| AlphaWolf16 a întrebat:

Ca sa fii preot trebuie sa fii virgin?

11 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu este o "conditie" in crestinism.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu.

| Mădă0611 a răspuns:

Ortodox, nu, pentru ca doar casatorit poti deveni popa, iar cum scopul casatoriei e reproducerea, odata ce ai spus da, esti cam obligat sa faci sex (o sa te lamureasca "sfintii parinti" cum sta treaba cu sexul, sexul de placere, care altul?, Ioan gura de aur, parca, zicea ca daca femeia n-o sa aiba chef, barbatul poate merge la altele si vina e a ei, dubla vina, pacatul lui si neascultarea/nesupunerea ei, intelepti popii astia care cica erau feciori).

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

"Ortodox, nu, pentru ca doar casatorit poti deveni popa"
Din ce stiu eu nu e o conditie casatoria, dar daca te faci popa necasatorit, numai poti sa te casatoresti.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din ce stiu eu, e musai. Calugarii care devin popi sunt alta specie. laughing

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce zici MAdalino, nu vrei sa fi preoteasa? Ma gandeam sa ma fac popa pentru bani. Si te-as lua pe tine de sotie. Amandoi le avem cu religia, iti dai seama ce bani am face? laughing))

| Mădă0611 a răspuns (pentru CristiB93):

Nup.

| MskDesign a răspuns:

Bineinteles ca trebuie sa fii virgin si nu doar atat.Nu trebuie sa te fi masturbat niciodata in viata ta, caci divinitatea cea mare nu te ia in gradina lui.

| Deaad a răspuns:

Poate calugarii. Popii nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De sa fii virgil? ce pe toti popii ii cheama virgil?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu tocmai, insa trebuie sa recunosti ca ai gresit daca ti-ai pierdut virginitatea necasatorit.
Infine, catolici nu accepta preotii casatoriti, pe de-alta parte ordocsi da, insa cu conditia, sa fi casatori inainte sa devi popa.

Întrebări similare