Daca te caiesti si te lasi de pacatul tau, ii ceri iertare lui Dumnezeu, poti sa primesti iertarea.
Nu mai pacatui si Dumnezeu te va ierta, dar trebuie sa-ti para rau. Cam greeeeu!
Doar ești și tu bărbattttt, știi cum e, ce dr.Domnul!
Senzatii maxime poti avea si daca legi faza de la o priza de cocosel, iar nului ti-l bagi in... Te pui cu placerea omului?
La dracu, eu vreau să plutesc prin Rai cu ea, nu să mă uit cum arde.Ce e de făcut?
Nu e de facut nimic prietene. V-ati iubit si voi, nu e nimic rau in asta. "Pacatele" sunt inventii ale bisericii pentru a subjuga si a tine oamenii in intuneric. Daca vrei sa fii un bun crestin, citeste cele 10 porunci si incearca sa NU le incalci pe alea. Vei vedea ca felul in care FACI DRAGOSTE nu e trecut acolo. Lasa tampeniile bisericii ortodoxe,fii doar crestin, alege singur cum sa-l iubesti pe Dumnezeu, nu cum zice biserica Ortodoxa. Succes.
E femeia ta, esti barbatul ei, profitati unul de altul, viata e scurta.In Rai nu o sa mai ai parte de asa ceva. Iubiti va si respectati va reciproc.Bafta!
Omul poate uita ce a trait? Poate. Daca ar trai lucruri ingrozitoare, si-ar putea continua viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat? Ar putea.deci u stii daca poti. bafta in tot ceea ce faci
Ce legatura vezi intre forta spirituala si viata reala? A spus cumva Cel de Sus ca e gresit? Scrie undeva? Simti ca ai comis un pacat fiindca ai acceptat sa ti se faca sex oral sau ca ti-a placut? Incearca sa vezi altfel lucrurile: tu esti cu prietena ta iar Cel de Sus e cu 7 miliarde de oameni.
Ptiu,dar știu că-i place hardoreala...
cate mustrari de constiinta pentru o banalitate... daca ar fi asa cum spune popa, as avea deja rezervat un loc intr-un cazan, dar vezi tu, cum nu traiesc in basmul popilor si al indoctrinatilor n-am nici cea mai mica temere pentru viitor, nu ma gandesc la o viata despre care unii cred ca va urma fara ca cineva sa fi avut contact cu ea. Din momentul in care am inceput sa nu mai cred in dumnezeu am devenit un om liber, lipsit de constrangerile dogmatice si n-am mustrari de contiinta daca lucrez duminica sau de paste ori daca nu-mi fac cruce cand trec pe langa biserici, etc.
Te aștept la un poker în cazan, prietene.
Stai linistit a doua oara tot o sa iti placa si nici nu o sa iti faci griji Bafta si distractie placuta.
Sunt sigur că nu-l găsesc pe Dumnezeu pe blogul tău de wordpress, mulțumesc frumos.
Atunci fa-ti o cruce si mori virgin
Și dacă nu mai sunt virgin, ce fac?
Iti cumperi un costum cu aer conditionat. in iad e foarte cald
Dumnezeu din cate stiu eu a zis sa ne inmultim. Deci nu fi virgin. Baffta, la cat mai multi copiiiiiii daca-ti place
Fa numai bine si du-te si pe la Biserica.
Pt ceilalti: sa siti k este pacat daca nu te-ai casatorit inca cu acea pers.
In ziua de azi e ceva normal asa ceva ca sa te ierte incerca sa ajuti pe cineva da bani la cei saraci da de mancare la caini vagabonzi, daca o tii tot asa o sa devina saraci bogati iar caini satui )
FreddieM întreabă: