Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Poate ai incurcat schema de tratament. Poti sa te duci si la psihologul scolii.Ai facut ceva vaccine de curind?
Daca e adevarat, trebuie sa le zici parintilor tai iar preotul respectiv. Daca e o inventie de-a ta ai imaginatie bogata sau ai famtezii cu bietul om?
Interesant.Eu stiu o povestire despre2 oameni care au vrut sa minta un sfant, ca sa faca rost de bani.Si unul s-a prefacut ca-i mort,si celalalt s-a apucat sa planga,cerand bani, ca nu are de inmormantare. Sfantul i-a dat niste bani, si a plecat.Smecherul a alergat la prietenul lui sa imparta banii, dar acela murise cu adevarat.In fine, povestea e mai lunga si se termina cu happy-end, dar cred ca ai prins ideea...
Mmmda,oricum asa ca fapt divers...la Vatican se violeaza copii, chiar si papa sau unii din acesti papi, aveau virgine si in fine.
Si cu ce sa-l ajuti?
Si tu cati ani ai de nu ai fot in stare sa ii dai una intre picioare sa il lasi sa isi ia cucu in mana si sa planga ?
Dar cred ca "intamplarea ta" este fictiva.
Oricum raspunde-mi la intrebarile de mai sus!
Poi nu stiu...Dar stiu sigur ca el o sa ajunga in iad...Ii poti spune printr`o scrisoare inainte sa pleci la scoala.Nu stiu cu va reactiona mama ta si ar fi mai bine sa nu fi in acel moment acasa sa o lasi putin sa se linisteasca dupa ce afla.Succes si sincer acel barbat e un NEBUUN! Funditssa?
Si tu de ce naiba te-ai dus?:O Si daca te-a violat,tu nu puteai tipa, taceai din gura? Spune-i mamei tale
Trezireeeaaa!
Ala trebuie sa intre la puscarieee! Ce mai stai? Spune-le parintilor, trebuie pedepsit.
Si cum. Doamne iarta-ma sa ajungi in Iad? Omg...Ala e un nenorocit! x( Ala o sa ajunga in Iad, nu tu.
Deci linisteste-te...:* Succes.♥
Ceeee?!? nu eu am pus intrebarea asta! cine a intrat pe contul meu! utilizatori TPU va rog nu luati in serios aceasta intrebare pentru nu a fost postata de mine ci a intrat cineva in contul meu.
Nu ii spui mamei sa te duca inapoi la preot pentru ca ti-a placut(p.s.preotu)
FreddieM întreabă: