurile voastre:X

15 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu ai voie sa te duci, dar poti sta acasa cu cartea de romana in mana.

| MMihai a răspuns:

Va trebui să renunți la mersul la Iași, ca să nu le prindă prin contagiune, de la tine, menstruația, și pe moaștele Sf.Cuv.Parascheva, și să de facă Sf.Cuv.Parascheva, de poveste în fața drept credincioșilor.
Dacă tot nu mergi la Iași citește și tu
http://www.gebeleizis.org/bibliahazlie/main.html
că este bună de tot.

| KlaraWeiss a răspuns:

Nu ai voie sa te atingi de sfintenii in acest timp; nu stiu ce sa iti zic sa faci. Du-te daca iti doresti atat de mult, dar nu te apropia sa saruti Sfintele Moaste. Intreaba mai bine un preot, duhovnicul tau. Ei pot sa te sfatuiasca mai bine. Dupa cum vezi, aici sunt mai multi atei.

| ellennaelena explică (pentru KlaraWeiss):

Iti multumesc pentru raspuns si scuze ca am scris fara cateva litere dar eram la ora de info si ma grabeam! Multumesc inca o data de raspun!>big grin

| Rapunzell a răspuns:

Buna! Da, este pacat. Dar poti sa mergi pana acolo si sa stai la priveghere. Nu ai voie sa te atingi de cele sfinte, dar sa te rogi, poti happy Cel mai bine ar fi sa ii ceri sfatul unui preot. Daca ai duhivnic este si mai bine. Si fa ascultare de spusele sale.

| hate1t4ll a răspuns:

Du-te dreacu la scoala.

| Hombre a răspuns:

Vai, mare nenorocire, esti la bulion!? Sa nu te puna dracu' sa te duci ca ai impulinat-o ca pangaresti bunatate de oase si fraieri ce mai pupa. Pune dracu' mana pe carte ca ai sa ramaii o tuta si lasa oasele Paraschevei, ai ca ai numai greseli la scris. "vneri, autokre, iasi, rspnsurile, si dupa punct cu ce litera se incepe"!?

| ellennaelena explică (pentru Hombre):

Mai omulet Hombre...invata si tu niste prescurati folosite pe net si apoi vorbeste loser observ ca tu esti mai mult pagan decat credincios puteai sa dai un raspuns frumos sau daca nu sa nu il dai deloc ca oricum nu am incalzeste cu nimic raspunsul tau!

| Hombre a răspuns (pentru ellennaelena):

Ce e ăla păgan ca nu stiu pentru ca la scoala am fost "degeaba" ca tine. Mancatul de litere il inteleg, dar dupa punct incepi cu "prescurati"!? Dar hai sa te cred ca ai scris in conditiile spuse de tine. Insa daca la ora informatica pe tine te intereseaza ca nu poti sa pupi oasele Paraschevei din cauza de menstruatie esti jalnica si pierzi vremea degeaba la scoala si platitorii de impozite la stat aloca bani ca tu sa inveti la scoala nu sa balivernezi la ora de informatica, menstruatii, bazaconii si cacaturi "sfinte" ai inteles? Tocamai de aceea ti-am spus ca ai sa rămaii o tută.

| ellennaelena explică (pentru Hombre):

Duuuu-teeee mai baiete! daca nu iti convine nu stiu de ce mai esti inca pe pagina astalaughingCearta-te singur de acum si nu te doare pe tine capul ce fac eu la ora de informatica. Daca erai atat de destept pe cat te dai puteai sa iti tii raspunsurile pentru tine si sa nu vorbesti cu "o tuta"! Putin respect pentru tinerolling on the floor

| Hombre a răspuns (pentru ellennaelena):

Ce pofta de ras ai, trebuie sa recunosc ca mai facut sa rad.

| iEmonel a răspuns:

Mergi linistita. Poti sa ii dai si foc la Parascheva.

| Cristianne a răspuns:

Nu,m-am uitat nițel pe orarul tău și exact în ziua aia ai o oră-2 de română. Trist, nu?

| ellennaelena explică:

Imi cer scuze pentru scrierea fara cateva litere a unor cuvinte dar eram la ora de informatica si ma grabeam sa nu ma vada profesoara pe net big grin Multumesc pentru intelegere si pentru raspunsuri!