anonim_4396
| Anonim întreabă:

Voi ati fost la mormantul parintelui Arsenie Boca? Este adevarat ca iti merge mai bine dupa ce mergi sa te rogi la mormant?
Funda!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu... e doar speranta oamenilor naivi

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Este cv interzis de catre propia ta biblie, nici unde in biblie nu scrie de sfinti si de inchinarea la ei, incalci porunca lui iahve si vei ajunge in iadul vesnic, biserica ortodoxa lacoma dupa bani nu-i pasa de biblie si doar sa faca bani atat, iisus a spus sa te rogi in odaia ta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai auzit de locuri pe pelerinaj din Lume?
Sfântul Mormânt la Ierusalim. Peșterea Lourdes în Franța. Medjugorie. El camino de Santiago, Spania.
Dacă te plimbi până acolo, oriunde, și mai și crezi, plimbarea face bine la creier, îl mai limpezește, iar când te întorci acasă îți poți vedea mai bine de treburi, îți merge mai bine.

| Celcestietot a răspuns:

Numai lui Dumnezeu să te rogi și să te închini, asta reiese din Biblie. Arsenie Boca se închina lui Dumnezeu sau propriei persoane?

| Irinel15123532 a răspuns:

Noi ne inchinam inaintea Lui Hristos Dumnezeu, nu ne inchinam inaintea nici unui om.
Faptele apostolilor 10:23 ''În ziua următoare s-a sculat şi a plecat împreună cu ei; l-au însoţit şi unii dintre fraţii din Iafo. 24 O zi mai târziu au ajuns în Cezareea. Corneliu îi aştepta împreună cu rudele şi prietenii apropiaţi pe care-i invitase. 25 Pe când dădea Petru să intre în casă, Corneliu l-a întâmpinat, a căzut la picioarele lui şi i s-a închinat.

26 Petru însă l-a ridicat, zicând:

– Ridică-te! Şi eu sunt tot om!''

Petru NU a primit inchinarea, de ce ar primi-o acum? Ucenicii nu au primit inchinarea niciiodata, ci au spus mereu ''Nu noi am facut aceste lucruri, ci Dumnezeu prin noi, Lui sa va inchinati, nu noua''

| suntserios a răspuns (pentru Irinel15123532):

M ai speriat. In ultimele raspunsuri nu prea mai dadeai citate. Pff, bine ca ti ai revenit

| GicaGigekGica a răspuns:

Sa nu te inchini la idoli, sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine, sa nu iti faci idoli, astea iti spun ceva? Isus Hristos este poarat cerurilor, lui trebuie sa inchinam.
Nici Arsenie Boca, nici Maica Domnului, nici Petru, nici un "sfant" nu are puteri asupra noastra. Au avut cat timp au trait pe Pamant!
Cum popa nu poate ierta pacatele oamenilor asa nici acestia nu au putere asupra oamenilor: